Inlägg

Inlägg som xSean145 har skrivit i forumet
Av xSean145

google är livet...

Av xSean145

Octopath Traveler 1 och 2 var väldigt roligt och mysigt att spela. Likt många andra turn-based rpg spel så blir det roligare mot slutet när man börjar bli riktigt stark.

Lite retro med härlig stämning är Earthbound på SNES. Superhärligt spel.

Av xSean145

En del kondensatorer på moderkort och nätagg kan svälla efter ett antal år och bli dåliga. Rostangrepp kan man lita på om det är hög luftfuktighet som i tropiska klimat.

Av xSean145

Navee Electric Scooter S65 (EU)

Säljer en Navee S65 EU 500w elscooter som är i superfint skick. Inköpt förra sommaren men knappt använd. Se bilder och bedöm själva, nästan inget slitage alls. Inköpt 2023-07-12. Laddare och mobilhållare medföljer.

Vill ni racea med kollegan inne på lagret eller har väldigt branta backar på eran innergård så är denna en riktigt champ, den flyger nämligen upp för backar!
Fjädring både fram och bak.

5500 kr eller bud.
Endast upphämtning hos mig.

Läs hela annonsen här

Av xSean145
Skrivet av lambdan:

Ni kan ju börja med att sänka priset på FF7 Rebirth. Andra butiker tar kring 730 kr, ni tar 850.

POWER säljer det för 629kr

Det här måste vara en sån där tråd om ett företag som vill och lovar massa men aldrig blir verklighet. Eller tar 7 år innan det börjar hända något.

Av xSean145

Ayeee elbil med iMessage och inbyggd Facetime i vindrutan. Inte för att jag skulle ha råd med en men ändå, synd!

Av xSean145

Njut av telefonen istället för att nojja över batterihälsan. Nästan ingen av tipsen fungerar med iPhones. Man kan gå runt och ha 99-100% batterihälsa i över ett år och sen BAM ligger det på 91%.
Att byta batteri är dock ett gott tips. iPhones som kom efter iPhone X är så pass snabba att dom håller många år. I alla fall ända tills Apple slutar släppa säkerhetsuppdateringar och bankapparna slutar fungera.

Av xSean145

Kan man ta med sig den utomlands?

Av xSean145
Skrivet av Lodisen:

Skulle säga SEB. Aldrig vart något krångel där.

Hur brukar du köpa via SEB, genom banköverföring eller kortbetalning? Kan man handla direkt från Binance?

Av xSean145

Amiiga 500 var min första och använde den bara för att spela spel från disketter. Tyckte det var sjukt kul!

Av xSean145

Fear and loathing in Las Vegas av Hunter S Thompson.
Var riktigt underhållande!

Av xSean145

Om man beställer från Amazon och det levereras med UPS så ska man kontakta Amazons kundtjänst för att få hjälp om UPS strular.
Har varit med om det många gånger och Amazons kundtjänst som alltid är överdrivet trevliga har omgående kontaktat UPS för att ge dom piskrapp. Dom har alltid löst kontakten med dom riktigt bra.

Av xSean145

Sen när faller ett videoklipp som filmats på allmän plats under GDPR?

@underd0g76 's förklaring är ju det enda rimliga här. Om en passagerare har smällt upp dörren så skulle du aldrig ha någon vetskap om det.

Av xSean145

Det kan väll inte vara försenat om det inte ens är utannonserat. Allt vi vet hittils har varit ryktesbaserat. Vi vet inte ens med säkerhet om det finns en ”Switch 2”.

Av xSean145

Kan dom sluta upp med att ge sina konsoller så dumma namn också? Så otroligt förvirrande.

Av xSean145

Sedan jag skaffa en 42" OLED C2 och para den ihop med LGTV Companion appen kan jag inte ens tänka mig använda något annat. 42" OLED är sweetspotten för mitt spelande och kommer följa med till nästa hårdvaruköp. Helt underbar skärm.

Av xSean145

Ingen överraskning. Då slipper dom göra remakes och ports av spel dom redan har och kan fortsätta sälja dom även på nya konsollen.
Dessutom är formfaktorn på dom små kasetterna ett vinnande koncept bland samlare.

Av xSean145
Skrivet av kaput:

Självklart är det allvarligt så, men det är ju i alla fall inte så enkelt att gemene tjuv som snor din laptop när du lämnat den obevakad en minut kommer reda ut det.

Svenne Kokosnöt kan nog även fortsatt känna sig rätt säker på att ingen kommer rota rätt på textfilen med alla passwords, utnyttja inloggade sociala medier-konton, komma över komprometterande bilder på honom och tjejen, osv, när han blir av med laptopen.

I praktiken är det nog mest bara en risk när målsättningen har varit att stjäla just din laptop för att komma över datan på den. Industrispionage och sånt.

Även polis och andra myndigheter har lättare att komma åt datan.

Av xSean145

När jag bodde i djungeln 2010 satt den närmsta 900Mhz GSM masten ca 12 km från mig. Använde mig av en helt vanlig TV parabol för att boosta signalen genom att placera GSM usb mottagaren i mitten av parabolen och rikta den. Som bäst fick jag 1Mbit i nedladdning.
Kan man använda den här Halow tekniken på ca 50-100 meter sträckor utomhus vore det riktigt nice så man slipper ha andra repeaters och boosters uppkopplade.

Av xSean145

Ett riktigt härligt användningsområde för den vore på flyget när man flyger långdistans.