Inlägg

Inlägg som Lierox har skrivit i forumet
Av Lierox
Skrivet av mungo_skata:

Du får de svaren du förtjänar med dina barnsliga kommentarer om att trickster inte översätts till högre dps än alla andra osv, men om du nu blev ledsen ber jag om ursäkt.
Problemet är ju att du inte verkar förstå att spelet inte är utformat på det sättet att den som gör mest skada är bäst (wow-sjuka?).
Bästa setupen jag spelat med är GF, DC, GWF, CW, CW. Jag ser hellre att hela gruppen kan maxa sin damage och köra igenom instanser smärtfritt än att en TR kan stoltsera med att den gjort några tusen mer skada än alla andra.

Bara för att spelet är utformat på det sättet så behöver det inte vara rätt eller hur ?
Kan svära på att balanseringar kommer att komma.
Det enda jag inte förstod mig på vara att du försökte berättiga klassers damage genom deras namn vilket för mig verkade konstigt. Om så vore fallet tycke jag Giant weapon wielder borde ha minst lika bra dps som trickster.
Och att min kommentar var barnslig är något du får stå för. Din logik lät dum, därför kommenterade jag det.

Av Lierox
Skrivet av TiasE:

Det som berättigar TR till att ha högre single-target DPS än en CW är väl snarare att CW har sjukt mycket bättre AOE damage än TR, om de skulle jämna ut single-target så skulle det inte finnas någon anledning att ha med en TR i sin grupp om inte deras AOE blev buffad till samma nivåer som CW.

Dock är spelet grymt obalanserat som det är nu, det mest obalanserade spelet jag spelat på maxlvl.
Att Gw har är så långt efter trickster i dps är bara konstigt. Att dom är "semi tanks" är inget som ursäktar det.
Visst finns det dom som konkurerar dps mässigt med bra gear. Men att glappet mellan klasserna är så stort är bara konstigt, och för mig gör det spelet sämre än det skulle kunna vara med "enkla" ändringar.
Sen att Cw´s aoe är bättre är helt sant. Men inte så sjukt mycket bättre än du vill få det att framstå. Är det mer än 5 targets så blir det större differanser och cw drar ifrån i dps. Men under det så kan en trickster hänga med dps mässigt på solo target medans cw aoe´ar.
Var ju igentligen inte det jag kommenterade heller, utan det jag kommenterade var att en klass behöver ha sämre dps än en annan pga namnet.
Och även om så vore faller så betyder inte order Trickster dps för mig.

Av Lierox
Skrivet av mungo_skata:

Kör på mind flayer men joinade ett annat svenskt gille tidigare idag. Vet att det finns två till små Guilds där, kanske läge att försöka slå samman alla?

Ang GWF håller jag med om att dom är väldigt ojämna oberoende gear. Sen är det väl inte meningen att dom ska ligga på samma dps som en TR då GWF kan fungera som ot.
Har också sett en del gnälla över att CW inte har lika hög dps som TR, vilket också är helt galet då CONTROL Wizard också har andra uppgifter.

Hursomhelst så kommer bättre spelare högt på listan när det gäller damage oberoende gear/klass.

Så för att Control wizard innehåller ordet control så berättigar det att trickster ska ha högre dps ?
Förstår inte riktigt ditt resonemang .. Översätts ordet trickster till högre dps än alla andra klasser för dig ?

Av Lierox

Windows Krashar

Problemen började plötsligt igår natt . När jag vaknade stod datorn i återställlningsläge och hade gått in i windows genom en gammal hårddisk och inte min vanliga os hdd. Gick in i bios och ställde om igen så den gick in i windows som vanligt igen.
Tänkte inte mycket mer på det fram tills ungefär 2-3 timmar sedan då det krashar igen och får blåskärm, har kollat felmedelandet och det står att det kan vara malware hdd minne eller moderkort, dvs nästan allt som kan vara fel på en dator kan det vara, tack tack..
Fick gå in i bios igen och ställa om boot order för att kunna komma in på min vanliga OS installation.
Detta upprepade sig ett par ggr tills jag klockade ner processorn och ändrade från sli till singel kort, då försvann blåskärm och istället krashar nu OS helt, mina surf fönster är fortfarande öppna men allt annat är helt krashat, kan inte enns trycka ctrl alt del, inget händer.
Har kollat disker i chkdrv och den var det inget fel på.
Hårddisken är Crusial M4 128.

Av Lierox

Fail igen.

Andra ggn jag skriver i fel forumsdel på 3 minuter.
Flåt =(

Av Lierox

Har problem med capslock knappen i spel, så fort jag råkar komma åt den så blinkar skärmen 4-5 gånger och sedan blir bilden liten windowed. Någon som har samma problem som vet hur man tar bort det ?

Av Lierox

Hur Funkar 640 geforce igentligen ?. Nån som recenserat på CDON skriver att man måste köra med extern skärm för att kunna nyttja kortet.
Kan det verkligen stämma ? Så om jag kör på skärmen på laptopen så används alltid bara intel hd 4000 ?

Av Lierox

Ah swec guild, i like ;). Inv : Lierox

Fick en invite men stod bara nått felmedelande när jag skulle acceptera.
Testa gärna igen när du har tid.

