Inlägg

Inlägg som S1im har skrivit i forumet
Av S1im
Skrivet av anon4992:

Lite fler exempel, inget hat så långt ögat når? Inget hat mot barn heller?
http://sdfotsoldater.blogspot.se/2013/12/hatsajten-exponerat-...

Lågt, och det finns givetvis ingen ursäkt, och inget försvar som kan bortförklara även detta.

På vilket sätt har SD kopplingar till det som skrivs på Exponerat? Där hänger mest nationalister och nazister!

Skrivet av anon4992:

Dessutom vill Ekeroth har pengar från diverse tidningar för att hans material användes utan lov i järnrösfilmandet.
Kan ju finnas vissa moraliska betänkligheter här?
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jag-bestrider-fakturan-kent...

Ni som försvarar detta agerande, ni är verkligen hemska, oavsett vilken sanning ni tror er sitta på. För er del är hatet öppet och ute, åsiktsregistrerade eller ej. Nu vet hela Sverige.

/färdig, det här är bara så förbannat tragiskt.

Tror du verkligen att det är pengarna han vill åt? Du verkar ha gått på myten att alla som vill ha reglerad invandring är rasist.

P.S. Vad tycker du om denna text som publicerades i Sveriges största tidning?

"Jag tänker på invandringen som en liten skönhetsoperation. Näsan görs lite större och får en krökning, som en regnbåge. Ögonbrynen görs bredare och buskiga. Läpparna fylls, pigmenthalten höjs en aning. Ögonen växer till stora, mörka mandlar.

I mina ögon blir Sverige vackrare och vackrare av migrationen. Mitt estetiska ideal är ett Sverige som vi alla kan spegla och känna igen oss i, inte bara de som är manetfärgade och har en dammtuss på huvudet."
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article...

Av S1im
Skrivet av Swiifty:

Ser inte sambandet mellan att det finns vänster extrema som vädrar sina omogna åsikter på twitter och att någon anställd i en kvällsblaska deltagit i en aktion som de vänster extrema har organiserat och att Sverige inte längre är en demokrati, förklara gärna.

Det jag ser som ett demokratiproblem är att den tredje statsmakten, media är till 70% vänsteranhängare http://www.affarsvarlden.se/hem/politik/article3466937.ece. Det är därför samarbete med AFA-dokumentation hyllas utan någon vidare granskning från media och därigenom ges dessa vänsterextremister legitimitet. Tänk dig vilket liv det hade varit om en nazisitisk grupp hade upprättat ett åsiktsregister över vänsteranhängare och sedan inlett samarbete med Expressen för att hänga ut privatpersoner!
Aschberg ska dra igång ett program som ska heta "Trolljägarna", gissa vilka som ska jagas, jo vanligt folk som är negativa till invandringspolitiken.

http://www.friatider.se/wp-content/uploads/cache/picture437122.j...

http://www.friatider.se/plansch-for-nya-tv3-serien-aschberg-m...
Återigen, tänk dig det omvända, att vänsterfolk som är emot det kapitalistiska systemet skall hängas ut på bästa sändningstid. Helt otänkbart i dagens Sverige.

När nazister idag angriper en antirasist demonstration rapporteras det sakligt om vilka som startade bråket. Men varje gång SD har sina offentliga möten så störs dom och attackeras av vänster(extremister). Men då heter det att bråk uppstod då SD hade offentligt möte, såklart vinklat så man ska tro att det är SD anhängare som attackerar stackars oskyldiga motdemonstranter.

Sist men inte minst, vad gör vår statsminister för att upprätthålla demokratiska principer och stödja åsiktsfrihet? Jo han säger att det är SD:s fel alltihop och dom och dess anhängare får skylla sig själva. Det är 7 "snarlika" partier som utsett SD som huvudmotståndare som skall bekämpas med alla medel, odemokratiska grupperingar får härja fritt, bara dom har rätt mål. Allt detta påhejat av media etablissemanget.
Det är inte en demokrati anser jag, utan en demokratur.

Av S1im
Skrivet av anon4992:

Kan ju vara så att researchgruppen har egna forum där dom spyr ut sitt hat. Vi får kanske ett scoop om dom en dag?

Researchgruppen består av dömda vänsterextremister, AFA folk som borde klassas som terrorister. Dessa grupperingar samarbetar Aschberg och Expressen med. Fy fan!

"En av centralfigurerna är Martin Fredriksson. Han har ett gediget kriminellt CV."
"Fredriksson är välkänd hos polis och domstolar. Det handlar om fylla, slagsmål och misshandel, olaga hot (mordhot), brott mot knivlagen, mordbrand, innehav av dokument om tillverkning av brandbomber, dataintrång (tillsammans med personer på Piratbyrån) för att komma åt skyddade personuppgifter hos myndigheter osv."
http://avpixlat.info/2013/12/13/mot-martin-fredriksson-pa-res...

