Inlägg

Inlägg som xSean145 har skrivit i forumet
Av xSean145
Skrivet av Horvendile:

Bara som kuriosa så skaffade jag några små kopparkylflänsar (storleksordningen två kvadratcentimeter styck) vilka jag fäste bakpå mitt 3090, där minneskretsarna borde sitta. Det sänkte minnestemperaturerna... tja, typ fem grader eller så. Det är två år sedan nu så jag minns inte detaljerna. Effekten var begränsad men mätbar.

Det skulle garanterat ge ännu lägre temperaturer om du hade aktiv kylning som en fläkt riktad mot dom. På samma sätt skulle du se mindre kylning om ens något om luften i chassit skulle vara helt statiskt.

Av xSean145

Några droppar IPA under tangenten har alltid löst dom flesta problem som du beskriver. Har du kunskap kan man öppna och rengöra grundligt men det är överkurs.

Av xSean145

Jag visste inte att man behöver ha "tillstånd" för att öppna sin egen SSD. 🤣
Hoppas du betalade med Klarna så du kan enkelt stoppa fakturan. Vilka skojare.

Av xSean145
Skrivet av AkP86:

Lite blandad kompost både digitalt och på papper.

Just nu inne i en "artistisk svacka" så inte så mycket nytt att visa upp.

<Uppladdad bildlänk><Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>

Helt sjukt, ser nästan exakt ut som mitt eget rum.

Av xSean145

ROG Strix 3080 OC och ett GTX 1660 Super i grabbens dator.

Av xSean145

Alltid nice att kunna höja och sänka skrivbordet. Se till att fixa en sjysst kabeldragning också så det blir snyggt. Gillar Bekant skarpt, det är ett stabilt bord.

Av xSean145

Skit i dom traditionella fotpall/fotstöden och skaffa en riktig fotpall. Har en Ikea POÄNG under mitt skrivbord och skulle inte kunna tänka mig livet utan den. Går tyvärr inte att höja och sänka men den är vinklad.

https://www.ikea.com/se/sv/p/poaeng-fotpall-svartbrun-knisa-s...

https://i.imgur.com/UkoG3Rx.jpg

Av xSean145

Starta om telefonen. Har hänt mig en gång. Löste sig med en omstart.

Av xSean145
Skrivet av CusmaR:

Uppdatering: Skrev tillslut till dem att de fick veckan ut på sig att komma på ett datum då skärmen skulle vara ”klar” detta gällde lagad / återlösning eller ny produkt, annars skulle jag göra en ARN anmälning.

Dagen efter fick jag ett sms att ärendet var avslutat och jag fick en ny skärm. Min modell hade utgått så de försökte byta ner mig från IPS till VA och även ge mig sämre uppdateringsfrekvens.. men efter en diskussion så gav de vika tillslut och jag fick en likvärdig produkt. Hämtade skärmen förra veckan.

Ingen kanonupplevelse direkt men det löste sig iaf!

Så det lönade sig med att "klaga". Är glad för din skull! Elgiganten är den sista man vill ha o göra med när man lämnar in varor på service.

Av xSean145
Skrivet av nasder:

Det enda problem jag har och har haft med postnord här i norr är att man ska aldrig betsälla hemkörning. Man får ett sms där det står att man inte var hemma och att man måste hämta på utlämningsställe, de försöker inte äns köra ut det.

Dock har jag vänner som har haft mycket problem med postnord. Tråkigt nog så känns det som om det bara är en tidsfråga innan man själv står där med ett kvaddat paket.

Skrivet av Chibariku:

Du får nog definiera norr, har aldrig haft problem med hemkörning här i Gällivare med Postnord, DHL däremot är ett mörker.

Har bott på ett tiotal plaster i Sverige och med hemkörning så varierar det från ort till ort vilka som fungerar bra.

Det var sista gången jag blev lurad av att välja hemkörning med postnord. Dom försöker inte ens.

https://i.imgur.com/bsoC4J8.png

Av xSean145

Med plats för två stora vattenflaskor och vattentålig undersida, separat laptop fack med falsk botten som skyddar mot fall och hårda nedslag. Stabil baksida för maximal passform och en massa andra småfack för techrelaterade grejer. Inte så combat som en del väskor och inte heller så urbanfyrkantig. Perfekt för både stadsmiljö och lätt friluft/vandring. Hands down den bästa allroundryggsäcken jag nånsin haft.

The North Face Borealis

https://i.imgur.com/3s6WlPX.jpg

Av xSean145
Skrivet av Anders9110:

Förmodligen kommer LGA 1700 kylare passa till LGA 1851 men kan inte garanterar något då Intel inte har släppt någon officiell information

Då ska man alltså maila Asus igen och böna o be om nya kylarfästen efter att ha gjort det för LGA1700. :/

Av xSean145
Skrivet av Anders9110:

Nej Intel ska använda en ny socket LGA 1851 enligt rykten och stämmer bra vad Intel brukar göra 2 generation CPU sedan en ny socket.

Kommer man kunna använda samma LGA1700 kylarfäste till 1851?

Av xSean145

Varsågod!

Av xSean145

Windows 11 är skit. Hoppas det går över snart.

Av xSean145

Vad gick 4080 för?

Av xSean145

Swedbank har en separat app som heter "Swedbank Plånbok" som man ska använda när man kopplar kortet till Apple Pay. Man hämtar denna från App Store.

Av xSean145

Alla som sa att 32gb RAM var overkill för spel. 🫠

Av xSean145

Gå in i nvidia kontrollpanel ->Hantera 3D-Inställningar- Låglatensläge på + Ändra Energisparfunktioner till Max Prestanda.
Kan vara värt att prova, inga garantier.

Av xSean145

Det där med att inte ha RGB och försöka ha ett minimalistiskt skrivbord med någon varmvit lampa på sidan är ju bara nymodeheter och ett försök till att få det att vara något annat än det egentligen är. Identitetskris kanske?

Mysljus ska det vara!!

https://i.imgur.com/xv5MP9h.jpg