Av Lierox
Skrivet av anglosvensken:

Var och hämtade ut datorn för någon timme sen.Tyvärr är datorn helt trasig så blir bara att skicka tillbaka det. Ingen spelhelg för mig inte...

Vid vänster gångjärn så har den blivit helt knäckt så någon på posten verkar ha spelet basket med den.

Någon som vet om man brukar få vänta på en ev. reparation för att sen få tillbaka den eller tar de tillbaka den och skickar en ny asap?

Exakt samma sak hade hänt med min. Det RIKTIGT risiga var dock att "Sealen" var bruten och kartongen hade varit öppnad. Så den har troligtvis redan varit en vända hos CDON och sen blivit ivägskickad trasig till mig igen .. Hade dock inga problem med supporten utan dom skickar en ny.

Det jag dock inte begriper är hur dom kan skicka iväg en vara med bruten seal. Hade dom velat vara jobbiga mot mig så kunde dom tvärvägrat och bara krävt betalning.

Av Lierox

Fick inte heller nått mail utan invite direkt på bnet kontot

Annual Pass signup: 21/10/2011
Kontot startades: 12/02/05
Invite: JA

Av Lierox
Skrivet av Krokben1:

Ska prova med en annan skärm, när jag har gjort det har jag provat det mesta jag kan komma på.

Jo, det känns lite så. Blir att kontakta komplett och höra efter om jag inte hittar någon lösning.

Har försökt att ta printscreens och recorda flimmret men det syns inte på mina inspelningar, går inte flimmer att recorda?

Hm jo det ska väll funka om man kör fraps som spelar in vad som visas på skärmen, jag har iafl spelat in och sett artifacts när jag gått tillbaka och kollat på filmen. Dock om det är skärmen som spökar så syns det inte när du spelar in.

Av Lierox

Äntligen fått tag i en beta key, här ska spelas.
För er andra som fortfarande söker så finns det massor med chanser kvar därute.
Gäller bara att hålla ögonen öppna och söka sig runt.

Av Lierox

Dött på beta fronten ?

Nej det här e ingen tråd som kommer handla om tjutande över att inte fått nån beta key, utan snarare en avsaknad av beta keys överhuvudtaget.
Har blizzard någonsin varit så snåla med keys ?
Finns i mina ögon bara 2 anledningar till detta.
Antingen ligger vi VÄLDIGT långt ifrån release, eller så har dom dragit åt bältet ordentligt vad gällande beta testande.
Vad tror ni ?
Skumt e det iafl. Sc2 var ju i stort sett öppen beta på i slutet innan release, och senaste wow expansionerna släppte dom ju in massor med folk.

Av Lierox

Någon hygglig person som har någon key till övers ?

Av Lierox

Enda anledningen som jag ser att nätagget skulle kunna påverka processorns temp är om det hettar upp burken pga dålig ventilation. Mer troligt är att processorn är taskigt monterad eller kylningen är kass. Vad har du för temps nu ? min 2500k ligger runt 30 C idle 60 load med hyper kylare. Så kör du med stock skulle jag gissa att den ligger runt 40 idle 70 load ?

Av Lierox

Fick liknande artifacts i ett annat spel med mitt 8800GT för ett par år sedan.
Det blev bättre när jag rengjort kortet ordentligt, men det var dessvärre bara en temporär lösning då kortet dog helt 3 veckor senare.
Testa dock att rengöra det och ställ ner klocken, artifacts tyder oftast på att kortet är för varmt.

Av Lierox

Tack för alla goda råd och idéer gott folk, jag är snart en stolt ägare av ssd tack vare sweclockers. Ni övervann min livs största rädsla.
Nu ska jag springa över ängarna i tanga kalsonger skrikandes, och njuta av ssd livet.

Av Lierox
Skrivet av SolidReactor:

Jag förstår din oro I hear you back. Du har 2 relevanta och verkliga förluster du skall skydda dig emot.
1 är hårdvarufel men detta löser du genom garanti så pengar förlorar du icke, medföljer gratis som konsumentskydd I Sverige
2 är allt sparat data som kan försvinna (även med mekaniska diskar) men med backup löser du mot dina dataförluster.

Kör på!, jag har ägt Intel G1, G2 och "G3" (har G2 och G3/320 i datorn) och jag använder mekaniska diskar ENBART som extern lagring som backup.
Inget att förlora, köp så de ryker, du kommer aldrig att återvända.

Once you go Solid State, you won't go Mechanical cuz it's out of Date

Kommer nog aldrig ånga mitt köp på grund av hastigheten, japp du läste rätt KÖP, beställde just http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=630675 ,
Dock så återstår det att se vad ssd har att erbjuda gällande stabilitet. Jag är dock inte lika rädd längre, jag kanske inte fick den snabbaste disken för den peng jag nu la ut. Men förhoppningsvist så kommer den hålla mer än vecka, vilket är mer än en del som skaffat ssd senaste tiden.

Av Lierox

Jag är riktigt nära på att trycka köp på http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=630675&cks=ASS&assoc=B99... , bra/dåligt val ?

Av Lierox
Skrivet av loaded1mbimage:

Köp en, du kommer förmodligen inte ångra dig.

Så långt i tankegångarna har jag också kommit, men vilken ????? Om man nu vill hålla ner priset och minimerar chanserna för krångel, vilken ska man då köpa ?? som sagt 120 gb minst ska det ju va