Den här tonen håller de "goda" antirasiterna i sina grupper.

http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2013/12/hat.jpg

http://avpixlat.info/2013/12/13/de-hatande-antirasisterna/

Och här får ni se sambandet mellan AFA och Expressen.
"Anställda på Expressens redaktion sympatiserar med vänsterextrema grupperingar och har själva deltagit i terrororganisationen AFA:s aktioner. Det uppger Expressens reporter Niklas Svensson."
http://www.friatider.se/expressens-journalister-deltog-i-afa-...

Sjukare kan det inte bli, Sverige är inte värt att kalla en demokrati längre.

Av S1im
Skrivet av Albinfiskare:

Alla sitter o minear litecoin...

Lite-coin är en guldgruva även för AMD
Ser folk som köper 20-30 st 280X för att mina. Men tydligen betalar korten igen sig efter nån månads mining.

Av S1im
Skrivet av Maho:

Konstigt att anklaga folk för att vara hysteriska Nvidia användare och säga att dom smutskastar amd när du själv precis började pipa om "dyra" kort.
Vill du vara medveten om pris så var det och låt andra köpa Vad Dom Vill.
Bara för den är billigare betyder det inte att alla andra vill ha den.
Du har inte tänkt på att folk lägger upp videos på 290x osv för att visa vilken sjukt dålig kylare det är jämfört med titan 780/770?

Jag anmärkte på att det alltid är Nvidia ägare som envisas med att länka Youtube klipp med ett R9 290 liggandes i öppen rigg i alla AMD trådar. I trådar om Nvidia kort ser man inte Radeon ägare som skitar ner med vinklade klipp och kommentarer. Så nåt(sjukt) driver många Nvidia ägare att tracka ner på andras val.

Av S1im
Skrivet av Pantsoff:

Varför får TS en massa skit för att han anser att kortet inte är störande rent ljudmässigt? Det är ju personens egna åsikt. Håll er smutskastning till er själva...

Som vanligt är det hysteriska Nvidia användare som måste slänga upp överdrivna Youtube klipp med ett R9 290 liggandes på ett skrivbord för att visa hur högljutt det är. Det är faktiskt lite tvångsbeteende hos många Nvidia ägare. Kan vara att dom känner sig blåsta för att dom köpt överprisade kort!

Av S1im
Skrivet av Mogwaii:

Tror faktiskt att det finns massor som inte har en aning om hur mycket kortet låter.
Står dagligen om folk som frågar "klarar mitt PSU detta, Klarar detta gpu kortet detta" osv o ser man det på video så kanske folk förstår.

Jag har mest sett positivt överraskade R9 290 ägare på detta forum. De flesta har kollat på youtube videos där kortet är i öppen rigg och fläkten på 100%. I ett hyfsat ventilerat chassi låter det inte mer än en CPU orginal kylare. Dvs är inte bra men duger för många.

Moderator borde låsa denna värdelösa tråd!

Av S1im
Skrivet av Mogwaii:

http://www.youtube.com/watch?v=mBLiXc0yLYk&feature=youtu.be

Måste vara underbart att äga amd,s nya topkort.

Så, känns det bättre nu att du sitter på ett överprisat Titan!?

Av S1im

Jag läste den artikeln igår. Finns en intressant kommentar från en man som bott i några av de länder Sverige brukar kritisera.

"Katstrof som väntar
Flera kommentatorer här har jämfört Sverige vid en socialist diktatur. Jag upplevde de gamla socialistdiktaturerna, Sovjet, SATSI Tyskland, och det nu gångna kommunist Kina. Jag försäkrar er, dom var betydligt mer människotillvända och bättre än Sverige av idag. Kom även ihåg att Sovjet och STASI Tyskland liksom Sverige hade val. Den totalitära stat som Sverige har utvecklats till ligger till och med bortom vad som förr kallades totalitära fascistdiktaturer. Det är både skrämmande, kusligt, och obehagligt att iaktta den riktning som Sverige rör sig, och det finn många paralleller till forna tiders katastrofer i politik.

Rolf 20 nov 2013 07:16"

Signaturen PS kommentar till Rolfs inlägg håller med, båda har erfarenheter från andra polisstater och gillar absolut inte Sverige av idag.

"Jag har levt i en fd diktatur/polisstat och demokrati var bättre på plats där än i Sverige vilket säger en del om den situation det svenska folket befinner sig i."

