Inlägg

Inlägg som Henk har skrivit i forumet
Av Henk

Gick Xbox 360 i graven eller?

Har letat bra länge efter en affär som säljer Premium paket men det verkar ju inte finnas någon som har tips på affär som har?

Skulle inte 360 släppas för att skaffa försprång men hur f-n ska dom göra det när det varken finns konsoler eller nya spel när konsolen funnits i 2 månader!

Av Henk

Sluta fuska själv och bli bra istället!

Av Henk

När kommer nästa laddning premium paket till sverige??? Verkar som microsoft har 1 anställd att tillverka alla jordens 360

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sando
Då kallar vi dig idiot istället. Idiot för att du bashar 360 fast du (antagligen) inte ens har en och för att det inte är något som helst fel på den.

Välj själv; Idiot eller fanboy. Det är ungefär samma sak och du är absolut en av dem.

Ja kalla mig exakt va du vill. Klart jag bashar den med tanke på vilken super debut den gör med trasig hårdvara hur lite som helst med antal konsoler. Dåliga release titlar. Men du kanske tycker den inte värd att basha?

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Redemp
Henrik Larsson.

Att du fortfarnade orkar sitta här och köra ditt fanboy trams nu efter alla år är för mig förbryllande.
Förut var det PS2 vs Allt och nu PS3 vs X360. Kan du inte bara ta och köpa båda två så du är tyst nångång.

Jag äger både PS2 och Xbox och jag har spelat mer Xbox än PS2 faktiskt. Du får gärna kalla mig fanboy hur mycket du vill. Och ja denna tråd är skapad för att visa vilken skit 360 är.

Programera om grafiken korten på 360 bästa jag hört på länge men är det inte länge kvar till april för det är ju ett skämt

Av Henk

http://www.z-2.se/news.php?id=558

Alltså skulle dom inte få ett försprång på PS3 men hur ska dom få det när dom tillverkar ca 3st 360 i månaden?

Av Henk

Oj fint pris där plus känner en som jobbar där det är ju kompis rabatt på några % med

Av Henk

Vad ligger Premium paketet på Elgiganten?

Av Henk

Jag är mer imponerad av det jag sett av black än vad jag sett av PDZ

Av Henk

BLACK beta testat!

http://www.gamereactor.se/texter/?id=5854&PHPSESSID=0b200c1e4...

Det spel verkar bli riktig grymt och kolla screenshootsen här har vi liksom PS2 och inte Xbox360 och dom håller samma kvalite.

Oflyt MS!

Av Henk

PS3 har ju fördel eftersom alla japaner gillar göra spel till SONY vad det verkar och dom korta jävlarna gör det bra med

Jag är också besviken på 360 med tanke på filmern man fick se på E3 där alla tjata om att 360 filmerna var in-game och alla PS3 filmerna var enbart filmer.

Någon som kommer ihåg när xbox releasen var och att det läckte ut att alla screens från spelen hade Bill Gates slavar fått lära sig photoshop och snällt manipulerat alla bilder

Hoppas 360 tar sig då blir det köp men om det blir för nära PS3 releasen blir det nog se vad den går för. Bara man slipper råna bank igen som man var tvungen att göra för PS2 releasen. Fick ta på en av dom få som kom då men 4500 utan spel 1kontroll inget minneskort lockar faktiskt inte

Såg även Gamecube för runt 600 lappen hur mycket minus går igentligen Nintendo på varje såld konsol???

Av Henk

Xbox360 release titlarna har iof varit under all kritik enligt mig med.

Av Henk

Xbox 360 Flopp i Japan

http://gameplayer.se/news.php?nid=3031

http://gameplayer.se/news.php?nid=3024

Var ju rätt väntad flopp men inte så kraftigt kanske. Synd att det inte floppa här för då hade jag köpt en för 2500 om dom hade sängt priset här med.

Av Henk

Har jag sagt det?

Av Henk

Alltså varför säger 98% av alla som skriver samma spel??????

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Genome
Det har jag aldrig sagt att det inte var. Lanseringen har varit problematisk, som alla konsol-lanseringar är. Men din tolkning är så fel som den kan bli, vilket föranledde att ditt inlägg verkade rätt färgat av fanboybeteende. Om det inte är så, så får jag väl be om ursäkt om jag sårade dig.

Men jag antar att man bara tröttnat på moddarnas totala oförmåga att stoppa fanboykrigen på det här forumet.

EDIT: Oooh, du redigerade ditt inlägg. Nåja, ditt första inlägg låter fortfarande fanboyigt.

Det jag redigera var förklaringen jag mena med sympatin jag skrev. Men att en MS chef går ut och säger att han inte får tag i en 360 är lite patetiskt drag av dom vem tror på han?

Sen släpps 360 på lör i japan där den beräknas göra en stor flopp. Så han kan väll alltid åka dit om det är så. (Och det är inte jag som sagt att det ska flopp utan speltidningar och sajter)

Ja kalla mig fanboy dock äger jag både PS2 och Xbox. Jag kanske låter lite väl kritisk mot 360 eftersom jag hade kanske för höga förväntningar på den. Jag hade räkna med samma sug efter den som jag hade när PS2 släpptes men allt blev bara tomt. Enda som ser ok ut av spelen är PGR3 , FEAR liknande spelet. Sen att slänga ut runt 5-6 tusen på en konsol som verkar ha kärlek till att inte ens starta eller repa skivorna känns sådär faktiskt.

Av Henk

Menar du inte att det varit problem med releasen först fanns det skit lite med 360 sen var det fel på ett helt gäng sen har spelen inte varit i närheten av nästa generation i min mening.

Jag är ingen fanboy jag tänkte köpa en men nu med facit i hand är jag glad att jag vänta.

Sen men sympati menar jag att man ska få det för MS som inte ens hinner få ut fler 360. Att inte ens cheferna får ge en till sina barn i julklapp. hahaha vilket jag tror är jätte sant!

Av Henk

http://www.gamereactor.se/nyheter/?id=5813#composeform

Sant eller falskt? Försöker MS få sympati poäng för att Xbox 360 premiären inte gick av med en smäll, halv trasiga 360, inte nästa generations spel vid releasen???

Han kan ju komma till Sverige här finns det gott om Xbox 360 iaf.

Av Henk

PDZ skulle varit en killer release men nu har det fått medel betyg i stort sett överalt. Killer release är något nytt som får en att häpna ex Halo när det kom något som är nytt och något så snyggt man inte sett tidigare. Och det finns inte till 360

Av Henk

När jag läste listan första gången tänkte jag inte på hur bra det igentligen stämmer. Bra jobbat MS. Frästen går det väll inte byta ska är inte hela 360 helgjuten i plasten för att minimera risken ör chip???

Det är inte alls menat att bara va konsol det är mer menat att vara en media station till allt du har i ditt vardagsrum och detta lyckas den inte så bra med!