Inlägg

Inlägg som Aser har skrivit i forumet
Av Aser

Corsair SF 600/750 platinum

Söker ett sådant agg med komplett uppsättning kablar i bra skick.

Läs hela annonsen här

Av Aser

Om du ångrar dig om att sälja delar löst så är jag intresserad av nätagget. Eller om ev. köpare kan tänka sig sälja.

Av Aser

Kommer osökt att tänka på det engelska ordspråket, vägen till helvetet är lagd med goda intentioner. Känns som att mycket politik idag följer den devisen. Men kanske är det välavvägt och träffsäkert just denna gång..

Av Aser

Gäller det även gäller pro-modellerna av Pixel 6 och 7? På Samsungs skriver ni ju "serierna" men på Pixel bara "mobiltelefonerna" 6 och 7.

Edit: som jag misstänkte gäller det även dem. Säger till red.

Av Aser

Se där ja. Är tydligen Sappa som har problem.

Av Aser
Skrivet av KaakaaN:

Har ni testat byta DNS till t.ex 1.1.1.1 / 1.0.0.1?

Funkar tyvärr inte. Har du någon nnan idé?

Av Aser

Går inte nå 1177.se via Sappa, driftstörning

Sedan en dryg vecka, ungefär i samband med attackerna mot 1177.se så kan vi inte nå hemsidan via routern. Får connection timed out. Någon som har något förslag på möjlig lösning? Försöka få ny IP från ISP kanske?

Edit: Sappa som är problemet.

Av Aser

Och idag vart även jag ägare till en Outback, dock en 2012 diesel 150hk manuell. Vectra har passerat 24000 mil och börjar visa lite ålderstecken. Tiden går, men nu blir det snart flytt ut på landet (äntligen).

Av Aser
Skrivet av Fredrik Vikström:

hah hittade en gammal huawei p smart. den fanns med på listan iaf.. men frågan är hur vet man om man även kan köpa en pixel pro som någon skrev att hans kompis hade gjort.. det står det iaf inget om på elgigantens hemsida. är ju mer sugen på en sådan isf.. fast då kanske det är lika bra o byta in min pixel 6 isf.. den värderar dom ju iaf till 2600 kr typ.

Kolla t.ex. swedroids forum. Det finns i informationen om kampanjen i deras system. Så om man får dem att kolla så ska det framgå där.

När jag gjorde detta tidigt i kampanjen, drog en chansning (what's the harm in asking?), sådubbelkollade de någonstans i systemet och konfirmerade att det även gällde Pro. Ren slump att jag frågade. Kom på det när jag gick och hämtade en annan mobil från bilen för den första var för gammal för att kunna byta in.

Skrivet av NisseG91:

Jag gjorde efterforskningar och spigen liquid air verkar det vara som gäller

Jag köpte ett och är hur nöjd som helst!

Eller thin fit. Verkar vara minst bulk på den.

Edit: själv har jag köpt spigen thin fit, nilkin camera shield något, och ett standard plånboksfodral i läder. Första lär komma idag.

Av Aser
Skrivet av bluppblupp:

Intressant! Vilken butik var det i? Verkar ha fungerat för vissa, men inte för andra nämligen

Välsviken, Karlstad. Lycka till!

Av Aser

Produkt: Google Pixel 7 Pro
Länk: https://www.elgiganten.se/product/mobiler-tablets-smartklocko...
Kategori: Mobiltelefon
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7051652
Pris: <=6490 kr?

Kommentar: jag kunde kombinera inbyteserbjudandet och få 2500 kr extra inbytesvärde och 1000 kr rabatt på Pixel 7 Pro. Kan inte lova att de gjorde rätt men de kollade upp ifall inbytesgrejen gällde Pro med. Kanske värt att prova för någon?

Edit: verkar enligt andra på swedroid som att information om att det också gäller 7 Pro finns i deras system någonstans. Så man behöver eventuellt stå på sig lite och be dem kolla det finstilta för kampanjen i deras system (står ej på hemsidan e.d.)

Edit2: Verkar vara för sent. De har fått instruktioner om att det inte skulle gälla pro. Så de hade förmodligen skrivit fel om kampanjen i deras system.

Se: https://swedroid.se/forum/threads/koeptraden-google-pixel-7-o...

Av Aser

2012 hd7970, men är förhållandevis nytt jämfört med resten av burken

Av Aser
Av Aser

Produkt: Samsung HW-S811B
Länk: https://www.samsung.com/se/offer/christmas-deals/?&cid=se_ow_...
Kategori: Ljud
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=6218078
Pris: 4990 kr

Av Aser

Produkt: Samsung HW-S810B
Länk: https://www.samsung.com/se/offer/christmas-deals/?&cid=se_ow_...
Kategori: Ljud
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=6218045
Pris: 4990 kr

Kommentar: Finns fler erbjudanden från Samsung på länken. Soundbars, någon TV, skärmar, vitvaror m.m.

Av Aser

Tillhör de 0,1 % som lyssnat mest på Pain of Salvation. Progressiv metal såldes. Hade bytt till Tidal så ersättningen till artister hade varit lite mer anständig om det hade funkat på min Garmin-klocka :/

Listan i övrigt blir lite hur som då de stått för nästan all min lyssning i år. Annars Jethro Tull, Pink Floyd, TOOL (en bekant är stort fan så jag tog mig en genomlyssning) och Saxon.

Av Aser

Corsair SF600 Platinum

Söker ett välfungerande sådant aggregat. Skicka gärna prisförslag om du kan tänka dig sälja.

Mvh,
Erik

Läs hela annonsen här

Av Aser
Skrivet av Fatmajk:

Småbarnsföräldrar får inte 8h sömn om du går o lägger dig 01. Snarare 4h....

O(o)bruten dessutom...

Av Aser

Något bra sfx-agg vore inte dumt. Typ corsair sf600 eller sf750. Är nog högst upp på min önskelista innan 7000G-serien ev. kommer.

Edit: och en bra kameramobil till tokigt bra pris, typ pixel 7 pro. Men det förstår jag är att önska lite väl mycket.

Av Aser
Skrivet av anon315148:

Jag ser folk som klagar på soffor i 20k prisklassen också. Svårt att gnälla när man köpt begagnat men å andra sidan försvarbart om det är riktigt billigt (precis som en ny billig soffa kan bli dåliga snabbare än en dyr).

Sen är det skillnad på storstäder som Stockholm och mindre städer i utbud. Letar ibland begagnat och slås alltid av utbudet i Stockholm och storstäder. I sin egen stad eller närliggande är det betydligt sämre och dyrare utbud. Trots det gjorde jag nyligen ett fynd i grannkommunen men då bevakade jag, skrev direkt och hämtade inom fem timmar från att annonsen lades ut.

Naturligtvis köper man inte en begagnad soffa enbart för att den haft högt nypris. Man kollar in vad man vill ha (kanske lite alternativ) och köper sedan när man hittar någon av dessa i ok skick till bra pris. Vill man ha en Ektorp desto bättre då de ofta finns i överflöd överallt och billigt.

Jo, så är det ju. Man ska ids åka en bit med släp om man ska jaga soffkap. Men Stockholm är inte så farligt att köra till/i. Vore det centrala Göteborg så skulle jag avstå för min mentala hälsas skull. Aldrig mer