Inlägg

Inlägg som LeCtra har skrivit i forumet
Av LeCtra

Söker någon att lira rankat med i LoL, junglar och föredrar att suppa(Leona) med om jag har en bra adc. Slutade lira LoL för drygt ett år sen och var då i guld 3, lirat placements nu för s6 och hamnat i silver 2.

Så om det finns en bra adc som vill ha en Supp så finns jag här annars så blir det jungeln.

Spelar på EUW.
Adda: LeCtra

Gärna lite äldre, 21+ eller liknande, då jag är 28. Jobbar på kvällar så lirar oftast på nätterna på vardagarna 22-Sent.

Av LeCtra

Så om jag köper en skärm som har en mini displayport så kan jag få ut 144hz om den skärmen har det?

Av LeCtra

BenQ XL2411Z hz problem med laptop

Tjena!

Har precis köpt mig en BenQ XL2411Z 24" och hade tänkt mig så här att jag kopplar in den till min laptop. Jag sitter med en ASUS ROG g550jk, 1920x1080, 60hz. Min dator har en mini displayport och en hdmi. Så till skärmen så får jag en DVI-DL kabel och sen köpte jag en adapter (http://www.kjell.com/sortiment/ljud-bild/kablar-adaptrar/disp...) för att kunna koppla till mini displayporten. Skärmen funkar och allting. men kan ändå inte få ut mer än 60hz på dom flesta upplösningar, så vad är problemet? Pallar inte min laptop eller grafikkort att köra 144hz? Jag tycker ju att jag borde kunna få ut mer än 60hz iaf, t.ex 75 eller 120 osv. Jag kan få ut 120hz om jag ändrar upplösningen till 1024x768, men det funkar ju inte att ha. Har provat HDMI->HDMI och det funka sämre än vad det gör med DVI-DL->Mini Displayporten.

Specs:

GPU: GeForce GTX 850m
CPU: Intel Core i7-4710HQ @ 2.50GHz
Minne: 8,00 GB RAM
Upplösning: 1920x1080, 60hz
OS: Win 10 Home

Tacksam för svar!

Av LeCtra

Gaming laptop mellan 10-12k

Tjena.

Tänkte köpa mig en ny gaming laptop, idag eller imorrn och det på komplett och jag vet att komplett kommer ha en rea imorrn, men jag kommer tyvärr inte kunna sitta vid datorn och kolla om det är någon gaming laptop som kommer reas ut just då. Jag hade en Lenovo y500 tidigare.
Så ge mig några sköna tips laptops mellan 10-12k, kommer användas till främst gaming och lite film/serier och surf.

Tack.

Av LeCtra

satte in XP och installerade så nu funkar det thanx

Av LeCtra

Kommer inte in i windows

Hejsan
Fick nya grejjer till datorn igår ett nytt moderkort och ny processor
Moderkortet är: ASUS P5P800 SE
Processorn: Intel P4 3.0

Men nu till problemet, när jag startar datorn så kan jag trycka ifall jag vill in i BIOS, men har tittat där och värkar inte vara något fel, när jag går ut så kan jag vänta i några sekunder sedan så kommer jag till en sida jag kan välja att Gå in i Windows, eller felsäkertläge där man kan välja ifall man vill använda det med nätverk och kommandotolk. Men vilken grejj jag ändå väljer så bootas datorn om och jag kan välja igen ifall jag vill in i BIOS eller så kommer den till samma sak igen.

I manulen så står det att de vill att jag ska uppdatera BIOS, men hur ska jag göra det när jag inte kommer in i windows eller dos, då det står att de vill att man ska göra en bootable floppy disk.

Men jag fick med en cd från moderkortet som heter Intel 865PE Chipset Support CD Rev.152.02 och ifall man läser om när man ska använda den i manulen så är det med ASUS CrashFree BIOS 2 (Updates the BIOS using bootable floppy disk or the motherboard support CD when the BIOS file fails or get corrupted)

Ska jag sätta in CD'n som jag fick med eller?