Av S1im

Jag läste bara rubriken och trodde att det var ett annat sorts gummi som hade spruckit

Av S1im

Redan år 1965 beskrev Vilhelm Moberg det framtida Sverige och vi är numera en fullvärdig demokratur.

"I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps."
— citat från Vilhelm Moberg
http://sv.metapedia.org/w/Demokratur

Politiker och media tar alla stora beslut utan att folket får vara med och bestämma. Införande av FRA, multikulturellt samhällsbygge, nedmontering av försvaret, lagändring om att militären får användas mot egna civilbefolkningen osv. De få gånger vi har folkomröstningar så väntar man med omröstningen tills media har bearbetat befolkningen till att "tycka rätt"(EU-valet).
Makten i Sverige ser inte till sitt folks bästa, så högst troligt kommer SÄPO få fri tillgång till datatrafiken!

Av S1im
Skrivet av Rapp3:

som titeln säger så undrar jag om de kommer flaska mycket då jag precis har beställt ett pga de fina priset som dök upp idag. vet absolut ingeting om datorer,

tack på förhand!

Testa hur det fungerar i de spel du lirar för att se om din CPU blir en flaskhals innan du uppgraderar. R9 290 kommer ta över mycket av CPU jobbet i spel som använder Mantle. Enligt denna presentation är tom en nedklockad FX-8350 i 2 ghz tillräckligt för att maxa ett R9 290X. Se bilden "Result".
http://www.hardware.fr/news/13450/ap...ec-mantle.html

Av S1im

Eee-peeeeenis De Grande Luxe?

Av S1im
Skrivet av DuaK:

Riktigt bra pris för dom som orkar ljudet --> http://www.youtube.com/watch?v=QQhqOKKAq7o

Sitter du med alla komponenter utspridda på skrivbordet eller har du kanske ett Nvidia kort i din burk?
Har sett många på detta forum som köpt R9 290(x) som är positivt överraskade av ljudnivån efter alla överdrifter om dammsugarnivå. Har man ett bra chassi funkar det för dom som inte är väldigt ljudkänsliga. Dom som vill klocka mycket byter kylning i vilket fall så för dom är det inget problem.

R9 290 för 3095 kr är riktigt bra pris, är man märkesbunden så är man oftast "biggest looser" och får vara beredd på att betala mycket extra för sin trångsynthet. Dessa loosers brukar synas i de flesta trådar om AMD:s grafikkort, många bittra Nvidia ägare som slänger icke argument omkring sig för att dom ska må bättre när dom inser hur lurade dom är.

Av S1im

Finns nog ingen bättre deal för dom pengarna. Det som är tveksamt är hur bra kylaren är, men iofs är 7870 kretsen väldigt strömsnål så det är lätt att kyla den. Kanske är tyst trots att kylaren ser billig ut.

Av S1im

Spel som stöds av Mantle kommer avlasta processorn rejält, enligt denna presentation är tom en nedklockad FX-8350 i 2 ghz tillräckligt för att maxa ett R9 290X. Se bilden "Result".
http://www.hardware.fr/news/13450/ap...ec-mantle.html

Så en uppgradering till en FX-8320 är en bra och billig uppgradering.

Av S1im

Är bara dumt att köpa något annat än ett AMD grafikkort om du mest spelar BF4. Jag skulle köpt ett HD7970 för 2000kr som matchar din processor bra.
http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/186336-powercolor_rad...

Du behöver inte heller byta processor. Mantle kommer avlasta processorn rejält i BF4, enligt denna presentation är tom en nedklockad FX-8350 i 2 ghz tillräckligt för att maxa ett R9 290X. Se bilden "Result".
http://www.hardware.fr/news/13450/apu13-oxide-fait-exploser-limite-cpu-avec-mantle.html

Av S1im

Köp denna och spara en tusing som du kan lägga på en ny CPU ifall du ser att din nuvarande börjar flaskhalsa.
http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/186336-powercolor_rad...
Du få inget med märkbart bättre prestanda förrän du hoppar upp till ett R9 290 för 1400kr till.

Av S1im
Av S1im

Asus verkar gå "all in" när dom designar sina egna R9 290 kort, kan vara värt att vänta på.

"Asus mest avancerade singel-GPU-kretskort hittills
Den stora nyheten blir annars grafikkortens kretskort. Enligt uppgifter har Asus hittat flera saker i AMD:s referensdesign som kan förbättras. Något som ska kunna främja både kortens överklockningspotential och stabilitet. Trots att Asus vid flera tillfällen byggt riktigt maffiga kretskort för exempelvis andra DirectCU II-modeller och Asus Radeon HD 7970 Matrix ska kretskortet för R9 290-serien vara något utöver det vanliga."

http://www.nordichardware.se/Grafik/asus-toppmodell-av-radeon...