Inlägg

Inlägg som alehe har skrivit i forumet
Av alehe

Inga problem. Håller med om att den verkar riktigt trevlig. Dock hade det varit ännu roligare om det fanns några fler alternativ och några recensioner. Det lär väl komma vad tiden lider men låt oss försöka uppdatera denna tråd med de alternativ vi stöter på.

Ha det gott
a

Av alehe

Sitter precis med samma frågeställning! Den enda jag hittat och som kommer i oktober är Asus nya N43JF: WEBHALLEN.com - Asus N43JF-VX033V - i5 460M / 4GB / 500GB / 14" TFT / GT 425M / DVD / BT / Win 7 HP . Dock tror jag inte att den kommit ut än. Faktum är att jag ännu inte sett någon bärbar finnas på marknaden med 400m-grafikkort. Någon annan som känner till vilka fler som är på G?

Av alehe

Underbart med dessa forum Är ute och läser i forumet för hur jag skall göra om min nuvarande dator som skall i pension till en NAS server och så stötter man på detta härliga projekt. Om moderkort med OS (FreeNAS) installerat ingår så att det bara är att sätta in hårddiskarna så är detta ett rent fynd (är det verkligen så ni menar???). Jag är då helt klart "på" för att införskaffa en. Alternativa lösningar idag som stöder fyra hårddiskar är dubbelt så dyra... Dock, så hakar jag upp mig lite på chassits front. Väl medveten om min frus tycke och smak så är jag rädd för att nuvarande modell inte går hem... Flames är inte riktigt hennes grej är jag rädd för. Ett alternativ hade varit att bara stansa ett stort antal med små hål i ett sextantmönster (se exempel på Apple Mac Pro: http://www.apple.com/macpro )
och sedan lacka fronten i högblank vit med en "blå" liten diod som visar på om den är på eller av.Då är jag rätt övertygad om att den tillåts få stå framme

Har ni någon tidplan för när ni siktar på att få ut den på marknaden?

Hälsningar
Alex