Inlägg

Inlägg som Ryden har skrivit i forumet
Av Ryden

Var på koncerten i sthlm 22/6.. Fyfan va bra de var!

Av Ryden

http://m.yey.nu/4947b8.jpg

Nuff said, carry on!

Av Ryden

Helt klart 35an! hade ett sigma 70-300 DG OS ett tag men sålde det fort som attans. Ska man ha telezoom ska det vara av kvalité!

Av Ryden
Skrivet av mrc:

Iriver Story e-bokläsare halvvägs i nya Snabba Cash-boken (Livet Deluxe) - gratislånat direkt till datorn från biblioteket, väldigt smidigt och inte en krona kostar det (för mig).

Det här är i fullt solsken, slå det iPad
http://forumbilder.se/images/7b8201110423765cf.jpg

Det är faktiskt det enda negativa jag hittat på ipaden och det är rätt tråkigt att man måste in i skuggan och gömma sig när man ska läsa sina böcker

Av Ryden
Skrivet av pixelroom:

snygg!

Själv inhandlade jag mig ett dekorationsklot (blank metall) och har börjat testa lite HDR. Första försöket:

http://m.yey.nu/b8d7e4.jpg

Av Ryden

Grymt härligt oblektiv tamronet! Perfekt som reseobjektiv, ganska billigt också, är ju bra då jag själv slängde mitt i backen i bryssel. Det överlevde trotts numera krokigt filterfäste.

Av Ryden

Skönt att det verkar lösa sig!
jag sålde en klocka på Tradera och vinnaren vann på typ 650:- kollade sedan in köparens omdömen. Hon hade bara ett omdöme:
-Svarar inte på mejl och har inte fått några pengar!!!
Blev lite orolig och skickade ett mail till henne, inget svar, skickade ett till fortfarande inget svar.
Sökte då upp personen i fråga på Facebook, och då hon hade ganska unikt namn så var det inga svårigheter att hitta henne. Skickade ett meddelande där och då 2min senare så svarade hon på sin mail och pengarna kom in på kontot!

Av Ryden
Skrivet av cAWPer:

Vackert min vän! Vilket program arbetar du i?

Både klockan och högtalarna är först modellerade i Catia V5 (populärt CAD-program) och sedan renderade med Vray i 3ds Max

Av Ryden
Skrivet av Genesis:

http://i.imgur.com/rRzCt.jpg

Köpte en durian-frukt idag (la dit en CD för storleksuppfattning). Ska bli spännande att pröva "King of the Fruits".

Berätta vad du tyckte!
Hela Vietnam var fullt med duriankäkande galningar (för er som inte vet om det så luktar durian förjävligt och är förbjudet ungefär som rökning på flera hotell). Smaken och lukten gav mig små kväljningar, men nu när jag var i Malaysia senast så gick jag förbi ett durianstånd i chinatown och då luktade det faktiskt helt okej, är väl nått med minnen och så kan jag tänka mig.

Av Ryden

Senaste kreationerna:
Seiko S5

http://m.yey.nu/2bf419.jpg

Dynavoice högtalare:

http://m.yey.nu/dfef95.jpg

Av Ryden

Inte fejk, vattnet måste dock underkylas med flytande syre och sedan fluxas för att få till en stabil atomstruktur!

Av Ryden
Skrivet av Garb0:

Var till Naxos/Grekland för några veckor sen där det blev en hel del fotande.

Massa bilder

Fler går att se här: www.niopixlar.tumblr.com

Sjukt fina bilder! får man fråga vilken 10-20mm du har? keep up the good work som de säger på utrikiska!

har likt Boo försökt mig på lite HDR, tycker det är rackarns svårt att få till det bra, vill ju inte att det ska synas direkt att det är just HDR.

http://m.yey.nu/9f22de.jpg

Av Ryden

Slängde ihop två bakgrundsbilder:
3dsMax, Vray och Photoshop

http://farm4.static.flickr.com/3243/5797862176_65be569689_z.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2397/5790458190_011a5e8776_z.jpg

större upplösning ▼

Av Ryden

Här är min bakgrundsbild jag precis slängde ihop, kanske skulle använda den på Ipaden också
Använd den gärna:
(1680x1050)

http://farm3.static.flickr.com/2397/5790458190_011a5e8776_z.jpg

Av Ryden

Ingen skärmdump, men tänkte slänga upp en liten bakgrundsbild jag precis slängde ihop. Använd den gärna:
(1680x1050)

http://farm3.static.flickr.com/2397/5790458190_011a5e8776_z.jpg

Av Ryden

här är även en liten kamerasimulator som simulerar ISO, slutartid bländare mm:
http://camerasim.com/camera-simulator.html

Av Ryden

Som sagt högskoleprovet är nog din enda chans, och "är inte direkt korkad, har bara slackat lite för mycket" läses av mig som, är ganska korkad, tänker inte på framtiden.

Av Ryden
Skrivet av Nightcrawl:

Tackar.
Jo, man är ju lite orolig över stöldrisken. Hemma har jag den i vardagsrummet över natten och när jag ska in till centrum så har jobbet en bra cykelkällare med video-övervakning där jag kan parkera (även på helger etc).

Jag är nöjd som fan. Prislappen var ju högre än vad man är van vid för en cykel, men skillnaden är enorm. Ingen cykel jag haft tidigare skulle jag ha sådan körglädje under fyra mil som relativt orutinerad cyklist. De hydrauliska skivbromsarna (som är skillnaden mellan SL och SLD om jag förstått det rätt) är riktigt mysiga.

Det enda som jag kom att tänka på som 'negativt' under premiärturen var att det kändes stumt när det var större grus/sten vid vägkanten. Samt att röva gjorde sig påmind efteråt. Det sistnämnda är förhoppningsvis en vanesak och det förstnämnda var hanterbart.

Införskaffa dig ett par riktiga cykelbyxor, det tjänar man rätt rejält på när man börjar cykla lite längre sträckor! Och ja det var gamla vanliga V-bromsar på PRO SL, får se hur det är att cykla med skivbroms..

Av Ryden
Skrivet av Nightcrawl:

Bilden var mycket större när jag öppnade den i webbläsaren än vad den visades här. Eller så spelade jag mig själv ett spratt.

Den är både fin och robust. Åkt fyra mil idag lite spontant, totalt ca 2h 30 minuter vilket blir snitt på drygt 20km/h. Går fint, och för första gången så känns det som en stabil cykel med fungerande grejer. Tidigare har det knakat och sprakat när jag (197cm och 110+kg) åkt och fått lite hastighet. Nu när jag låg i dryga 40km/h i en lång lättsluttande backe kändes den fortfarande pålitlig. Jag är lite smått kär :). Jag hoppas på fler fina dagar, men gärna med mindre motvind :).

Grattis till fin cykel.. jag hade föregångaren dvs Nishiki Pro SL som blev stulen förra året, ska nog in och införskaffa mig en Pro SLD nu nästa vecka tror jag! Alternativt en Pro Air, bara för att jag är lite förtjust i Vit/blå.

Av Ryden

Kan rekommendera bra pennor! När jag var på en ekektronikmässa så delade euchner ut ett pennfodral med två ballograf-pennor (bläck och stift) högst uppskattat! Även om de är lite dyra kanske om folk kan komma och ta hur många de vill.

http://www.sormlinds.se/Ballograf-reklampennor.html