Inlägg

Inlägg som hakke har skrivit i forumet
Av hakke

fan va torra bilder! .. -.-

Av hakke

4650kr för datorn i signaturen, allt helt nytt.

Av hakke

Nytt grafikkort

Hej! Jag ska fixa nytt grafikkort från komplett. Endast därifrån, eftersom det är en returvara. Det skall kosta max 1700. Kanske en 100 kr till. Har kollat på detta http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=315170 men eftersom de inte är i lager förräns en vecka å en dag så vet ja inte om jag vill vänta på att få de förräns mitten av påsklovet. Vilket annat kort ska jag ta då? Som är typ lika bra prestanda som detta.. (5000+ i 3dmark05)...

Av hakke

har också hört ett sånt pip ett par gånger.. vet dock inte vad det är.

Av hakke

SP2 och professional texten

Jag vet att när man har SP2 installerat på sitt windows xp pro så försvinner "Professional" texten i bootscrenen där xp laddas upp. Jag undrar: Kan man få tillbaka den texten? Hur isåfall?

Av hakke

sitter allt som de ska? när ja plocka i en gammal dator så satt processorn löst (slot1) så när man skaka lite på datorn hängde den sig. men prova iaf annat nätaggregat

Av hakke

Faaan jag tog x800gto =( x1600xt fick en snubbe 5,5k poäng i 3dmark med, kan väl förvänta mig en 4,5k.. =(=(. Skrev det på en lapp och skickade med min rma.. Är x1600xt kortet värt en extra hundring? Ska ja maila han och säga att ja ska ha det istället?

Av hakke

Vilket är bäst?

Hej! Vilket är bäst av

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=317637

eller

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=315170

?? ENDAST dessa två, inga andra. Vilket är bäst?

Av hakke
Av hakke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Antan
Nu har inte klockfrekvensen särskilt stor betydelse, såvida det inte gäller olika kort med likadan kärna.

Jag skulle framför X850XT välja antingen ett 7900GT som är några hundralappar dyrare men mycket bättre, eller ett 7600GT som är några hundralappar billigare och presterar likvärdigt, men är svalare och mindre strömkrävande och stödjer SM3.0.

6800GS är inget alternativ, när det finns 7600GT för likvärdiga priser.

7600GT finns inte för AGP vad jag sett!

Av hakke
Av hakke

Cyme, de laggar visst det på wow me 512mb ram. Jag menar inte att de hackar, jag menar att när man går in i typ orgrimmar eller ironforge och så kan bilden fastna i en 2 sekunder.. Har sj lirat aslänge med 512mb ram och just ett fx5500, innan ja bytte till detta system ja har nu.

Av hakke

malek du kommer lätt kunna spela det i den upplösninge på högsta, eftersom det gör jag med mitt x800gt och de flyter på riktigt bra. cyme även om du kommer köpa 512mb till, kommer du inte få spec högre fps. Dom stora fryslaggen eller hacken du får är pga ditt ramminne men de kommer inte göra stora inverkningar på dina fps, om du köper mer. Dom laggen kommer försvinna med mer ram men du kommer nog inte kunna köra med högre upplösning

Av hakke

de e smartare att länka till moderkortet än kylflänsen, för vi måste se hur moderkortet ser ut först...
första träffen på google:

http://www.multimediapc.nl/images/A8N5X.jpg

det kan passa beroende på ditt grafikkort. Om graffekylningen är ivägen dvs..

Av hakke

bytt pci plats?

Av hakke

jo den enda anledningen är att det är för den e mindre.. men de känns lite onödigt. Kan ju lägga dom 1500krna på DH biljetter + tyst kylning istället.. Eller fixa en 500 kr till och köpa en ny tft skärm. Det är nog inte så bra att köpa en shuttle då after all..

Av hakke

Shuttle!

hej jag funderar på att köpa en shuttle. Jag har ett chieftec dragon med ett hiper 480w och ett epox moderkort. Ska jag sälja dessa grejerna för typ.. 1500 sen lägga till lite pengar och köpa en shuttle? Tycker ni de är värt det? får ju lägga till en 1500kr till isf och de e ja inte jätte sugen på!