Inlägg

Inlägg som xSean145 har skrivit i forumet
Av xSean145

Jag älskar kasseterna. Älskar både formen och att samla på dom och att använda dom. Har inga problem med att låta barnen byta spel själva heller eftersom det inte går att repa dom som vanliga skivor. Önskar att det var ännu lättare att stoppa in/ta ut kasseterna. Dom allra minsta har inte styrkan att göra det. Jag har printat ut askar till dom som dom går och gräver i för att hitta sina favoritspel.

tillägg,

https://i.imgur.com/Jb2Eizs.jpg

Av xSean145

Lite sjysstare design kunde dom fixat. Dom ser lite väl generiska ut. Tror dock att dom kommer göra det dom ska bra. Har bara gott att säga om deras Ladda batterier som är de enda batterierna vi köper i vårat hushåll.

Av xSean145

Satan vad nice! Jag har alltid gillat 8bitdo's produkter.

Av xSean145

Dom tjänar så mycket på att kränga kretsar i bulk till olika företag med AI och ÄNDÅ ska dom hålla på och hustla några gamers på överprisade grafikkort. 🤨

Av xSean145

Jag älskar Futurama!

Av xSean145
Skrivet av LeVvE:

Vilka ändringar tyckte du va bra som gör spelet bättre? Överväger dessa ändringar saker som gjordes bättre alla andra som blev sämre?

Vi behövde vänta 2 sekunder extra för att lämna en dungeon. Jag tycker att 3 sekunder var alldeles för snabbt, 5 sekunder är precis lagom nu.

Av xSean145

Deras kundtjänst är numera en bot. Efter 20 år som trogen kund är det sluthandlat för mig hos dom och jag kommer aldrig mer att rekommendera dom till någon annan.

Av xSean145

Jag var inte redo att sluta nu men den här uppdateringen var respektlös mot existerande spelare som har investerat väldigt mycket tid.

Av xSean145

Skulle inte förvåna mig om det är sant. Jag ser Nvidia som ett sånt företag som skulle kunna göra sånt här.

Av xSean145

Men varför är grafikkortet så stort för? Det får inte plats i chassit. Hade lätt köpt en annars.

Av xSean145

Liten update, lyckades lägga till en Yubikey via Chrome på Windows nu. Det går dock bara att ha en nyckel och inga backuper.

Av xSean145

Provade att lägga till en Yubikey 5C NFC på iPhone nyss men det fungerade inte. Pop-upen där man ska skriva in sin pin kod försvinner så snabbt innan jag hinner göra något. Säkert en bugg.

Av xSean145

Dom har bra billiga no name jeans. Returer fungerar utmärkt. Alltid fått återbetalt på 1-2 dagar. Köper alltid med Klarna.

Av xSean145

Slira med skruvmejseln en gång när jag skulle montera en kylare på en AMD Duron processor. Blev ett jäkla hål i moderkortet. Tidigt 2000-tal. Klassiker.

Av xSean145

Det saknas en hel del texturer i cutscenes både på PS5 och PC. Är det för att dom inte hinner ladda eller för att dom inte finns?

Av xSean145

Jag känner på mig att Starfield kommer vara ännu en överhypad Bethesda besvikelse. Älskade teaser trailer dom släppte för 5-6 år sen. Kände att det var något bra på gång men jag märker att de senaste trailers och gameplays är alldeles för uppgjorda. Vi får se helt enkelt, hoppas jag har fel. Time will tell.

Av xSean145

Blötlägg hela CPUn några timmar i IPA. Även den mest uttorkade kylpastan brukar mjukna efter det. Sen kan man bara topsa upp allt eller borsta med mjuk tandborste. Vissa CPUer har pyttesmå komponenter på ytan som man får vara försiktig med. Använd väldigt mjuka rörelser.

Av xSean145
Skrivet av spartan_86:

Kvittot har jag hos inet, ska dra nu till webhallen och köpa kablar från cablemod rt och hoppas på det bästa.

Uppdatera tråden om ditt RTX3090 startade eller blev bränt av att du felkopplade kabeln (hoppas verkligen inte!). I vetenskapligt syfte såklart.

Av xSean145

Låt sidopanelen stå öppen medans du spelar och se om det gör skillnad. Jag kör med borttagen sidopanel och har både lägre temperatur och tystare GPU.

Av xSean145

220h in på Zelda och har knappt börjat med storyn än. Tog en paus från det nu och försöker undvika alla spoilers tills jag tröttnar på Diablo 4.