Inlägg

Inlägg som Ragin Pig har skrivit i forumet
Av Ragin Pig

La en beställning på 64gb varianten, varit i köptankar ett tag nu men fann nypriset svårsmält pga den svaga kronan.

Av Ragin Pig

Tycker priserna är helt rimliga - detta är inte en lösning som är tänkt att vara konkurrenskraftig där bredband redan finns utbyggd.

Av Ragin Pig

4700 + frakt

Av Ragin Pig

4500kr + frakt

Av Ragin Pig

Har premium lite, stör mig redan på att jag trots det inte får tillgång till högre bitrate som ska ingå i premium eller andra betal förmåner. Och ska man ha deras vanliga premium tjänst så tvingas man köpa en musik strömmnings tjänst som jag varken tycker om eller vill ha.

Tycker nuvarande pris om 70kr redan är något högt för att bara bli av med reklamen -det är trots allt uteslutande användargenererat material man konsumerar, så kommer nog gå tillbaka till gratis versionen om priset höjs här.

Av Ragin Pig

3d tv, tycker det är tråkigt att funktionen helt försvann

Av Ragin Pig

Har 6st diskar i min primära dator.

2st nvme (512gb, 1tb)
2st sata ssd (256gb, 2tb)
2st sata hdd (2tb, 1tb)

Hårddiskarna har fått hänga med genom flera uppgraderingar och byggen - men nu är den äldsta om 2tb med 34924 drift timmar på väg att ge upp. Blir att plocka ur den snart. Den andra är lite nyare och går fortfarande utan smart fel så kör den som slask disk tills den också ger upp eller att jag skaffar nytt chassi - vilket som kommer först. Sen blir det inga fler snurrdiskar i primära datorn.

Av Ragin Pig
Skrivet av SuperDuperKillen:

Jag tror jag främst stör mig på spelmotorn. Tex att det är olika zoner överallt, till och med när man går runt i samma stad. Och att det inte går hoppa ned för stup utan det är osynliga väggar. Blir lite stelt på något sätt? Känns inte alls lika "fritt" som WoW tex.

Var på en mur förut som tog lite tid att springa upp på för ett quest, så tänkte ta den snabba vägen ner genom att hoppa. Men det gick ju inte så fick springa den långa vägen vilket kändes helt onödigt.

Ska spela ett tag till se om jag fastnar.

Ja, det här är det tråkigaste med spelet, jag har stört mig mycket på detta själv och det är det ända jag riktigt saknat från wow.

Arr är värst syndare, framför allt när det gäller osynliga väggar. det blir bättre i expansionerna men aldrig perfekt eller sömlöst. T.ex. Större zoner i Heavensward - städer är inte uppdelade i flera zoner fr.o.m. Storm blood (ps3 stöd slopades).

Av Ragin Pig

Läser mest på antingen min ebokläsare (kobo libra h2o) eller ipad. Beror mest på källan - web och amazon böcker hamnar oftast på paddan av bekvämlighets skäl. Gillar absolut fysiska böcker men smidigheten med att läsa på framförallt ebokläsare, som man inte blir trött i ögonen av eller kräver god belysning, gör att jag ganska sällan konsumerar inbundna böcker nu för tiden.

Av Ragin Pig

Jag varken tänker eller stör mig på dom - leverans till paketbox har jag upplevt som mycket smidigt för det mesta. Egentligen bara postnords boxar jag fått problem med ett par gånger.

Bor i stockholm innanför tullarna.

Av Ragin Pig

Hade verkligen för mig att det var någon variant av zilog z80 som satt i gameboy, där ser man.

Av Ragin Pig

Äntligen, hög tid att pensionera min Quest 1. Hoppas bara dom inte skrotat glasögon distansen.

Av Ragin Pig

Problemet med 4060ti imo är att det är ett 1080p kort för över 5k. Det kan prestera hur bra som helst i den upplösningen men 2023 förväntar i alla fall jag mig även god 1440p prestanda för den prislappen.

Av Ragin Pig

Historiskt sett när jag haft mycket begränsad budget så var chassit en självklar komponenet jag snålade på, billigast möjlig i princip.

Andra delar som jag "tummat på": moderkort, nätagg och kanske minnen. Ska inte säga att jag köpt skräp här men fokus har legat på tillräckligt bra för minst pengar.

Av Ragin Pig

Helt ok ändå! men fy för troll alternativ, kan sällan motstå dom ("Finsk medborgare från finland")

vet i tusan om jag känner någon som faktiskt lyckades få ut 7kb/s ur sitt 56k modem. 5 har jag sett hos kompisar. Hemma toppade linan på 3.5 -_- .

Av Ragin Pig
Skrivet av aMp:

#swexit when?

Idiotin inom EU verkar vara helt ur kontroll.

Sverige är ju inte direkt bättre på den här fronten. Nuvarande regering backar* chat kontroll. Vi gick så långt med datalagrings direktivet att eu domstolen ogiltigförklarade den.

* backade, nu har man "ingen åsikt".. så jäkla fegt.

Av Ragin Pig

Tycker sånt här bara bekräftar den extrema okunskapen som verkar råda hos beslutsfattare. Har dom ingen tillgång till tekniskt stöd? Att sträva mot ett förbud av end to end kryptering är förstås befängt - all säkerhet på internet bygger på end to end kryptering. Ändå så verkar den idèn inte skjutits ner innan Spanien skämt ut sig.

Av Ragin Pig

(Stockholm) Saknar cykelrum och ska den stå ute så får jag inte behålla den länge.

Av Ragin Pig

7/10 - nöjd

Av Ragin Pig

Har en 55" philips lcd ~2017, tyvärr lite stor som sovrums tv så vet inte vart jag ska göra av den om jag uppgraderar. Men är riktigt sugen på att kliva upp till något större. 75" oled kanske.