Inlägg

Inlägg som VeCtor har skrivit i forumet
Av VeCtor
Skrivet av gabriel15:

Bygg en loop utan grafikkort så slipper du köpa ett vattenblock eller om du hittar något 780 block begagnat billigt.

Jag har block från EKWB liggandes till GTX780. referenskort. För en billig peng så kan du få grafikkortet på köpet.

Av VeCtor

Jag har löst problemet, satte kopplingen på fel hål upptill på bryggan. De funkar om man har ett parallel block men inte ett serial som jag har. Tycker dock det är lite konstigt att det finns ett hål till koppling som man inte kan använda där.

Nu skiljer det ca 2 grader på korten. Tänkte faktiskt lägga upp en bild till er men förstod inte riktigt hur man gjorde de här på forumet.

Tackar ändå för era svar!

Av VeCtor

Värmeproblem SLI vattenkylning

Hej! Jag har ett problem här som jag hoppas att någon kan hjälpa mig med!

Det är så att jag har installerat vattenkylning i datorn precis (custom loop) eller va ni kallar de.

Jag har 2st GTX 780 från EVGA med block från EK. (EK-FC Titan SE Acetal+Nickel) och deras brygga (EK-FC Terminal DUAL Serial)

Problemet är att det översta kortet blir mer än dubbelt så varmt som det understa. Har testat att enbart köra med det översta och då går det svalt och fint (ca 24 grader i vila) När jag kör SLI så ligger det understa på ca 24 grader och det översta runt 50 grader. Drar jag igång BF4 så va kortet uppe vid 99 grader innan jag stängde av spelet! det understa låg på ca 30 grader då.

Behöver ni veta något mer så är det bara att fråga. Jag vet inte om pump osv spelar någon större roll men jag kör med en D5 som borde klara mitt system utan problem! dock står den i läge 2 av 5. kan de ha någon betydelse tro?

Av VeCtor

Vore väldigt kul om du slänger upp lite bilder! Det är nog den reservoar som jag tänkte på, har också en liggandes men smidigt att bli av med pumpen där uppe, hoppas man får plats med en 360 rad i taket bara.

Av VeCtor

Jag har tyvärr ingen lösning på ditt problem men jag har tänkt mig något liknande i 750D. Jag funderar på D5 och Res. i 5,25" enheten.

Av VeCtor
Skrivet av loefet:

Synd att du inte var ute tidigare och försökt att få tag på en Catleap OC skärm. Vet inte hur lätta de är att få tag på nu för tiden dock. För då hade du haft chansen att få tag på en 27" IPS skärm med 1440p med möjlighet att köra 120 Hz på den, samt att priset låg runt 3500:- styck

Jo jag har läst lite om dem också men jag vet inte, har en Shimian 27" 1440p skärm nu. Den är jag inte speciellt imponerad av.

Av VeCtor

2 olika skärmar med samma design?

Var väldigt längesen jag postade något på ett forum då jag oftast bara läser men nu har jag en fråga jag hade velat ha svar på. Jag är ute efter 2 nya skärmar eftersom det är svårt att hitta en skärm som uppfyller alla mina krav. Därför tänkte jag köpa 2 olika, skärm 1: ips/pls panel. Skärm 2: TN 120/144hz. Då till min fråga. Finns de någon tillverkare som har 2 olika skärmar fast med samma design?

Storlek 24-27" dock vill jag ha 1440p vid 27"
Budget ca 5000kr/skärm

Av VeCtor

Någon som vet om internet delning funkar i WP7? det som på iPhone kallas Personal hotspot.

Av VeCtor

Vet inte vilket program du använder men a2uploader funkar kanin iaf!:D

Av VeCtor

Klart de går!

Av VeCtor

jag har haft luva i några dagar nu

Av VeCtor

Om man köper telefonen från Teleonor, kan man inte använda dom coola teman som byter ikoner då? En kompis har en W880, den är inte operatörslåst men köpt på Telenor.

Av VeCtor

oscarwilliam: Hur har du fått msn se ut sådär?

Av VeCtor

när jag starta UBCD så blinkar bara fönstret till och stängs ner igen så de funka inget vidare, kan de ha me Vista att göra tro? Jag ringde te komplett support och dom visste inte häller va de kunde vara för fel, dom trodde jag va noob och sa att jag får väll skicka den dit så får dom kolla på den:(

Av VeCtor

Dom enda alternativen som finns är egenskaper och hjälp. jag ladda hem diskpart.exe men rutan bara blinkar till i en sekund och stängs ner? Ska de vara så här jävla svårt att få en hårddisk att fungera? börjar bli jävligt trött på skiten nu och tänker ringa komplett imorrn. men du ska ha tack så hemskt mkt hardware guy. om du skulle komma på en annan lösning får du gärna fortsätta att försöka hjälpa mig..

Av VeCtor

jag har satt så som du beskrev och de blev väll lite bättre, nu står det ist "inte allokerat" Hur kontrollerar jag om Silicon image kontrollern är activerad i bios då? jag har testat att köra hårddisken i en XP dator och där står det att det är en GPT nånting, har aldrig vart me om det här innan

http://img54.imageshack.us/img54/9387/nybitmappsbildov4.th.jpg

Av VeCtor

Japp det är ett alternativ, men det är ju då jag får upp den där rutan som jag visa på mitt första inlägg

Av VeCtor

Hur gör ma de? Det har jag aldrig hört talas om förut, men tack för hjälpen, du värkar va bra på de här:p

Av VeCtor

Alltås jag hittar ingenting.. jag kan alltså inte ens välja formatera hårddisken.
Det kommer upp en ruta när jag har klickat på diskhantering där de står initiera disk

http://img525.imageshack.us/img525/9150/nybitmappsbildlt3.th.jpg

Sen när jag har gjort mitt val så kommer den rutan upp..

Av VeCtor

Jag vet inte vart i loggboken jag ska läsa, kan du beskriva?

http://img516.imageshack.us/img516/783/nybitmappsbildde5.th.jpg