Inlägg

Inlägg som Doktor_Krall har skrivit i forumet
Av Doktor_Krall

Får den ett pris kring 1800 - 2000 så är det ju bra. Fast som någon sa, siffror utan någon bakgrund är ju lite svårt att ta ställning till.

EDIT: lär väll bli 2300 som får det priset

Av Doktor_Krall

God Jul!

Av Doktor_Krall
Skrivet av fesen:

GT 430 har inget SLI stöd men det är fullt möjligt att trycka i flera sådana och folda tex? optimalt isf med tex 3 sådana med tanke på strömmen då kortet drar 50w = 150w motsvarande ett GTX x80 som drar dubbla men inte ger lika många "poäng", eller har jag missuppfattat?

Du har uppfattat det helt rätt. När man foldar kör man utan SLI / CF.

Av Doktor_Krall
Skrivet av Rba:

Sweet! Är det du som är mawell?

Ja vem är egentligen mawell?

Av Doktor_Krall

Tror helt klart att modellerna med 8 moduler kommer kosta betydligt mer än 3000:-. Givetvis hoppas jag att jag har fel....

Är sjukt intresserad av att se hur de presterar när det gäller PPD från F@H.

Av Doktor_Krall
Skrivet av undelete:

Mycket whine här. Det är för externa medier och är en avgift som vi redan har på CD-skivor och DVD-skivor osv. Antar att ni skrek lika mycket då som nu.

Det kan du slå dig i backen på att han gjorde....

Av Doktor_Krall

Alla vet ju att externa hårddiskar och USB minnen bara används till kopior av olika slag så det är väll inget att klaga över. Bara vänta till beskattning av balkonglådor kommer. Man skulle ju kunna odla krasse eller nått på sommaren..... Fem fortkörnings bot vid nyköp av bil eller begagnad som är nyare än 15 år låter också bra. En extra avgift på EL som det används ganska mycket av vid destilering... Tänk vad mycket de inte tänkt på som man faktiskt skulle kunna göra...

Av Doktor_Krall

Datorerna i sign, till och från.

Av Doktor_Krall
Skrivet av judge:

har det väl alltid varit!

Absolut men nu kommer de få konkurrens från en marknad som de själva inte har andelar av.

Av Doktor_Krall

Han hade väll knappast kunna sagt något annat om han vill behålla jobbet. Det kommer bli hård konkurrens de närmaste åren om konsumenterna.

Av Doktor_Krall
Skrivet av ezakimak:

Så detta kanske betyder billigare skärmar?

Om du läste artikeln så hade de kartellen mellan 2001 och 2006. Så att förvänta sig billigare skärmar 2011 efter miljardböter är lika troligt som att Samsung är ett företag med rent mjöl i påsen.

Av Doktor_Krall

#3

Av Doktor_Krall

Woohoo 100 WU's!!!

Av Doktor_Krall

Precis som Felix skrev så tror jag att entusiasterna är en så liten del av den hela konsumtionen så analysen mycket väl kan stämma. För något år sedan tyckte många att iPhone var för prylgalningarna och nu är den väl representerad även bland de som inte byter mobil så ofta.

iPad och andra plattor kommer säkert öka de med om ett par år, men för tillfället kommer man nog peka finger ett tag mot "prylgalningarna". Med tiden blir de säkert vanligare än datorer. Jag vet ingen statistik på hur många datorer Svensson har, men låt oss säga att en familj på två vuxna och två barn har fyra mobiler var av två är smarta. Om ett år eller två har de säkert tre eller fyra smarta telefoner och en platta.

Mot den bakgrunden eller mot den förmodan så är det inte så svårt att se att analysen är ganska självklar. Alla väljer ju inte Apple utan aktörerna blir fler och fler och de "vanliga" mobilerna försvinner sakta men säkert från marknaden.

Av Doktor_Krall
Skrivet av racso:

Woohooo mina första tio WU's är klara

Grattis och välkommen ombord.

Av Doktor_Krall

Bara att kämpa på Toivo innan resten av tivolit dragit förbi dig

Av Doktor_Krall

Stort grattis till 50 milj poäng. Själv firar jag att jag snart är på placering 370 i laget. Det känns lite magiskt då vi pendlar kring 360 - 370 aktiva foldare i laget.

Av Doktor_Krall

Grattis till er alla på inet!

Av Doktor_Krall
Skrivet av judge:

Fan får dra ner på foldingen, fick elräkningen! 22 kw/h tar mina burkar per dygn!

Väntar med ångest på att våran ska trilla in i brevlådan.

Av Doktor_Krall
Skrivet av Allexz:

JA!!??!!?

JA!!??!!?

Eller, du menar väl inte att du bara låtsas, och gör så att du ska se dum ut för att det är roligt?

Hmm.... jag undrar om namnet har något med riktiga pirater att göra..... sådana som fanns på haven förr i tiden? nähä..... kanske inte.

Inlägget redigerat av Aser: §1

Det är väll lika befängt som att kräva skadestånd för något som inte finns, eller? Film och skivindustrin har gapat sig hesa i snart 30 - 50 år (beroende på vilken av dem man syftar till) över hur mycket pengar de missar att få in för att folk kopierar. Hur kan de vara så säkra på att de skulle få de pengarna de gapar över?

Har någon ett svagt eller ringa intresse köper man inte en DvD, CD, BD eller VoD för 50 till 300 sek. Jag har svårt att tänka mig att allt som laddats ner skulle generera pengar till gamarna som inte har vett nog att följa de simplaste lagarna när det gäller marknadsekonomi. Väldigt få är beredda att betala de hutlösa priserna som kapitalisterna kräver för produkterna så vida man inte är väldigt intresserad av produkten. Och skulle så inte vara fallet så lär man ju gå och köpa den. Inga pengar förlorade med andra ord.

Själ köper jag film för i snitt 8.000 - 10.000 / år men är långt ifrån intresserad av att betala tokpriserna som de kräver för nya filmer.

Och för den delen var har vi utbytesprogrammet för oss som köpte filmen ( Y ) på VHS, sen på DvD och slutligen för att de till sist lyckas komma nära originalet måste punga ut mer pengar för utgåvan på BD? Hur mycket ska vi betala för att de tar mer än 30 år på sig att leverera en produkt som är värdig orginal filmen t.ex?

Nej jag tror att studenter, arbetslösa, ensamstående föräldrar men även storkonsumenterna först är beredda att betala den dagen de tycker produkten har ett rimligt pris. Vad tror du?

Alla ser vi olika på saker och för mig är det ganska simpel matematik att folk först betalar när de tycker att produkten har ett rimligt pris. Svea hovrätt har dock satt ett pris, ett pris på något som inte finns.

Ha en bra dag.....

Inlägget redigerat av Aser: citat redigerad