Inlägg

Inlägg som Mamed har skrivit i forumet
Av Mamed

42" TV, LCD lr Plasma?

Hej

Tänkte köpa en TV runt 42":s klassen men är lite osäker på LCD Plasma området. Vilken av dessa är bättre? Brinner det in bilder ofta på plasma skärmar?

Tack för svar.

Av Mamed

Kollade i onoff två onoff i stockholm och båda var A paneler. Vet nån vad webbhallen har för paneler? har nån köpt S-paneler från de?

Vad är TN förnått?

Av Mamed

Webbhallens samsung 226bw paneler.

hej undrade om det är nån som vet vilka paneler det är på denna skärm hos webbhallen? tänkte ta hos DB men det blir så mycket lättar med transport vid fel eftersom webbhallen har butik i stockholm. Tack

Av Mamed

är det nån som vet om webbhallen har "bara" s-paneler eller inte? som db då.

Av Mamed

snabb fråga bara, är det nån bleeding som med samsungs 226bw? och till dih ovan hur är den blanka ytan, stör det dig mycket eller?

Av Mamed

står det tydligt att det är ett S och samma sak i panelerna? Läste att samasung ska ta bort S:et på baksidan samt hemliga menun så man inte vet alls.

Av Mamed

Var den skickad i väg i fredags eller var det ifrån måndags och den nya leveransen?

Av Mamed

Daemon tools pro nedladdning?

Hej

Var kan jag ladda ner Daemon tools pro? letat på deras hemsida men hittar inget med pro alls.

Av Mamed

en sak som jag har märkt är att den ibland bara lägger av, med jämna mellanrum. speciellt på natten och fan ska man göra då?
jag har märkt att internet läsaren (firefox) går segt som fan om jag har på utorrent med upload i 200kb/s, har laddat upp i 900kb/s så jag fattar inte hur det kan gå segt om jag har 500kb/s till läsaren :/

Vet ni om comhem funderar på att bygga ut fiber till sina kunder? som svenska bostäder gör?

Av Mamed

hej

några frågor.

1. undrar bara hur ofta man behöver ladda denna mus och tangentbord.
2. Hur långt är räckviden?
3. Känns tangentbordet hackigt också?

Spelar inte så mycket, lite bioshock, cs och några nadra spel men hittade denna set för 200:- så jag undrar om jag borde köpa.

Av Mamed

Linksys WRT54GL eller WRT54GS?

Hej
Har kollat runt lite och kommit fram till följande att linksys verkar vara det bästa därute men vilke av ovanstående modeller är bäst? jag hade tänkt byte programmet inuti till dd-wrt eller nån liknande,

Ps väldigt intresserad om nån vill sälja.

Av Mamed

nån som vt om det kommer komma ut en svensk version? och vad är alla M0-14 till för?

Av Mamed

Cpu-z spökar?

Köpte en q6600 och monterade ihop den men när jag kollade i cpu-z 1,41 fick jag se detta.
http://www.imagehosting.com/show.php/1229509_cpuz1.JPG.html
men när jag kollar med cpu-z 1.39 så visar den 2,4GHz

Av Mamed

Trådlös Router ~600

Hej

Har skaffat comhem nu och av någon anledning så har deras modem bara en utgång och är inte trådlös.

Jag letar efter en router som kan koppla tre datorer till, en stationär och två bärbara(trådlösa). Priset är ungefär 500-600:-

Av Mamed

Problem under montering, mindre frågor (Antec p182/DS3

Hej

Jag har en antec 182 och till det har jag en Gigabyte DS3 som jag försöker montera, första gången och det har dykt upp några frågetecken, vill vara säkert innan jag gör nått dumt.

Några saker jag inte riktigt vet hur jag ska göra med.

Det finns kontakter till framsida usb och start och reset knapparna, dessa har jag kopplat till sina repektive delar men bland kontakterna finns en pin som heter HDA och från denna fortsätter sladdarna till en annan pin AC97(seriekoppling).

På modekortet finns ett uttag som heter Front Panel Audio Header och jag antar att det är där jag ska koppla detta men ska jag koppla HDA pinnen och AV97?

Sen finns det på modekortet ett uttag bredvid reset/start/front led en 4-pins uttag som heter speaker connector ska jag bara låta det vara?

Har även ett Corsair 520w och har kopplat 4 pins kabeln oh ström kabeln men det finns ett 8 pins kabel ska jag bara låta det vara löst i chassit?

Ström uttag till fläktar kopplar jag till nätagget direkt eller?

Jag har även en tuniq tower inkopplat, vars ström kabel bara hade 3 pinar medan intels kylare hade 4 men kopplade på samma uttag, är det ok?

Tack för svar

Av Mamed

bara en fråga angående din klockning har sj köpt en quad men inte installerat än, vad har du för inställningar? vilka grejer ändrade du på så att säga.

Av Mamed

aja la en beställning nu, får väl vänta med monteringen i några dagar till

Av Mamed

men hur kommer det sig att nvidas egen fläkt som ska vara betydligt sämre än VF1000 klarar av att kyla den då? Känns som det är onödigt att ens ha Vf1000 när man ändå ska behöva köpa en till grej för att den ska kyla ordentligt

Av Mamed

Hjälp med insallation av VF1000.

Hej fick igår hem min VF1000 som jag tänkte sätta på grafikkortet men det står på boxen att det krävs att man installerar Zalmans RAM heatsink ZM-RHS88 innan man installerar VF1000.

Är detta ett måste eller? Räcker det inte med VF1000?

Tack för svar.

Av Mamed

hur är det med HP och dess glansiga skärm? stör den mycket eller? är det nått man inte märker av?