Inlägg

Inlägg som Henk har skrivit i forumet
Av Henk

Ten things to hate about the Xbox 360

Här får ni en smårolig artikel

Ten things to hate about the Xbox 360
>> CNET's David Carnoy wrote an article about 10 things he 'hates' about the new Xbox 360. It's a bit different then those "all good" reviews we've been seeing over the last few weeks:
1. Beige isn't the new black
2. No killer games at launch
3. Accessories cost a small fortune
4. The hard drive isn't big enough
5. Limited keyboard/mouse support at launch
6. No built-in Wi-Fi
7. Not enough USB ports, especially on the back
8. No HDMI or DVI connectivity
9. No built-in card reader
10. You can't get it.

Read the whole article on cnet.com.
Discuss this news item on our forums: forums.xbox-scene.com
(Wednesday 07 December 2005 19:53 EST) - (direct link to article)
(Posted by:: XanTium)

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MatzoN
releasen var den sämsta tänkbara i min mening, jag hoppas innerligt att det kommer vettiga spel inom en snar framtid...

Håller med, enda som imponerat på mig är PGR3 när man sitter inne i bilen och kör jävligt snyggt och realistiskt. Angående Revelution så tycker jag snart inte att Nintendo kan fortsätta leva på gammla titlar som dom gjort dom senaste år känns som dom inte är sånna nostalgi trippar som man fick för något år sedan när dom plocka fram gamla nes spelen. Revelution ska ju var nästa generation annars kan dom ju bara göra en re-release på nes. Nintendo kollar för mycket i backspegeln tycker jag. Och jag vet att inte grafik är allt inget PS2 Xbox Gamcube har slagit MGS till PSone på fingrarna.

Av Henk

Nej mitt beslut blir att vänta med 360 ingen som skrivit att något spel är helt underbart eller något sånt. Sen borde det väll komma lite mer info om PS3 och Revelution snart. Efter att läst detta om Revelution http://www.gamereactor.se/nyheter/?id=5784 så kommer jag nog skippa den med. Ja jag vet grafik är inte allt men en kräver mer av nästa generation. Så det blir nog en 360 och PS3 för mig om dom börjar producera hela 360 och släpper spel som inte redan finns till dom andra konsolerna redan.

Av Henk

Nästan lite pinsamt av MS att släppa en konsol som inte ens verkar var klar ens bara för att få ett försprång. Läste även nu att dom kommer dom kommer få nästa sändning med nya boxar 2006 tidigast.

Hur är grafiken på 360 känns det som att det är nästa generation som det gjorde när ex PS2 släpptes eller är det inget man höjer ögonbrynen för?

Av Henk

Så var nu Xbox 360 värt väntan?

Jag har inte skaffat mig någon själv än men är det någon som kan säga om det är värt pengarna.

Börjat läst att det är verligen många som har problem med den och det verkar bara komma fler det är gör en lite orolig.

Läste så sent som idag att dom slängt ut defekta xbox360 i affären bara för att hinna före Sony och Nintendo och det känns inte alls bra.

Av Henk

Detta är inte från ONOFF reklam blad utan från en tidning som följde med aftonbladet där dom fråga personer om dom visste vad xbox360 är för något. punkt slut!

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gekk
Ah, du lyckades säga precis det jag ville ha sagt, med bara en mening. Skillat. ;-P
Orättvist att xbox-typerna får spela Soul Calibur, men ps2-nissarna kan inte spela DoA. :'( Men men, originalet Dead or Alive till Playstation var ju ändå bäst iallafall.

Vem vill spela något av dom två spelen när Tekken finns till PS2. Tekken 4 var lite av en flopp men 5:an bevisa att dom är tillbaka igen.

Av Henk

Det var visserligen bara en tidsfråga, men nu har Playstation 2 sålts i imponerande 100 miljoner exemplar världen över. Här är siffrorna uppdelade per region:

Japan (inkl. övriga Asien) 22,22 miljoner (premiär 4 mars 2000)
Nordamerika 40,65 miljoner (26 oktober 2000)
Europa (samt Australien) 37,14 miljoner (24 november 2000)

Som jämförelse kan sägas att det hade sålts ungefär 19 miljoner av Gamecube världen över i september och att Xbox ligger en bit över 20 miljoner sålda exemplar.

