Inlägg

Inlägg som Jcameron har skrivit i forumet
Av Jcameron
Skrivet av hACmAn:

Vissa kan åka till Vegas en helg och spela och tänka på ekonomin och att det de förlora går till andra. Andra tänker inte alls på det runt omkring.

Vem tänker "det jag förlorar går till andra". "Andra" i detta fall är väll "huset". I slutändan vinner alltid "huset"

Av Jcameron
Skrivet av pine-orange:

Vad har lootlådor med expansioner att göra? Förr var en expansion ett nytt spelmode? När du köper en lootlåda vet du inte vad den kommer innehålla, du chansar och hoppas att du får det du vill ha. När du köper en expansion vet du vad du får. Inga överraskningar.

Loot lådor är väll i dom flesta fall (kanske mitt urval som är begränsat) endast kosmetiska förändringar?

Av Jcameron

Man kan tycka vad man vill om Bahnhof, men faktum kvarstår att dom har sveriges vassare PR-Avdelning!

Av Jcameron

TLDR
Är inte själva bilden på "lootlådan" från Overwatch? Spelar inte Fortnite så jag kan ju ha fel.

Av Jcameron

Om man väljer AP mode står där följande
"
In Access Point (AP) mode, RP-AC56 connects to a wireless ASUS RP-AC56 Dual-band N600 WiFi Range Extender through an Ethernet cable to extend the wireless signal coverage to other network clients. In this mode, the firewall, IP sharing, and NAT functions are disabled by default. Select this mode if you are an advanced network user who understands the difference between a wireless ASUS RP-AC56 Dual-band N600 WiFi Range Extender and an access point, which is that a wireless ASUS RP-AC56 Dual-band N600 WiFi Range Extender provides the Network Address Translation (NAT) and IP sharing functions.

Jag tolkar det som att jag måste ha 2 extenders, varav den ena är kopplad via kabel till den andra och fungerar således som ap

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jcameron

Problem vid förlängning av trådlöst nätverk

Hej

Sitter för närvarande med en Router av märket Asus, modell RT-AC66U samt en repeater från samma företag med modellbeteckning RP-AC56. Dom 2 ska tydligen lira bäst ihop utan att någon av dom blir en flaskhals.

Som det ser ut nu har jag precis flyttat till en villa där fiberboxen sitter i källaren. Lämpligt nog sitter den i det rum som jag ska ha som kontor/mancave. Detta innebär att med befintlig utrustning så hamnar Routern i källaren och det ironiska är att i det rummet är där 3 enheter (2x dator + 1st Nas) och ingen av dom kör trådlöst. Så då satte jag min repeater på ovanvåningen. Lämpligt nog finns där även en nätverkskabel uppdragen där.

Nu till mitt problem (som jag även hade innan jag flyttade)
Jag trodde att om jag satte min RP-AC56 i "Repeater-mode", vilket är default, så skulle den förlänga mitt befintliga trådlösa nätverk (som når upp genom golvet men inte i full styrka). Men väljer jag det mode:et så får jag välja vilka nätverk jag ska förlänga, och sedan skapas det 2 nya (kör 2 band). Jag kan döpa om dom, men om jag tar samma namn som mitt ordinarie trådlösa, hur vet jag vilket av dom 2 man är ansluten till? Täckningen varierar lite.

Problem nummer 2 uppstod när jag kom på den smarta ideen att använda den nätverkskabel som finns uppdragen till markplan. Jag kopplade in den och ställde om enheten till AP-mode, men även här ville den jag skulle skapa eller hänvisa till något nätverk. Jag trodde att den automatiskt blev det nätverk som routern använde sig av. Den är ju trots allt kopplad med kablel till routern.

Är jag helt ute och cyklar? Jag kan köra modellen förläng genom att skapa 2 nya och döp dom till ett nytt namn. Fungerar fint. MEN JAG VILL INTE HA DET SÅ

Tacksam för alla svar som bringar klarhet!

Av Jcameron
Skrivet av Bakgrund:

18395 kr och då ingår inte ens hörlursdongeln!

Helt sinnessjuka priser. Man får ju nästan TIO bra telefoner för det priset.

En familj på 4 personer kan få varsin ny telefon för priset av 1... om inte mamma eller pappa är girig..

Av Jcameron

Steam gjorde en Discord, och Discord gjorde en Steam

Av Jcameron

Det som är avgörande är väl:
1. Har du ens en webcam?
2. Loggar du inte på porrsidor.

Sedan är min uppfattning att ju mer text desto mindre allvar!

Av Jcameron

@Orisons: you and med both! Enterprise på min stationära. Delta Flyer för min bärbara. Döpte min nas till DS9.
Mina fyra trådlösa nätverk har typ samma tema. Alpha Quadrant, Beta Quadrant, Sector001 och NeutralZone

Av Jcameron

Finns resetknapp under. Till vänster om skruven om du har routern lagd så att du kan läsa undersidan. Litet hål I gallret.

Av Jcameron

Det intressanta är att ni båda svara olika
Min fråga är hur en "uppgradering" kan ske OM en nyinstallation görs. Så jag tror jag går på svart 1 än så länge.

Av Jcameron

Xp till Windows 7

Köpte MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREM FAMILY SWE 3-USERS DVD UPG på dustin nu när jag såg att dom "reade" ut utgåvan.
Det står i beskrivningen att om man har Windows XP så blir det ingen uppgradering utan en ren installation. Lysande toppen och bra.

Dock ställer jag mig frågan, OM vi säger att jag har en "olaglig" version av XP går det då att uppgradera till en Laglig Windows 7 Version med skivan jag KÖPTE?

Av Jcameron

om jag kör trådat behöver jag inte göra något mer än ha usb disken i routern och ps3 kopplat till router. JAg bara väljer media server och är alla filerna där. DLNA magic

Av Jcameron

Trådlöst vs trådat

Införskaffade mig nyligen en beganad PS3 för att kunna streama alla mina media filer och köra ut i tv:n.
Mediaservern som det streamas från är en Router med USB där jag har kopplat en Western Digital Element till. Routern är en Netgear WNDR3700 som jag kör på N bandet med.

Provade att köra trådlöst eftersom jag inte vill dra kablar i hela jevla lägenheten, men det visar sig då att jag inte hittar ungefär 50% av alla mappar/filer. Jag blev lite fundersam så jag kollade om jag kunde nå dom filerna/mapparna (visade sig att mappen "filmer" gick att hitta men inte mappen "tv-serier", "musikvideos" osv) via nätverket som mappade nätverksdiskar. Allt fungerade fint där så jag kliade mig i huvudet och svor en ramsa. Av en ren slump provade jag att köra med kabel igen och till min stora förvåning hittade den ALLA mappar och filer igen.

Hade det varit så att den hittat alla filer min haft problem med streaming så hade jag köpt det. Men när den inte ens kan mappa upp allt då blir jag fundersam. Någon som kan förklara för mig varför jag måste köra trådat för att jag skall kunna se 100% av alla mina mediafiler?

Är en total PS3 noob men frågan är dom detta är ett ps3 problem eller ett routerproblem.

Tacksam för svar och jag hoppas inte posten blev för rörig