Inlägg

Inlägg som Christoferj har skrivit i forumet
Av Christoferj

Ok det var jag som var korkad, när jag testade med skärmtangentbord hade jag inte startat om datorn med det fysiska urkopplat. Då fungerade skärmtangentbord. Bara köpa nytt tangentbord.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Christoferj

Kan inte skriva bokstaven L, ej fysiskt eller skärmtangentbord.

Hej.

Exakt som rubriken säger har en stationär dator med ett skit Logitech tangentbord(100kr) kan inte skriva bokstaven L varken med skärm eller fysiska tangentbordet. Kommer inte in i datorn då lösen innehåller ett L. Virus? Har den betalda versionen av avast. Känns ju inte som att det är tangentbordet då skärmtangentbordet inte ens fungerar med det fysiska bortkopplad.

//

Av Christoferj

Någon frågade hur man ska ta kontakt och veta vilka som vill groupa. Jag kommer iaf när jag vill hitta andra att lira med gå in på sweclockers teamspeak under overwatch.

Av Christoferj

Hejsan!

Jag är också sugen på att hitta lite folk som lirar overwatch. Mest för att det blir roligare men också för att få ut lite mer strukturerat spel. Kör gärna ranked när det kommer. Tar det inte super seriöst men lirar för att vinna.

29 år
Tag: TheDoctor#1561

Av Christoferj

Ingen skillnad, tyvärr. Tack ändå.

Hmmm jag vet inte kanske bara testa molex.

Av Christoferj

Chassifläkt startar ej

Hej!

Haft lite problem med 2 identiska datorer och det är att chassifläkt ej startar. Finns bara en 4 pin ledig att sätta dom efter cpu fläkten är installerad. Om jag snurrar lite på fläkten, behöver bara snudda den i princip, då startar den upp och snurrar hur fint som helst.

Har ingen adapter för molex till fläkt där jag är just nu men har några hemma. Så detta har jag inte provat men skulle gärna vilja lösa det med 4 pinen som finns på moderkortet om det skulle gå.

Några ideér ?

Tack på förhand.

Av Christoferj

Arbetsdator för office, bokföringsprogram och surf. sista kollen.

Hej!

Har två stycken datorer som ska köpas in, dom som sitter på datorerna ska endast surfa, arbeta i office och ena av dom håller också på med fakturor och ett bokföringsprogram(inget tungt).

Har satt ihop två datorer och undrar ifall dessa skulle klara av detta på en nivå som gör att man inte sitter och svär åt datorerna.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3722481/2013-08-14

Tack så mycket på förhand.

Av Christoferj
Skrivet av Izogaawd:

http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/ntaggregat/modul... det du menar? Jag har precis det, och den är ljudlös, verkar som du har fått dig ett måndags ex.

Jag har ett fractal design med alla fläktplatser öppna och undrar om det är skillnaden? Har du ett relativt stängt eller öppet chassi ?

aja tänkte kanske om det var någon mening att byta fläkt i nätagg men hittade inte så mycket om det så gissar på att jag ringer in och kollar om man kan rma.

Av Christoferj
Skrivet av Ak-47:

RMA.. om du har garanti kvar

Dock så tror jag att jag är ljudkänsligare än många, men det som är att ett ljud som låter som konstant flöde kan jag stå ut med men det har som ett buzzande ljud.

Av Christoferj

Köpte EVGA nexgen 750, låter så in i helvete.

Finns det något jag kan göra? Har sökt lite men inte sett mer än att evga har nätagg som låter.

Jag kan inte leva med det här, kan jag byta fläkt eller något?

edit* För att jag var för hård mot nätagget men för mig personligen låter det hemskt, dock så står nog andra ut med det så vill vara fair.

Av Christoferj
Skrivet av JonnyRocker:

Annars så finns det andra märken som har väldigt bra garanti och ej Japanska kondingar, som funkar bra
#13484047

Jo jag vet, tänkte själv på ironin att jag backa upp det där nätagget och ca en vecka senare går det sönder. Får edita det inlägget.

Av Christoferj

Ingen garanti. Endast 2år.

slitit ut nätagget nu. Tack för era svar, much appreciated!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Christoferj

Högfrekvent ljud från Nätaggregatet

Hej!

