Inlägg

Inlägg som Doktor_Krall har skrivit i forumet
Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arthas
var ju faktiskt riktigt skoj det här spelet när man väl kom in i det..
önskar scenario kön var lite kortare bara.

Beror mycket på i vilken zon du är. Order - Dest. brukar inte kön vara längre än max 5min och ofta kortare än 1min. När jag provat dvärgar mot grönskin har kön varit 10 - 15min.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kazen
Vartifrån hörde du att de ska flytta?
Kollade runt nu och ser att det pekar på Karag dron för dem :/
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fforums.g...

Måste byta server då, palla massa ryssar... :/

De får ju egna servers efter nyår och egen översätning av spelet.

Av Doktor_Krall

Den du hoppat över (Karaz a Karak) lägger jag min röst på.

Då servern som utsågs till "Svensk servern" inte kommer med på headstarten kommer vi starta på Karak-Azgal i stället. Så jag lägger min röst på den.

Vi ses där om två timmar.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fammo
Vilket katastrofalt spel! Finns ju ingen spel känsla i det?:S Nä det här var verkligen en flopp måste jag säga :/. Hade förväntat mig mkt bättre. Allt känns stelt och jävligt. Allmänt segt att röra på sig. Grafikmässigt? Men gud ändå det är ju 2008 inte 2005.
Nä det blev inget warhammer online för min del iaf!
Visst okej det är bara beta. Men hur mkt hinner dem fixa egentligen?
Kan tänka mig att prova det i jul om det har förbättrats mkt, men svårt att tro det

Troll? Du har lyckats med en bedrift i ditt liv; kritisera den heliga gralen i självaste Warhammer Online tråden.

Jag kan hålla med dig i lite av det du säger. De saknas fortfarande mycket i frågan om respon mellan spelaren och spelet. Vissa styles och funktioner kan kännas segare än deras CD.

Vad jag absolut inte håller med om är segheten i att röra sig. Något jag saknar är meddelandet om att "Sorry du har rört dig för mycket och missar din atack". En Orc på 150kg+ ska helt klart inte unna hoppa runt som en ballerina och förvänta sig att klara av att kordinera ett slag i tungrustning. Denna funktionen tog det 4 - 5 år för dem att lägga in i sitt förra MMO. Hoppas innerligt att de fixar till det asap. Gravitationen tycks något starkare från förra betafasen men är på tok för låg i RvR, varför inte lägga in ett power straff om man rör sig för mycket under tiden man bankar på varandra?

Lycka till med spelinköpen runt jul.

Av Doktor_Krall

Re: Klarar detta Warhammer:Online?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Konkubin
Klarar en P4 3.6, 7800GTX och 3 gb minne Warhammer:Online hyfsat?

Om inte, skulle en uppgradering till 9600GT göra en stor förändring?

Kan inte uppgradera processorn.

Beror på vad du ska göra. Kommer du köra tok mycket RvR kan det vara all idee att skaffa ett nytt grafikkort.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bratman
Vad menar du med detta? Jag har då inte sett nån loot som kan "lagas" av några npcer, är detta nåt jag missat helt? Utveckla gjärna detta lite..

Du och dina polare gruppar, ni får ett trasigt vapen drop. Även om du är en IB och de andra i gruppen är andra klasser kan alla använda vapnet om den som får det lagar det med hjälp av en merchant NPC.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NightCrawler89
Detta är Mythic, dom står för vad dom säger, dom står för sina fel dom gör, så jämnför inte dom 2 företagen är du snäll..

Min erfarenhet är att Mythic sällan står för sina fel. Ett par exempel är t.ex deras sätt att behandla populatiobonus (i DAoC), rlm timers (i DaoC), fönster läga (i DAoC) och losbuggar (i DAoC). Warhammer kan jag inte uttala mig om än men det kommer säkert. Bara att hoppas att de lärt sig lite på vägen från DAoC till WAR.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kazen
Menade mer att, eftersom det är GOA kommer vi få vänta längre på patchandet. Även fast de sa att de ska översätta allt och skickas iväg samtidigt.

GoA har ju än så länge under OB patchat vid snudd på samma tidpunkt som NA. Har du någon erfarenhet eller info som vi andra inte har?

Av Doktor_Krall

Börjar komma in lite mer spelare nu, det känns både skoj och skönt, då man känner till frustationen som varit (och kanske fortfarande är för vissa).

Kul att du ger många klasser insta cast på tidiga "ranker" så det blir full fart i RvR:en redan i T1.