Nintendo och Xbox ligger ljusår efter i försäljningen och jag tror dom flesta som är nöjda skaffar en PS3. Själv väntar jag men Xbox360 release titlarna är inte i närheten att falla i min smak.

Av Henk

http://www.gamereactor.se/nyheter/?id=5699

Och nu är Xbox360 förmodligen redan knäckt.

Av Henk

sprucetwig endast så jobbar du på MS eller så är du den största fanboyen jag läst från. Du tycker det är ok att det säljes defekta xbox360 i premären osv. Sen att PS3 har tillgång till MGS serien och FF serien och även GTA serien säger nog en hel del, finns inget spel som kommer vara i närheten av dom tre från xbox360 titlarna kan jag lova.

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Base
Suck, ännu en släng av den svenska avundsjukan.

Haha bra kommentar jag tror alla som skriver här och dom som beställt i förväg är avundsjuka på att dom kommer få en Xbox360 som inte HD fungerar på och en en DVD som endast inte funkar eller så repar den skivorna och när man kommer hem med ett nyköpt spel för ca 600kr som kraschar.

VI ÄR VÄLDIGT AVUNDSJUKA!

Av Henk

Patetiska Xbox360

För två dagar sedan släpptes Xbox 360 i USA, i röken efter Microsofts Zero Hour Party i Nevada-öknen, varpå en rad intressanta scenarion avlöste varandra. Vi har hört talas om killen som rånade en butik på två basenheter och folk som säljer sina ex på Ebay.com till hiskliga överpriser.
Senast i raden av händelser är rapporter om deffekta enheter. Förväntansfulla gamers som kampat utanför lokala butiker för att försäkra sig om en enhet har återvänt hem med defekta maskiner. Vissa skriker sig hesa över att spelen kraschar, hårddisken sällan fungerar och att cd-läsaren repar skivorna.
Ni som hängt med ett längre tag är inte helt främmande för liknande scenarion vid släpp av nya konsoler. Orsaken sägs vara den stress som uppstår när leverantörer gör allt som står i deras makt för att skeppa iväg materialet i tid.

HAHA hela världen skrattar åt Bill Gates!

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kr0owe
Som redan nämts så är det ju 2 helt olika marknader, det mest troliga skulle varit om priset skulle sänkts pågrund av att DS går ner i pris men vi vet ju hur lite Sony vill sänka priset på sina produkter. Om du tex kollade priserna på GC och PS2 för 1-2 år sedan så förstår du nog vad jag menar.

Handlar nog inte så mycket om att dom inte vill gå ner i pris dom behöver ju aldrig det i stort sett för att allt sony verkar göra blir succé.

Av Henk

Xbox360 release = Billigare PSP?

Hej tror ni att det finns någon chans att Xbox360 kommer att påverka PSP priset något?

Jag väntar på PS3 tror jag istället för Xbox360 spelen jag har sett har inte imponerat på mig så mycket. Tänkte klämma in ett köp av en PSP om priset sänks lite.

Tror ni att detta är troligt att priset påverkas?

Av Henk

The Movies är väll det som ligger närmast som jag vill testa

Av Henk

Äntligen kan man köpa NTSC spel utan vänta på chip mm.

Av Henk

Tänkte att denna tråd mer skulle vara så man lägger upp sin taktik på sidan så folk kan ladda ner den. Eftersom man säger jag spelar ex 4-4-2 så säger inte det så mycket i själva FM eftersom varje individuell spelar har olika inställningar på banan.

Har hört även märkt själv att det är svårare att få kant taktiker att funka eftersom det krävs mer inställningar nu än på FM05.

Ska testa vidare har dock inte fått fram någon taktik av värde. Lägger upp om jag får fram något. Kör med Lazio kanske tar sin tid

Av Henk

FM2006 Taktiker

Några som har bra taktiker för stora som små lag får gärna lägga upp dom här.

Av Henk

Snake are you there?

Snake?

SNAKE?

SNAAAAAKE?

SSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKEEEEE!!!

Av Henk

Klarade samma sak med exakt samma i liv dock svårt.