Inlägg

Inlägg som farbrorchristian har skrivit i forumet
Av farbrorchristian

beast and bumpkins?

Av farbrorchristian

ganska kul sammanträffande att Malte112 och scrapis har samma namn på sina profiler.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jOnÄTÄn
Call of juarez är de bästa western spelet ja har kört men va finns de för mer?

Outlaws, Dead man's hand och Red Dead Revolver

Av farbrorchristian

Gun

Av farbrorchristian

man använder 2 skivor.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr. Bravo
Tackar

Men kan man då lyckas få 5 poäng på tre olika attribut på samma gång? Eller hinner man kanske gå upp i level först så det bara blir typ 5, 3 och 2, eller nått liknande? Beror kanske lite på om man kör orginal eller OOO, om dom nu har ändrat systemet en aning. För det baseras väl just på hur många gånger man har avancerat i sina skills? Eller finns det fler faktorer?

Jag kan bara utala mig om oblivion vanilj.
I oblivion vanilj finns det bara en faktor och det är formeln jag skrev innan.

Det går att få 5p på tre attributes under samma level up utan problem. Det man behöver göra är att planera. Sitt med papper och penna och skriv upp hur många skills du går upp under den attributen. Planera din användning av skills så du inte går upp i level innan du har fått 5/5/5 att placera ut under level up:en.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr. Bravo
Någon som vet hemligheten bakom hur man ökar typ 5 poäng per valt attribut när man går upp i level? Känner inte att det händer så mycket när man bara går upp typ 3 poäng i det ena och 2 i de andra Nu när jag äntligen har en chans mot gimpar och goblins så byttes dom ut mot troll och dylikt som jag verkligen inte har någon chans emot för tillfället

Varje skill ligger under en attribute. Blade = strength, armorer = endurance, osv.

Det du måste göra är att gå upp 10 levels med skills under den attributen du vill öka med 5 poäng.

exempel1: +10 Athletics = 5p Speed
exempel2: (+3 Block) + (+3 Armorer) + (+4 Heavy Armor) = 5p Endurance

formeln för det hela är: (antalet skills ökade under samma attribute) / 2 = (antal poäng avrundat neråt till närmatste heltal)

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lynar
Tycker mig känna igen loggan.

Var det dom som gjorde.. jaa, va var det för nått.. Någon myntliknande varelse som sprang omkring.. Ordet "cool" kommer upp i mitt huvet, säger det er något?

Satt och lirade det på gameboyet för cirkus 10 år sen

Cool Spot?

Av farbrorchristian

EDIT: mugimugi hann före

Av farbrorchristian

neverhood?

Av farbrorchristian

finns en i tharbakin.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snotling
första jag gjorde när man fick kontroll var att ställa upp svårighetsgraden och ändrade den inte en gång under hela spelet, jag fick ingen achievement för det.. O_o

väldigt skumt då jag fick det.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snotling
om man spelar om med samma karaktär å ställer om till Hard så unlockar man inte insane svårighetsgraden eller får achivement för att klarat spelet på hard svårighetsgraden..

Så här är det: om man väljer newgame+ så får man samma svårighetsgrad som man hade på den gubben från början. För att achievmenten ska gälla för hardcore/insanity så måste man ställa om till den svårighetsgraden innan man lämnar eden prime.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SheepPowa
Är du säker för på min ställs den automatiskt om till den svårighetsgraden man körde på innan med sin gamla gubbe. Visst det går att ändra när man väl har kommit in i spelet men då får man inga achivements.

Det är bara att ställa om under spelets gång, man har på sig tills man lämnar Eden Prime efter det gäller inte achievmenten längre.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av SheepPowa
Visste inte att det gick att charma Tali eller vad hon heter, tror dock inte hon tar av sig masken för det verkar som en slags Darth Vader mask att hon dör om den åker av. Men som sagt så vet jag inte.

Nej man kan inte charma henne. Sen är det en mask för att förhindra henne från att andas in orenluft, då hennes immunförsvar är dåligt precis som alla andra hos den rasen.

Av farbrorchristian

The Fountainhead av Ayn Rand. Jag vet inte hur mycket som är inspirerat av den boken, men en viss person har fått sitt namn ifrån den.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Trinnit
Håller med om att Vampires är ett trevligt spel, men RPG vet jag inte om jag skulle räkna varken det eller deus ex till. Men bra spel som bör provas är de.

Ursäkta? Karaktärsutveckling och valmöjligheter är något av det som gör ett RPG till ett RPG och både Deus Ex och Vampire har det. Sen är Vampire byggt på ett penn och papper rollspel också.

Av farbrorchristian
Citat:

Ursprungligen inskrivet av machivelli
Grim Fandango - Inga kommentarer, har du inte spelat det så, ja, har du missat ett av de bästa.

Jo en kommentar. Det är inget RPG.

Mitt tips är Deus Ex. Sjukt bra story i det spelet.

Av farbrorchristian

den där artikeln skrevs för över 1 år sedan och chansen att det kommer nu i år är väldigt liten. Men man vet aldrig det kanske kommer om något år.

Av farbrorchristian

skriv "mount x c:\spel" istället

EDIT: glöm vad jag skrev c funkar också

Av farbrorchristian

"Square was one of the many companies that had planned to develop and publish their games for the Nintendo 64, but with the cheaper costs associated with developing games on CDs for the Sony PlayStation, the games were instead made for Playstation. Final Fantasy VII was one of these games, and it sold 9.8 million copies, making it the second best selling game for the Playstation." - http://en.wikipedia.org/wiki/Square_Co.