Inlägg

Inlägg som samiii har skrivit i forumet
Av samiii

Varför är alla så imponerade av python? Det är ju trögt som _saknar ord_ och syntaxen är bara jobbig.

Av samiii
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dalledalle
jag har haft msn sedan tidernas begynnelse

Big bang fick plötsligt en helt ny innerbörd.

Av samiii

Re: Hemsidespons

Citat:

Ursprungligen inskrivet av vuggo
Vi är ett gäng mycket seriösa killar som spelar cs

Av samiii

Okej, nu har jag vänt upp och ner på mitt tangentbord så det får så lov att duga

http://personal.inet.fi/koti/ann/ajl.jpg

Av samiii

Oj, den var faktiskt enkel och stilren. Snygg helt enkelt

Av samiii

27 eller nått

Av samiii

1998: Qbasic
2000: Delphi, HTML
2001: C/C++
2004: Assembler (x86)
2005: Python

Av samiii

Tror dethär kan vara till hjälp http://www.fmod.org/

Av samiii

Mäck

Av samiii

kanske skulle döpa om det till "UnderWare"

Av samiii
Citat:

Ursprungligen inskrivet av saliv
gick in på den inget hände.

Hur vet du det?

Av samiii

I princip finns det bara två sätt att lösa detta på, antingen att logga ip:n men då kan man bara rösta en gång från samma dator. Det andra skulle vara att man måste logga in som medlem på sidan vilket kanske inte alltid är endamålsenligt? På endel sidor finns det nått script som kontrollerar om man har cookies aktiverat och om man inte har det så kan man inte rösta. Deta kan dock enkelt kringås genom att aktivera cookies när man röstar, sedan stänga av dem och refresha resultats sidan. Så kort sagt, det är itne mycket du kan göra

Av samiii

Oj vilken munter färgkombination!

Av samiii
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tools10
Till vilken processor typ / vilket OS?

Ti 83an använder sig av en z80

Av samiii

Ägda!
Av erfarenhet kan jag säga att de flästa som bara vill ställa till med problem inte brukar ha tålamod att lära sig knacka kod. Och tur är väll det.

Av samiii
Av samiii

Lyckat att lägga denna under "microsofts operatsivsysntem"

Av samiii

Har gjort ett väldigt enkelt snake spel, skulle kunna skicka dig koden....Skicka PM med msn eller e-mail.

Av samiii

Re: För mycket onödigt gnäll på Microsoft.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Outlaw84
Nu ska jag lista upp lite saker som <b>jag tycker</b> motiverar varför folk inte borde gnälla så mycket på Microsoft.

1) Vilket operativsystem gjorde att du blev intresserad av att hålla på med datorer? Det finns vissa veteraner som började med datorer före Windows men jag skulle tro att de flesta började med en Windows, själv började med Windows 95

2) Windows Media Player: Detta gnäll ligger till och med på EU nivå. Jag tycker det är fullständigt löjligt. För att göra en liten jämförelse med en bil. Precis som ett operativsystem består av delar så består en bil också av delar som är bytbara. Att begär att Microsoft tar bort Windows Media Player från sitt operativsystem är som att kräva att Volvo tar bort sätena från sina bilar, för att det är taskigt mot utomstående företag som tillverkar säten. Ja folk kan ju välja att byta till andra säten än dem man ”får” av Volvo på samma sätt kan du välja att byta från Windows Media Player.

3) ”Dålig säkerhet” i Windows, IE och Office. Dessa problem har gjort att nya gigantiska marknader har öppnats upp och massviss med jobb har uppstått nu undrar kanske vissa hur? Det finns ett otal säkerhetsföretag där ute för att nämna några: Symatech, F-secure, Trendmicro, Pandasoftware, Zone Labs, Lavasoft (Ad-aware ), McAfee, PC-cillin. Det där var bara för att nämna några få, Undrar hur många människor som har jobb på grund av dessa företag? Exempel på jobb: programmerare, webbdesigner, städare, ekonomer, byggarbetar, el, tele- och nätverks-installatörer, marknadsfolk, försäljare, ”Management”. Någon som känner någon som jobbar inom dessa områden? Eller kanske till och med själv jobbar/vill jobba med det?

4) Reklam som tillåts i IE, någon som vet hur Google kunde omsätta (sälja tjänster för) 1000 miljarder dollar år 2003? Ja, fyför reklamen som driver en massa sajter undrar hur mycket av sweclockers driftkostnader som drivs av Internet reklam. Någon som har funderat på vad som kommer att hända om alla kör Firefox och ad-block? Jo, företag kommer att gå i konkurs och vissa kommer att anpassa sig till nya metoder som kanske kommer att vara ännu värre än de som är nu. Ifall ni inte räknat ut det till nu så är det försäljning av reklam platser som fixat Google omsättning.

5) Takig mot Linux och Fri Programvara, dessa hotar företagets ställning. Undrar ifall oljebolagen motarbetar utveckling av alternativa drivmedel, vad tror du?

1. För mig var det oxå windows 95 eftersom jag inte viste av något annat. Detta hindrade mig dock inte från att ge mig i kast med Red Hat Linux 6.1 inte allt för lång tid efter (av ren nyfikenhet).

2. Världen är inte alltid rättvis. Stöd för att spela mp3or i Fedora är borttaget pga. licens rättigheter. Det är inte heller till fördel för dom.

3. Krig är bra. Tänk vad många som får arbete som Soldater, i vapenfabriker och att sedan bygga upp landet igen. Mer krig åt folket!

4. Personligen tycker jag att popups är otroligt iriterande. Därför har använder jag opera. Var finns reklamen på google?

5. Jag tror att dom gör det. Tycker du att det är bra iså fall?

Av samiii

Fin rosa färg men lite fattigt på inehåll.