Inlägg

Inlägg som bedragaren_no1 har skrivit i forumet
Av bedragaren_no1

doom 3?

Av bedragaren_no1

Jag röstade på V 2006, 2010, och 2014. Men skulle jag rösta idag skulle det bli SD. Folk som relativiserar våldtäkt och tafsande och kallar sig "vänster" chockerar mig. Uttalanden jag hade förväntat mig av Donald Trump.

Av bedragaren_no1

Behöver ett nytt chassi

Jag har haft mitt fractal design R3 sen bra många år nu och är så jävla trött på skiten så nu vill jag skaffa ett nytt. Problemen som jag vill ha åtgärdade:

1) Sidoplåtarna är svåra att få på. Speciellt bakplåten är ett rent jävla helvete eftersom utrymmet är snålt som fan om man har dragit en kabel bakom.
2) Det är svart. SVART så ini helvete. Ska man byta en komponent så är det helt jävla omöjligt att se någonting när man rotar.
3) Tråkig design.

Hur jävla svårt ska det vara att designa ett chassi egentligen?

Jag försöker hitta en ersättare nu. Det som jag är nöjd med R3 är att chassit är tyst. Jag är beredd att betala för ett bra chassi men då ska det INTE ha idiotfelen ovan. Att det inte är det snyggaste kan jag stå ut med.

Vad fan är poängen med att spraya innandömet kolsvart så att man inte ser någonting? Blir så jävla förbannad när jag tänker på sådana idiotier.

Jag har tittat på Define R5 VIT(!!!) som jag ser det är fördelarna:
1) Det är vitt. Man behöver inte koppla upp fyra byggarbetsplatslampor om man ska byta hårddisken för att man inte ser ett jävla skit i chassit.
2) Det finns mer utrymme för bakplåten (frågetecken här?)

Nackdelarna:
1) Känns inte kul att köpa fractal design när man är missnöjd med deras tidigare produkter.
2) Fractals tråkiga Design

Jag har försökt titta runt efter alternativ men jag hittar faktiskt ingenting. Har ni några tips på chassin som gör saker och ting bättre och/eller är snyggare än Define R5? När jag menar snyggare så menar jag det här chassit:

snyggt chassi Inte fönster och LED-lampor.

Av bedragaren_no1

Kombination gaming-bord och gaming-stol?

Hej funderar på att slänga ut skrivbordet och kontorsstolen. Undrar om det finns något "set" med bord och stol anpassat för gaming. Har just nu kontorsmöbler men tycker inte det ser så snyggt ut eftersom att det ser ut som man är på ett kontor. Vill ha saker mer anpassade för gaming.

Av bedragaren_no1
Skrivet av seville57:

Tack för hjälpen med bilderna, uppskattas.

Trist att se tangentbord misshandlas på detta sätt.

Av bedragaren_no1

Köp ett HHKB. Alla andra tangentbord är för dåliga eller har dålig känsla i tangenterna. Alla seriösa datoranvändare behöver ett HHKB.

Av bedragaren_no1

linked_list::linked_list (const linked_list& src) : head(nullptr), tail(nullptr) //<-------- Du har glömt detta
{
node_t *current;
current = src.head;

while(current !=NULL)
{

push_back(current->value);

current = current->next;
}//END-while
}//END-deep copy (copy constructor)

Av bedragaren_no1

Du får posta hela koden för felet är inte i din push_back() funktion

Av bedragaren_no1

Hur ser

node_t (double value, node_t *next =0, node_t *prev =0);

ut?

Av bedragaren_no1

Ser helt ok ut. Var kraschar det?

Av bedragaren_no1
Skrivet av Lexdale:

assert - har vi inte gått igenom

min handledare sa att jag i princip kunde kopiera min push_back funktion som jag gjort

Kan du ändra hela den kompletta funktionen så jag fattar?

assert är bara ett verktyg för att undvika buggar. Posta vilken av funktionerna.

Av bedragaren_no1

Så här ska det se ut. Notera att ordningen är viktig.

assert(tail->prev);
tail->prev->next = ny;
ny->prev = tail->prev;
tail->prev = ny;
ny->next = tail;

i konstruktorn ska du använda nullptr istället för 0 eftersom att det är ny C++ standard.

Av bedragaren_no1

Ge facket långfingret. Hamnar du i konflikt med din arbetsgivare så vill du ändå inte stanna kvar på den arbetsplatsen. Är du en vettig person som sköter ditt jobb har du aldrig problem i arbetslivet. Facket är till för folk som inte kan bete sig.

Av bedragaren_no1
Skrivet av 037180:

Happ, där gick väl min grundskoleutbildning åt helvete. Jag fick det ganska "strikt" upplärd under uppväxten att 1x0=0, likväl 1+1x0=0. Så för mig blir i det här fallet 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1x0+1 = 1

Från vad jag minns så var resonemanget enligt mina grundskolelärare: När man inte har något att multiplicera med, så blir det 0 oavsett hur mycket addition det är innan multipliceringen.

Men nu får jag väl ta på mig en keps med propellerhatt, hålla en stor jävla godisklubba, orsaka hjärnskada som ger mig nledning att börja om på grundskolan.

Vilken gåshud man får av att läsa ovanstående post. Antingen går 037180 på mellanstadiet eller så är någonting helt åt helvete i det här landet!

Av bedragaren_no1
Skrivet av Mafnus:

Och det skulle gynna oss hur?

Vad har vi gjort för att förtjäna att bli gynnade?

Av bedragaren_no1

Så otroligt tröttsamt att det blir ett ramaskri på sweclockers så fort någon är lite kritisk mot produkter med ett äpple på.

Gissar att betraktningsvinkeln på dessa paneler kommer vara lika värdelösa som de nuvarande Apple använder. Sämst i klassen med andra ord. Men man kan ju flasha med fina siffror i reklamen.

Av bedragaren_no1

Riktigt dålig plats att ställa sådana här frågor, i ett macibanforum. Som du märker erkänner jonasy att skärmen är riktigt usel och något som hör hemma på 90-talet men han är så nöjd, så nöjd. Fruktansvärt nöjd minsann!

Du har en video på skärmen och så mycket mer behöver inte diskuteras. Det är knappast någon atrapp i videon utan det är sådär datorn och skärmen fungerar. Ska du bara ha en dator för att stajla med att du köpt en dyr pryl med ett lysande äpple på så duger den säkert.

Av bedragaren_no1

blidde visst ingen iphone 5

Av bedragaren_no1

som vanligt funkar allt perfekt om man kör hackintosh men det kräver ju förstås spår av hjärnsubstans för att det ska funka. Men då kan man i a f köra logic + battlefield 3 för en tredjedel av priset av en imac.

Av bedragaren_no1

skaffa en hackintosh. Funkar perfa, billigt och bra.