Inlägg

Inlägg som freekyman har skrivit i forumet
Av freekyman

Överföring av musik med ipod

Har en ganska ny dator som är tom på musik. Har däremot all musik från förra datorn på min kära I-pod. Nu undrar jag hur jag gör för att överföra all musik från ipod till mitt itunes på nya datorn, ellr någon annanstans på den. Har prövat, men inte riktigt vetat hur jag ska göra. Snälla hjälp!

Av freekyman

Msn överföring

På min gamla dator gick det snabbt och lätt att överföra filer via msn. Nu har jag fått en ny dator, som ska vara snabbare och bättre på alla sätt. Ändå går det skit segt när jag överför filer via msn. Internet funkar lika snabbt som på den förra, så det verkar vara någon msn inställning ellr något. Någon som kan hjälpa?

Av freekyman

Instalations Problem

Idag fick jag en ny dator (en dell xps med diverse uppgraderingar). Jag köpte först och främst datorn eftersom jag ville kunna spela mitt favoritspel World of Warcraft utan konstant lagg och dålig grafik. Men nu när jag ska installera spelet på datorn så har den hakat upp sig gång på gån (installations mätaren och menyn blir gråa och svarar inte). Snälla någon hjälp mig med mitt problem!