Inlägg

Inlägg som MikaelC har skrivit i forumet
Av MikaelC

Hej!

tuba: det jobbas för att man även skall kunna se 'returhistorik' på nätet.
Status för returen kommer per mail om man har en fungerande e-postadress inlagd i vårt system. Ännu inte ett perfekt system men det är en bit på väg.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

rezuth: Ingen aning, har inte sett katalogen ännu (ej på jobbet..) men för det priset måste det vara nåt extra

KniFF: Beräknas komma i slutet av september!

BasseBaba: Vi har inte SMS-avisering (än) tyvärr, det kommer förmodligen igång i samband med lite andra tjänster vi håller på med hos posten.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej,

vi betalar frakten för din retur, kontakta kundservice på måndag så skickar de ut en fraktsedel. Packa ihop datorn som du fick den bara så ordnar det sig.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

Cascades: inställningen du gör på ditt konto (t ex ex eller ink moms) skall sparas, kanske krånglar med vissa webbläsare?

Vad gäller priser, katalogen har två delar, en för företag och en för konsumenter. I företagsdelen presenteras priser ex moms, i homedelen ink moms.

Ledsen att det blir lite glest mellan svaren, jag är ledig

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

Nu ska våra priser på AMD vara ordentligt justerade...

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

trey: Nu har vi ändrat grupperingen på våra TFT-skärmar, hoppas det vart lite mer överskådligt!

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

marcus_amd: I princip har vi inte prisgaranti men maila ditt ordernummer till kundservice@dustinhome.se och be dem justera mellanskillnanden så bör de kunna fixa det.
Vi brukar justera priser på order som ligger om varan sjunkit i pris när den levereras men ibland missas det och nu är det ju semestertider...

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

marcus_amd: Jag är på semester och har inte koll på leveranserna just nu tyvärr.. Har den gått igenom hos handelsbanken och i har skrivit på och skickat kontraktet så väntas det bara på skärmen.

-=Mr B=-: Nintendo har inte varit nån direkt storsäljare hos oss men finns det efterfrågan så kanske den dyker upp!

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej,

jag har skickat vidare alla synpunkter till vår produktgrupp så får de kolla på detta!

För övrigt har denna tråd levt så länge nu att det är dags för semester igen... Jag kommer att ha begränsad möjlighet att svara på frågor och kolla av tråden under den närmaste månaden så jag får önska er alla en trevlig sommar!

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

trey: Ska be produktavdelningen kolla över det, bra synpunkt eftersom det som du säger skiljer en del i upplösning!

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej,

High_fps: nix, inga problem. Kvitto brukar inte spela så stor roll hos oss, kan man bara sitt kundnummer så finns all ens orderhistorik här så vi ser direkt när varan är köpt och om det finns garanti kvar. Så gör en felanmälan du, antingen via webben eller om du PM:ar mig ditt ordernummer/kundnummer samt vilken artikel du har problem med... Och gärna vad problemet är

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

marcus_amd: Det är Handelsbanken Finans som sköter kreditupplysningen, det krävs fast anställning och en viss årsinkomst för att få köra på avbetalning.

gabriel15: Om prylarna finns hemma och man beställer innan 17 så brukar vi hinna packa och skicka dem samma dag, sen får man hoppas att Posten sköter sig
Ska kolla med produktavdelningen om det är något vi kan få in.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

bogg, Lambo: De jobbar lite längre på lagret som tur är

4bstract: Det är helst så det skall fungera! Man ska aldrig behöva stå för frakten som konsument, däremot får man finna sig i det lilla besväret att ta varan till posten och liknande!

Stämmer det där med chassin, det är lite tunt på komponentsidan öht, det är nåt vi kollar på. Problemet är att vi vill ha in tillverkare som inte envisas med att alla defekta varor skall skickas för reparation(!) i holland eller tyskland vilket är det vanliga när det gäller dessa varor. Inte alla går med på att byta ut direkt tyvärr även om vi kanske har svårt att se vinsten i att skicka ett moderkort för 500 till holland för service för att inte tala om tiden det skulle ta...

Komponenter vill vi kunna byta omedelbart.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

MultiMan: Nej tyvärr, jag har inte haft nåt nytt att komma med direkt... Vi importerar ju inte själva så vi är beroende av att distributörer tar in dem och det är liet är bollen ligger just nu!

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

Curly: Vet inte varför de drog gränsen där riktigt Med tanke på lördagens bleka resultat kanske det inte känns aktuellt med någon alls nu
Seagatedisken har jag inget ETA på än men jag kollar med vår inköpsavdelning så återkommer jag i frågan.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

bogg: Nej, zero bright dot garantin gäller vad jag kan hitta inte den modellen. Däremot är pixelfel inte speciellt vanligt förekommande på Samsungs paneler.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hahaha där föll det då...

Hyundai Q400 skickas från vår distributör idag, vi skall få så det täcker våra restorder samt några till!

mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

bogg: 205BW (art no 5010094319), beställer du nu så hamnar du på plats 14 så det är inte så farligt många restade. Det finns inga anmärkningar om att vi inte får de vi beställt och vi har beställt braq mycket mer än så, kan tyvärr inte säga exakt antal!

SM4RNA: Telefontiderna är nåt vi jobbar hårt på att lösa. Absolut bäst är att ringa mellan 8-9 och efter 15, men jag vet att många privatpersoner inte har möjlighet att ringa annat än under lunch.

mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

_LaN: Alla frågor skall besvaras, däremot förekommer det säkert fel där man kanske läser igenom för snabbt eller missar någon fråga i en större textmassa. Jag ska påminna de som hanterar mailen att de skall läsa igenom noggrannare.

SM4RNA: Tanken är väl mer att den stora del av befolkningen som är intresserad av fotboll och som ser VM skall få upp ögonen för oss. Med marknadsföringen i det sammanhanget medföljer möjligheten att använda loggan, då finns det ingen direkt anledning till att inte göra det.

Mvh
Mikael Carinci

Av MikaelC

Hej!

SM4RNA: sponsring är marknadsföring det med, det är ett komplement till tidningsannonser, banners, TV-reklam och liknande. Vad vi betalar för vår annonsering är inte heller offentliga siffror.
Annonserar man inte så syns man inte så mycket, man får inte så många nya kunder, orderingången ökar inte, man kan inte beställa större volymer hos leverantörerna och därmed får man inga bättre priser från dem... Så marknadsföringen resulterar snarare i förlängningen i att priset kund får betala för varan går ner.

Mvh
Mikael Carinci