Inlägg

Inlägg som Clint Eastwood har skrivit i forumet
Av Clint Eastwood
Skrivet av Göteborgaren:

bostadsportalen kanske?

https://bostadsportal.se/studentbost%C3%A4der-g%C3%B6teborg/c...

kan ju kolla på mölndal också, gränsar med gbg och ca 10min till centralstationen i gbg.

Ja, Mölndal missar många. Man tar sig lätt till Chalmers 'bakvägen' med 25'an -> 52'an buss på 15-20min. Det tar nog 20min+ till centralen med vagnen om man ska vara ärlig.

Av Clint Eastwood

Jag kan också rekommendera att sitta och f5'a på den morgonen SGS lägger ut 'sista-minuten' lägenheterna. Jag fick min på samma sätt.

Av Clint Eastwood

PM

Av Clint Eastwood
Skrivet av norrby89:

Noterat, skickas, hämtas eller bor du i Västerås trakten å vill ha den utkörd?

Släpp ner den i nåt billigt paket, typ skicka lätt. Bor i Göteborg.

Av Clint Eastwood

Bjuder 100 för Nvidia 710

Av Clint Eastwood
Skrivet av Garderoben:

Kollade upp det mer noga nu, majoriteten är 64MB cache.

Sorry för tidigare post det är blandat, majoriteten är WD60EFRX, https://www.inet.se/produkt/4304286/wd-red-6tb-intellipower-6...
Men har några WD60EFAX https://www.inet.se/produkt/4301085/wd-red-6tb-5400rpm-256mb

Vill minnas att bara dom nya WD60EFAX diskarna körde SMR? dvs alla med 256MB är SMr och dom gamla 64MB är CMR, uppdaterar artikeln då jag nästan enbart har 64MB cache.

Misstänkte det. Lika bra att bena ut det innan.

Av Clint Eastwood

Är det de omtalade SMR diskarna? De som är insatta i SMR tekniken kan säkert avgöra själv om det är av betydelse eller ej. Andra uppmanar jag att läsa på.

https://blog.westerndigital.com/wd-red-nas-drives/

Av Clint Eastwood

Bjuder 700:-

Av Clint Eastwood
Skrivet av Vexo:

Shit vad de skulle kunna spara pengar, 7nm verkar ju bara kosta pluring och inget händer. Jag tycker det är konstigt att de inte bara avvecklar 7nm avdelningen helt, det gänget tekniker verkar ju inte duga något till. Sparka hela högen inkl chefer och lägg ut all 7nm tillverkning på TSMC. Kanske sätter blåslampan i häcken på 5nm gänget när de ser 7nm gänget yxas och får samla tomburkar till leverne istället för sitta och sova hos Intel.

De kanske inte sover utan att Intel kanske har anställt folk av fel anledningar och det hackar i maskineriet p.g.a. detta.

https://venturebeat.com/2017/02/28/45-of-intels-new-hires-are-diverse-but-underrepresented-minorities-are-just-12-5-of-work-force/

Go Woke Go Broke

Av Clint Eastwood
Skrivet av chrippe7:

Har ett Asus Strix Z370-I som är defekt om det kan vara intressant? Satt i en dator förut och så kopplade jag in en LED-list utan att ha kollat vilken Volt LED-listen var på och då sa det poff och kände doften av elektronikrök och moderkortet lyser rött och fel på CPU när man försöker starta den men den försöker posta iaf men fastnar på CPU i EZ-Debug LED. Provat med olika CPU, samma fel. Intressant?

PM skickat

Av Clint Eastwood

Mini-ITX, socket 1151-2 KÖPES

Som titeln lyder; letar efter ett vettigt mini-ITX moderkort med sockel 1151-2. Allt är intressant, även defekt.

Läs hela annonsen här

Av Clint Eastwood

1300:- + frakt.

Av Clint Eastwood

Hela kryptovalutabusinessen och då framför allt hur folk verkar kunna ignorera att man indirekt bränner jordens resurers för pengar i egna fickan gör mig ursinnig. Inget värdeskapande alls. (ja, finns lite veckande av proteiner men det är försvinnande lite) Sen så har vi då detta utrymmet som ges för allsköns skumraskaffärer. Samtidigt skriker folk sig hesa för miljön. Hycklare.

Jag är inte för myndighetskontroll och applåderar möjligheten att kunna vara anonym eftersom det säkerställer yttrandefriheten men kryptobusinessen och miningen är ren och skär jävla ondska.

Av Clint Eastwood

Laptop bytes mot Nätaggregat / PSU

Jag har en Compaq nc6320 med hyfsat batteri (runt 1h) som ligger samtidigt som jag behöver en PSU till mitt testbygge. Skärmen är hel och nätadapter finns. Den har nåt klistermärke och är inte direkt blank.

Behöver en billig PSU som sagt. Enbart byte på plats nånstans i Göteborg.

Compaq nc6320
Core 2 T5600
3GB RAM
80GB snurrdisk

Läs hela annonsen här

Av Clint Eastwood
Skrivet av mrqaffe:

När ssder har blivit pålitliga att de inte alltid själva raderar datan de lagrar och priset på dem går under 100kr per Tbte.
Dvs det tar mycket länge om det ens kan kommer att ska med ssder som vi känner dem idag.

Ja, håller med. Det många verkar förbise är att när tillverkningstekniken minskas och det blir fler lager så minskas hållbarheten. De blir generellt sämre och sämre i det avseendet.

Personligen har jag ett gäng med Intel S3700 diskar liggande som kommer serva mig några decennier framåt. En Intel S3700 (25nm, MLC) har en garanterad livslängd på 5 fulla skrivningar varje dag i 5 år. Försök hitta nåt liknande idag.

Av Clint Eastwood
Skrivet av Der_Synth:

@Clint Eastwood: 1500 kr exklusive frakt får du.

Det är ditt!

PM skickat.

Av Clint Eastwood

CORSAIR 400CX, 100:- och hämtar.

Av Clint Eastwood
Skrivet av Klorixx:

Ingen fara, man får vara snabbare på pucken nästa gång helt enkelt

Gott så.

Av Clint Eastwood

Compaq nc6320

Har en Compaq nc6320 som jag hittade i mitt vindsförråd för nån vecka sen. Flyttade in i lägenheten för snart 3 år sedan men inte brytt mig om förrådet. Kontaktat förra hyresgästen och fått OK på att göra mig av med den på lämpligt sätt. Då jag märkte att batteriet faktisk är hyfsat så tänkte jag att jag skänker den till nån behövande. Skärmen är hel och nätadapter finns. Den har nåt klistermärke och är inte direkt blank.

Core 2 T5600
3GB RAM
80GB snurrdisk

Således:
Den skänkes till någon med en eller flera av dessa 'underpriviligerer':

  • Halt, saknar tre fingrar och har diabetes ofta.

  • Halt, saknar tre fingar.

  • Halt.

  • ..känner nån som är halt.

  • ..känner nån.

  • ..känner sig ensam.

Enbart upphämtning på Guldheden i Göteborg imorgon (ska rensa disken först).

Läs hela annonsen här

Av Clint Eastwood

Såld!