Inlägg

Inlägg som Buffaz har skrivit i forumet
Av Buffaz
Skrivet av Cybrus:

Jag ger inte upp än. Power hade sitt släpp senare! 😅 Ser dessvärre ut som att släpp uteblir denna veckan. Det känns som att EG:s lotteri ger en bra indikation på när butiker fått in en batch, och denna veckan var det ju inget.

finns ju en chans med tanke på att Webhallen har fått in denna vecka.. Skam den som ger sig

Av Buffaz
Skrivet av Dex:

Vad kul! Beställde också den 17/5 och valde hämta i butik i Malmö, men har inte hört något. Men kommer väl snart då

Ja förra gången tog det ju 2-3 dagar innan de hamnade i alla butiker... Synd bara man sitter fast hemma just nu med ett sjukt barn men tur man har 4 dagar på sig att hämta

Av Buffaz

Fick mail från Webhallen nu. Min SE beställd 17/5-2020 går nu att hämta på Sveavägen

Av Buffaz

Om man har beställt för att hämta ut i butik på Webhallen. Hur lång tid har man då på sig att hämta ut den?

Av Buffaz
Skrivet av våffeljärn:

Jag är ju såklart intresserad. Min precis uthämtade PS5 blev ju stulen som jag berättade om i detta inlägg. Så det vore ju ett fint plåster på såret om jag inte behövde vänta lika länge på en ny.

Får ta med matlåda då ifall du skulle bli hungrig igen

Av Buffaz
Skrivet av våffeljärn:

Fick min i söndags (7 februari) från MediaMarkt

Orderdatum - 1 oktober.

Men glädjen blev inte långvarig då den blev stulen. Efter upphämtning så stannade jag extremt dumt till på en restaurang och skulle hämta lite mat. Vid några sekunders distraktion så var någon framme och tog lådan och sprang. Det syntes alltså inte att det var en PS5 utan bara en vanlig brun kartong som den kom i.

Det är polisanmält men förundersökningen är nerlagd. Ringde playstation support och undrade om de kunde göra något, t ex bara "bricka" den så att tjuven inte kunde använda den. Men de sa att det inte kunde göra något. Jag har dock läst att det Sony ska kunna göra den oanvändbar remote vid stöld så jag ska fortsätta försöka.

Så nu skriver jag serienumret här ifall någon skulle köpa den via blocket eller liknande.

Serienummer: ]C1003733279200650403

Fyfan va surt Jag har själv en bokat till upphämtning hos Webhallen på Sveavägen när den nångång kommer men är fan orolig att skulle åka t-bana till förorten med den

Av Buffaz

som vanligt.. tyvärr inte denna gång

Av Buffaz
Skrivet av zoltham:

Har du bokat DE eller SE version, jag har en bokning från 8/5-20 och ser inget än, jag har SE version,

Tack

Borde uppdatera snart. Min SE beställd 17/5-2020 har också uppdaterats med preliminärt leveransdatum 1/3

Av Buffaz

fick också nu att det inte heller blev min tur denna gång

Av Buffaz
Skrivet av PlayOn:

Fick ett mail nu att jag är utvald!

grattis

Av Buffaz

Elgiganten uppdaterade Story nu med att det tar tid på grund av en blandning av manuellt arbete samt långsamt system

Av Buffaz
Skrivet av koreinu:

Du är antagligen min chef då, vi sitter båda på kontoret. ;o

Om jag är din chef så kom ihåg att det stod i anställningsavtal att jag ska ha alla koder som man vinner på arbetstid

Av Buffaz

Nu får de bli klar.. kan ju inte fokusera på jobbet

Av Buffaz
Skrivet av freron:

Jag har använt denna länk tidigare men den verkar inte vara aktiverad ännu:

https://www.elgiganten.se/ps5

Ja det blir säkert samma länk men är säkert inte aktiv än då de inte har sagt när utlottningen är denna vecka

Av Buffaz
Skrivet av nik_lin:

För de som är intresserade så talade jag med personalen på min lokala Webhallen igår (var där för att hämta ut en annan order) och hen var extremt förvånad och skeptisk till uttalandet om att januarileveransen skulle täcka fram till juni/juli.

I runda slängar så hade Webhallen fått in 800 enheter i januari, vilket gjorde att kön gått från typ 7000 till 6200. Butiken i fråga hade fått in 40 stycken och alla de hade redan gått ut redan, så var ingen chans att jag skulle få någonting. Däremot så låg jag bra till i kön för nästa leverans, men när den kommer och hur stor den blir är det i nuläget ingen som vet någonting om.

Om man räknar med att de (mot förmodan?) lyckas få in lika många leveranser varje månad (och att inga försvinner eller tillkommer) så bör de alltså vara ikapp med kön om nästan 8 månader, dvs typ i september. Det påstås ju att bristen ska hålla i sig till sommaren iaf, så efter det kanske det släpper, men inte direkt upplyftande nyheter kanske.

Oavsett vilket: min beställning lades 2020-04-23 och är alltså INTE med i januarileveransen men "ligger bra till" för februari. Samtliga som beställt efter mig kan troligtvis förvänta sig februari eller senare (om det inte mot förmodan finns ytterligare PS5or som inte skickats som de i butiken inte känner till).

Precis vad jag tänkte.. hade svårt att se att en levernas skulle täcka nästan 5-6 månader... Men men den kommer när den kommer, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Av Buffaz
Skrivet av the-guvnor:

Hur deltar man i utlottning, använder inte instagram?

Det brukar finnas en länk man får gå till och fylla i info för att sedan vara med i utlottningen

Av Buffaz

Elgiganten kommer ha utlottning denna vecka igen. Har lagt upp Story på sin Instagram Elgiganten Gaming

Av Buffaz
Skrivet av nik_lin:

Min beställning lades 2020-04-23 och har inte fått den ännu, men jag har valt att hämta i butik och sett att om man laddat om sidan så har det blivit en grön bock bredvid PS5:an. Laddade man sedan om en minut senare så var den borta. Det hände två eller tre gånger under fredag eftermidag.

Misstänker att de reggar in en efter en i butiken och sedan tilldelar till beställningarna i köordning. Huruvida de kommer att komma till min beställning snart (eller ens i denna batch) återstår att se antar jag. Vissa har ju fått att deras exemplar transporteras till butik, och någon sån status har jag aldrig haft.

Alternativt att de har nog många ex i centrallagret att täcka fram till juni/juni men att de inte vill dedikera för mycket utrymme i sina lastbilar utan tar det allt eftersom beroende på plats över? Ren gissning.

Ja de skrev nått på sitt forum igår om att de först skickades till butik igår så lite hopp finns. Jag bokade 2020-05-17 men tror att får
Vi inte denna gång så kanske med februari leveransen.. nu har man ändå väntat så länge att lite till är ingen fara för min del

Av Buffaz

Hör på många ställen att Webhallen säger de kommer täcka ordrar fram till juni/juli 2020. Men än så länge är den senaste beställning jag har hört om som har gått ut 2020-04-20 finns det några med senare beställningar som har fått?

Av Buffaz

Ok så jag kan bara ladda hem en win 8 iso och använda min produktnyckel i den?