PQ är kul och looten bra för att vara låg lvl. Att de har ett lootsystem där olika saker man hittar genom PvE kan lagas av en NPC till något för varje klass är genialiskt för att inte säga briljant.

Ang. grafiken så tycker jag att timingen kunde varit bättre. Jag kommer spela Warhammer av samma orsak som jag harvat RvR i DAoC sedan 2001; RvR!!! Så jag vill under inga omständigheter ha EQ2, LOTrO eller AoC grafik för den delen. Det skulle göra spelet ospelbart för mig när jag kommer upp i lvl. Efter ett tag kommer ändå alla som RvR:ar ställa ner sin grafik till att ge fps i stället för ögongodis.

I övrigt har jag bara spelat ca. två veckor så jag kan inte säga så mycket mer om spelet och för tillfället undviker jag att questa för mycket. På söndag gäller spelet i skarpt läge och jag brukar tröttna på quests ganska fort, tyvärr. Vill ha kvar glädjen av quests till det blir dax för min main och fylla sin ToK med unlocks.

Det var mina tankar och erfarenheter så långt. Nu är det bara till att vänta in söndag och de andra polarna så man kan komma igång med guildet.

Av Doktor_Krall

Har varit inne sedan natten den 7 - 8. Nu börjar lite av guild polarna dyka upp till min stor glädje (vi dela ut lite nycklar i guildet) men fortfarande är det bara ett par som kommit in och börjat prova.

Att de sumpar en del av OB är jävligt tråkigt och attityden från GoA till spelarna är inte direkt hjärtlig och inbjudande. Hoppas att den 14/9 blir bättre och att alla parter, GoA och kunder kan få en bra start på det riktiga spelet.

Av Doktor_Krall

CE har inte förtur om någon trodde det. Jag har tre CE - konton och bara ett av dem är igång. De andra två väntar fortf. på mail från GoA.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr_Beeblebrox
Någon annan som har blivit hypnotiserad av hjulet och förbokat 100 extra kopior av detta spel?

Bara undrar....

jasså du med, ser fram mot att göre 100 ac den 18/9. Idag är det ju bara träning s.a.s.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hylve
vadå? Så ifall man har ett konto på war-europe. Som inte har används till något (closed beta). Så måste jag ändå skapa ett nytt? Kan man inte använda samma konto till både open, och det "riktiga" sen eller?

Jupp, kommer inte ihåg om det var Ian eller Magnus som skrev det men så skulle det tydligen vara.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NightCrawler89
Mcnil hur långt tid tar de när den patchar för dej?

För mig tog det ca 3-5min (gick att fixa det igår)

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pyttlock
Jag har ett war-europe.com account redan.. kan jag köra med det istället för att skapa nytt ? ( har inte varit med i closed beta eller så )

Nej måste skapa ett nytt och du kan inte använda samma kontonamn som du hade tidigare..

Av Doktor_Krall

får ni inte error 414?

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Groom84
Nackdelar med att lira i US-versionen?

Att du får vända dag till natt om du inte redan gjort det. RvR:en startar tidigast runt kl 20 - 21, så vill du komma en bit i spelet får du sitta uppe till runt 02 - 03.

Jag har spelat på DAoC US servers sedan starten 2001 och i början var det rätt ok men nu de senaste åren har jag inte engagerat mig i RvR på g av tiden på dygnet man måste spela.

Ger dock inte mycket för GoA då mitt första intryck av dem är att de sitter på höga hästar och talar nedlåtande till sin kundkrets och lovar brett men håller tunt.

På sikt hoppas jag dock att GoA kommer skärpa till sig och att jag som kund ska kunna köra RvR på EU tider (sen EM till kväll) och slippa sitta kväll till natt.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RAPAPPA
Blir 9.30 för oss right?

9:30 eller 10:30, lite osäker på hur det blir med sommartiden osv.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thes
Någon som vet om det kommer komma ut någon gratis demoversion tidigt?

Brukar komma när spelen varit ute ett kvartal. Skulle förvåna mig om de släpper en innan jul.

Av Doktor_Krall
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Najk
Ja, för gör de inte det kommer jag att ringa supporten, maila och klaga på alla forum jag kan hitta över hur dåligt spelet är samt hota med att inte förnya mitt abbonemang.
Alla MMORPG som hittills lanserats har ju i stort sett varit felfria, så måste också gälla för WAR

Behöver jag tillägga att jag var ironisk där?

rofl

Av Doktor_Krall

Nice nu är det bara att knacka in dem när EUAC kommer upp och sen köra igång på söndag.