Jo, jag har ett högfrekvent ljud från vad jag tror är nätaggregatet. Låter inte alls när man sätter på datorn men det växer och växer och tillslut är ljudet så högt att det hörs igenom när man har hörlurar på sig och ser en film med ganska normal ljudnivå. Stänger jag då av datorn, men att jag inte stänger av strömmen fortsätter ljudet att låta, vet inte hur länge för jag har inte stått ut att testa mer än 10 minuter. Så minst 10 minuter.

Har aldrig varit något problem, och har aldrig haft något ljud förutom fläktljud från dator plus HDD knatter.

Är detta Coil Whine?

Har en Silver Power SP750M. Inköpt 2010-11-XX
Asus Xonar d1
Geforce 660 soc
3770k
hyper evo 212
16 gb 1600 mhz
samsung pro basic 840
fractal design define r3 utan usb3

Trodde först det var xonar d1 som spökade då jag sett att det kan interfera med nätagg, plockade ut det och det hjälpte inte.

edit* gjorde en till google sökning och såg att detta var ett varningstecken på att nätagget håller på att gå sönder. tur för mig så har hag golfat mycket så jag har inte haft på datorn mer än 2-3 timmar sedan jag la märke till detta.

Bara att byta?

Av Christoferj

Har q-pad och det är schysst för prislappen, men som vanligt har man ingen aning om hur länge det kommer att hålla.

Av Christoferj
Skrivet av saltiiz:

Håller inte med där, min naos 5000 dubbelklickar på scrollen och jävlar sig

Min vän köpte precis en ny för att naos 5000 hade gått sönder på något sätt. ca 1,5 år gammal tror jag.

Kan tillägga att jag själv har func-ms 3 det är helt okej men inget fantastiskt dock var det länge sedan jag blev riktigt nöjd med en mus.

Av Christoferj

Jag har också svarta och det är väl klart att dom låter men det är ju inget sinnessjukt. Sedan sitter inte jag och tar ut mina aggressioner på tangenterna.

Ljud är jävligt svårt, vad den ena tycker är högt eller irriterande tycker någon annan är helt lugnt. Gå in på någon affär och testa.

Av Christoferj
Skrivet av tvelander:

Säger det samma va nog väldigt clean mail.
Jag har gjort värre felsökningar kan jag säga för att hitta fel.

Det där är "EASY-MODE" mot vad jag hade skrivit att TS skulle göra.

Men om du har massor med ideér vad TS kan göra varför delar du inte med dig?

Av Christoferj

Okej tog i lite det erkänner jag, speciellt då jag misstolka 1. läste det som att dom ville att man också skulle sätta på custom kylare. Men dom menade nog att man skulle sätta en till fläkt i chassit? Det var väl detta jag reagera mot mest, just att man skulle vara tvungen att köpa en custom kylare för att deras inte skulle kyla tillräckligt. Men som sagt jag läste det nog helt fel.

Av Christoferj
Skrivet av Tommenchini:

Har fått svar från gigabyte nu.

(1) We suggest you can try to clean up the cooling fan or add additional cooling fan to help cooling down your computer.

(2) Please test your system in a simple environment : If your M/B is inside a case, please make sure that there's not a short circuit. You can try building the whole system outside the case. And remove every device except the essential ones such as CPU, RAM, VGA, FDD, HDD, CD-ROM and power supply. Then reboot the system and see if the condition gets better.

(3) Please update game patch to the latest version.

(4) According to How To Reflash BIOS? in VBIOS download page--Please note:
You can only update to a BIOS version of the same series. If your VBIOS version is:
F1, it can only be updated with VBIOS versions F2-F9.
F10, it can only be updated with VBIOS versions F11-F19.
F20, it can only be updated with VBIOS versions F21-F29.

Please first confirm your original VBIOS with @BIOS , if there is new VBIOS version fit the series of your original VBIOS, please update it.

For @BIOS utility, please click HERE.
To download VGA BIOS, please click HERE. Please update VBIOS by choosing "FLASH" in @BIOS.

Regarding to MB, we suggest you can update MB BIOS to the latest version and test again.

If the problem still occurs in another system, a further testing or examination to your VGA card might be required. We suggest you to contact your supplier (where you bought the product) to arrange further examination and find out the root cause.

Det var en jävla massa krångel de tyckte jag skulle göra.

Det där var bland det värsta jag sett och det känns inte som att jag kommer köpa någon produkt utav gigabyte något mer. Det där känns helt enkelt för jobbigt och har dom den inställningen redan från början känns det där bara som toppen på isberget av vad man kan utesluta, testa och så vidare.

Av Christoferj
Skrivet av Rawrgasm:

korrekt