Inlägg

Inlägg som sonice har skrivit i forumet
Av sonice

Om man vill starta den parttionen då? Hur går man tillväga?i

Av sonice

Hmm det står att den är partition 1._
Stod i instruktionsboken att man skulle trycka Alt+F10 och där ifrån köra den partitionen . Men när jag gör det nu står det att den valda partitionen då är nr 3. Har inte kommit underfund med hur jag ändrar.

Går det att ändra det?

Av sonice

Starta den dolda partitionen

Tjennare!

Köpte en dator i helgen, det va vista på den men installera win 7. Dock kom en annan bättre dator ut nu, som jag tänkte byta till. Å jag kan nog inte lämna tillbaka den men win 7 på. Så dum som jag va gjorde jag ingen recovery cd.

Men det finns ju en doldpartition på 10 gig. Där tror jag orginal vista ligger på, kan det vara sant? Vet att det är partition 1. Den heter PBsystem eller något, Kan tänka mig det står för Packard Bell..

Kan jag komma åt den? så den startar, så jag kanske kan installera vista igen?

//Arvid

Av sonice

Hmm, det gick inte. Det krävs att jag har XP på min stationära då va?

Av sonice

Det kvittar vilket jag får, XP eller W7. Vill inte ha vista. Ska ta en titt på länken.

Av sonice

Installera

Köpt mig en netbook. å har ingen cd-rom.

Det är vista på den för tillfället, men ska försöka köra in XP på den. Men problemet då är att jag har win 7 på min stationära. Och med det kan jag inte använda usb_prep8 verkar det som, den hittar inte något usb minne i PeToUSB. Tänkte då sedan köra in win 7 på den med hjälp av Windows 7 USB/DVD Download Tool. Men då har jag inget usb på 4 GB. Så jag undrar om någon vet någon lösning? Går det att installera från min stationära via nätverket till den bärbara?

Tack på förhand!

Av sonice

Hur då? play controls?

Av sonice

tackar så mycket;D

beställer den direkt.:D

Av sonice

radeon x1650 pro

tjennare jag undrar om ZALMAN VF700-CU passar till ett radeon x1650, isåfall borde den bli mycket tystare för just nu har jag en "damsugare" stående, vilket gör att jag måste stänga av den på natten.

http://www.kylning.com/product_info.php/cPath/77_214/products...

Av sonice

Jag hör mig själv

jag vet itne hur många gånger jag hört eller råkat ut för detta problemet, jag har löst det men kommer inte ihåg hur.

Jag flyttade mitt ljudkort till en annan PCI plats, å sen när jag skulle snacka på ventrilo så hörde inte min kompis mig, men sedan så fipplade jag på nått sätt så han hörde mig, men han hörde även sig själv, jag hör även mi själv.. hur fan löser man det:S

Blir helt tokig...

det fungerade innan, å allting sitter som det ska det är bara en rakarns inställning:@

Av sonice

Tackar...

Av sonice

XP licens

Tjenna

Vi har haft en hyr dator, och den tiden är nu slut.. så köpte vi datorn. och så krasha den, så jag fick byta ut modekortet.. men då fungerar inte den där återställnings cd:n med xp på...Vi har ju köpt en licens på XP men vi har ingen skiva... Och jag tänkte maila microsoft och fråga.. men de vill tydligen inte ha kontakt med någon, hittade ingen stans att vända mig.

jag har en KEY till xp.. men ingen cd! Går det att få tag på en skiva bara?

vore gÔtt om nån kunde hjälpa mig... tackar..

Av sonice

Radeon x1650 pro

Tjennare

Fick nyss in mitt radeon 1650 i datorn, men den låter en hel del, skulle vilka dra ner fläkten lite, den går på högvarv 24-7. Har ATI Tools men fick det ej att fungera. Kan någon hjälpa mej?