Inlägg

Inlägg som Shaf har skrivit i forumet
Av Shaf

Jag har redan fått problem ... En av mina partitioner har försvunnit :S Eller jag kommer inte åt den efter att jag startat om datorn. Innan jag startade om kunde jag gå in på disken men inte komma åt några filer :S Partitionen syns i "den här datorn" men säger att "the device or file is corrupt or unreadable"
Någon som vet vad jag ska göra för att få igång partitionen igen? Eller är det "bara att partitionera och formattera om och hoppas på att det inte händer igen?
Tack!

Av Shaf

En till bild från Kalmar tror jag det var År 2007

http://img340.imageshack.us/img340/3902/dsc1598editas7.jpg

Av Shaf

Bidrar med min första bild här och motivet är det runda tornet i Kalmar.
Ändrat lite kontrast och ljus.
Taget med Nikon D40 + 18-55 kitobjektiv.

http://inlinethumb55.webshots.com/41654/2243128310103094280S600x...

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pappy
Har haft två sedan mellandagsrean i jul. De har funkat felfritt, och fortsätter så.
Helnöjd. Enda problemet är att de har en tendens att bli fulla.

Låter ju bra det här tyvärr skyddar ju inte 5 års garanti från dataförlust
Att de blir fulla är nog inget man kan göra åt

Edit: 1 styck Maxtor One Touch 4 500GB USB beställd. Hoppas den trillar ner på tisdag eller onsdag

Edit 2: Nu har jag fått hem disken och den står här fint på mitt skrivbord. Gör det något att den står bredvid min Stereo-förstärkare?
Fungerar bra med backupsystemet, har gjort en partition på ca 90 GB för att ha som backup till 3 datorer, verkar fungera prima
Resten är gjort för lagring av bilder osv.
Helnöjd hittills, tycker LED lampan i fronten är rätt ball faktiskt, inte så hemsk som många säger

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lukaz
Enligt Seagate SeaTools sitter det en Seagate Barracuda ST3500630AS 7200.10 SATA i dem. Har också problem med att den vibrerar ganska kraftigt. Inget jag stör mig på, eftersom den är avstängd för det mesta. Slår av & på den med en strömbrytare vid backupbehov.

Är det Maxtordisken du har? Jag kommer troligen använda min disk till lagring av Musik eftersom jag använder datorn för att spela upp musiken via förstärkeri, slipper på så sätt byta skiva hela tiden
Backup blir det nog också en del utav.

Av Shaf

Är också sugen på en Maxtor OneTouch 4 500GB eller ev. en Western Digital My Book Essential Edition 2.0 500GB nu när lagringsutrymmet på bärbara börjat tryta. Å andra sidan har bara WD disken 2 års garanti...
Fungerar era diskar som de ska idag, eller har ni upplevt några problem sen ni köpte dem? Är ute efter något relativt billigt men den här disken såg intressant ut.
Tack för hjälpen!

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av candyraver
Värmeproblem tror jag definitivt inte på, jag gick från min sålda t5250 till t7500 och fick faktiskt lägre värmeutveckling så de tror jag inte är några problem. Men dom nya pentry vet jag inte om fungerar faktiskt - men det är ju samma sockel - frågan är bara om chipset hittar cpu:n

Oftast behöver väll inte en snabbare CPU jobba lika mycket, därav värmeminskningen. Sedan när man pressar den skulle jag tro att en blir varmare. Bara egna tankar jag har

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av slimy
Det finns SDHC kort på upp till 16 GB tror jag.

Hmm, det kanske inte var "hdd'n" jag såg utan kortläsaren som sitter i datorn. Sitter det kortläsare i dem?

Av Shaf

Tack slimy för dina tankar Såg igår att det ska gå att göra om skärmen till touch-screen för runt 600 kr. Och det verkade fungera riktigt bra
2000 kr? Vilken köpte du då? Såg på någon bild att det sitter ett helt vanligt SD kort i datorn i en SD läsare, går det att byta till ett större SD kort?

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fire_Ice
Nu har jag lite mer tid, då det är över nu.

Jag ska se vad jag gör idag :/ Det känns tomt.

Oj, glömde att du nämnt det där, ta den tid du vill :/ Ber så mycket om ursäkt och är ledsen.

Av Shaf

Fire_Ice vart är din lilla review? Är måttligt sugen på en dator som jag kan ha i skolan och skriva anteckningar osv på. Vore mycket smidigare än slithästen till bärbar som jag har idag Vad hade ni som förväntningar på denna dator och vad är den kapabel till?
Tack och trevlig fortsatt helg!

Av Shaf

Ett tips kan vara Valutronics SQ-50 (L) som kan kosta ungefär 2000 kr.
Har sett väldigt många som är nöjda med dessa högtalare och funderade själv förut på att bygga dem.
Lycka till!

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fire_Ice
Wohoo!!
Den kom idag!!! Åhh ,vad den är liten och söt Den är jättefräck, har dock inte provat den ännu. Jag låter den ladda först!

Jaomi-> du hade rätt tysk panzer tank ala super bombtålig förpackning, hehe Inga problem med k&m elektronik, glöm det jag har sagt. Fast jag har läst omdömen på en del sidor där de säger att deras service/support är urkass.

Men jag är nöjd, den kom ju fram
Jag lägger upp bilder på den och storebror (inspiron 1520) imorgon + text med fire_ice så att ni vet att jag har en

Jag är SÅ glad! Hoppas inte där är några döda pixlar

Mvh

Som någon tidigare kanske frågat så undrar jag vad ni ska ha dessa små datorer till? Är så att jag efter sommaren troligen kommer flytta till annan ort där jag ska studera och har sett många som kör med bärbara datorer och skriver ned anteckningar osv. Har i dagsläget en bärbar dator som huvuddator men den är lite stor och klumpig att släpa med sig, så jag är ute efter något mindre men inte så förskräckligt dyrt. Hur funkar det med notes osv, går det att skriva relativt snabbt på det lilla tangentbordet när man väl vant sig?
Tack! Ser fram emot din recension(?) fire_ice!

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The_Fatrix
Spiritshroud at gmail.com

inv inv ,om någon har en

Skickad

Av Shaf

Har också 7 invites, skicka bara PM

Av Shaf

Än så länge är jag helnöjd med mina D-jays. Lite omställning från Porta pro samt att jag aldrig haft in-ear tidigare. Så lite ovant är det. Men de sitter riktigt skönt när man får dit dem och så lätt det är! Känns dock som det blir något vakum i skallen
Ska lyssna mer på dem och ev. leka lite med EQ'n för försöka bli ännu mer nöjd. Men prisvärda är de helt klart ,ångrar mig inte en sekund. Rent av livsfarligt hur mycket ljud de stänger ute också

Av Shaf

Har precis hämtat ut mina D-jays och sitter och pillar med dem. Försöker få dem att sitta bra och de verkar sitta bra med XS sleeves, men ska testa S sleevesen nu.
Har ställt EQ på 0 på allt, och lite bastomt är det ju jämfört med Koss porta pro, men sen kanske jag inte har perfekt passform ännu heller.
Återkommer med uppdatering om läget

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Peter @ JAYS
Nej, det är inget krav. Du får alla pengar åter på ditt konto. Detta gäller alltså enbart köp via www.jays.se. Vi är dock inte billigast så man får väga det lite mot varandra. Vi har sålt mängder med d-JAYS och tror kanske 2st velat lämna dom åter bara. Är man van dunderbas så blir ofta första reaktionen att de saknar bas. Men ger man dom några dagar så öron och hjärna anpassar sig så inser man senare när man byter tillbaka vilket obalanserat ljud man haft med basmonstren. Inga fel på basmonster om man nu gillar det givetvis. Smaksak

JAYS skulle gärna låta folk testa prylarna i butik. Problemet för butikerna är hygien och stöldfaktor. Löser någon det problemet så belönar jag den personen bra

Trevlig helg!

Förstår att det är svårt för butikerna med test av hörlurar, högtalare och annat är lite svårare att stjäla utan att det syns.
Ska fundera lite på vartifrån jag ska beställa dem, ni har ju helt klart en trevlig ångerrättsgaranti.
Återkommer senare i veckan, alt. nästa vecka med ett litet utlåtande när jag lyssnat in mig på D-jays lurarna

Trevlig helg!

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SmugglarN
Hade ett par D-jays innan, betalade runt 1000kr när dom var nya. Verkligen värt det. Har Q-jays nu, dom kostar 500kr till eller nåt sånt. Dom är helt otroligt bra.

Har inte provat J-jays men vad du än väljer så blir du inte besviken

Ja supporten är verkligen högklass

Har hört att Q-jays ska vara något extra. Men riktigt så långt upp i prisklassen vill jag inte gå
Eftersom jag inte har någon tidigare erfarenhet av in-ears så har jag svårt att säga mig själv om det "räcker" med J-jays för mig.
Enda referensen jag har är när jag någon gång lyssnat lite ur Sony's walkmanheadset. Örat måste kanske vänja sig vid nya hörlurar, men jag upplever de som lite dova i ljudet.

Av Shaf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SmugglarN
Japp, precis så det funkar. Du kan altså prova dom och om du inte är nöjd lämna tillbaka dom igen.

Jays har nog den bästa supporten jag varit med om någonsin Perfekt!!

Hmm, ska man testa ett par D-jays eller J-jays... Testar jag j-jays och inte blir nöjd kan jag ju köpa d-jays. Skulle egentligen vilja testa D-jays bara för att se om jag upplever hörlurarna värda 900 kr från mitt användande.
Inget krav på att jag måste köpa ett par andra lurar av Jays pga att jag inte blir nöjd? Låter nästan för bra för att vara sant Har aldrig upplevt liknande support, men den verkar suverän!