Inlägg

Inlägg som juggaz har skrivit i forumet
Av juggaz

Är väl inget konstigt? I princip 50/50 och när samma person flippar myntet så borde ju muskelminnet se till att den snurrar ungefär likadant i luften, vilket påverkar den så kallade slumpen.

Av juggaz
Skrivet av Nozomi:

Ser nu att du inte är seriös på någon nivå.

Så skippar dig framöver.

Som jag sade nyss: man kan blockera, muta folk i ett onlinespel, då störs inte du. Och störs andra så kan de också göra det. Problemet löst. De som inte vill göra det, well det är deras problem.

I verkligheten blir nog ingen permanent bannad från att komma tillbaka någonstans efter lite tjafs och svordomar.

Du tror inte man kan få sparken för att man är öppet rasistisk och sexistisk på en arbetsplats? Hur gammal är du? Men visst alla kan ju gå runt med öronproppar, problem solved. 👌

Av juggaz
Skrivet av igelkotte:

Detta blir bara värre när man aldrig mer kommer äga ett spel. Tacka alla fina online tjänster för det.

Å andra sidan har jag 100 ggr fler spel nu än man hade förr i tiden för att det är så enkelt att få tag i och även mycket billigare.

Av juggaz
Skrivet av Evil Peter:

En sidopoäng med FF16 är att se en AAA-titel enbart för nya generationen. Det har varit en stoppkloss att tidigare generationen hängt med så länge.

Det fanns ju en poäng med det när utbudet av PS5:or var extremt lågt, men annars är det nytt och märkligt att fortsätta med support för gamla konsoler tycker jag.

Av juggaz
Skrivet av jawik:

Det borde inte vara så svårt att ge fler valmöjligheter på abonnemangen. Till exempel att man kan välja bildkvalitet och antal användare separat. Det skulle kanske få några som nu kommer att avsluta sitt abonnemang att stanna.

Detta! Är så korkat som de använder nu, en standard och ultradeluxe-lösning. Dock inte så delux med tanke på att 4k/HDR och flera använder ingår i andra bolags standardlösning...

Av juggaz

Så onödigt. Det går att köpa en Win10-nyckel för 100 spänn nu för tiden.

Av juggaz
Skrivet av MinscS2:

@employed Nu är ju dock grafikkortsmarkaden betydligt större än bara toppkortet i varje generation.

Och deras budgetkort går snart för 10K, upp från 2,5K, så vad exakt är din poäng?

Av juggaz
Skrivet av filbunke:

Vissa i tråden verkar inte förstå att det kostar en hel del att producera filmer och tv.

Det kommer inte komma en tjänst för 500kr med allt material någonsin. Eller 1200kr.

Är väl samma människor som tycker att alla spel ska vara gratis samtidigt som det inte får finnas varken battle pass eller microtransaktioner.

Men jag förstår att reklamtjänsten floppar, folk hatar ju reklam. Men 150kr/månad eller vad det kostar är fan inte mycket, det är en pizza med dagens priser, som du slukar på 5min.

Sen tror jag även de kommer gå +- 0 på att jaga folk som delar, en del skiter nog i det o börjar ladda hem serier istället eller byter tjänst, men en del lär skaffa eget, så om 1/3 fortsätter så går de ju inte back åtminstone. Troligtvis finns det mer pengar att spara in på annat håll.

Av juggaz
Skrivet av Gurrrra:

Att man kan göra nånt i realtid som förr tog timmar per frame är allt annat än ett skämt. Dessutom så läste du dåligt, minimikravet är ett 3060 som går att få tag på för runt 3000 beggat.

Du menar minimikravet på "1080p, 30 FPS, High"? Varsågod att lira i 30fps om det är nåt du föredrar.

Av juggaz

Vilket skämt Ray tracing är... Att det krävs ett sprillans nytt 4080 för 16 papp för att köra ett 15 år gammalt spel. 🤦

Av juggaz
Skrivet av dodie:

Sitter i en tråkig sits just nu med ett gammalt 760, som verkligen behöver uppgraderas. Håller mig knappt flytande. Funderar på att försöka scora ett billigt 3060 på black friday om möjligt, sen vänta till 4070 kommer eller något, och hoppas det blir bra prissatt med tanke på AMDs kort som kommer lite senare.

Finns billigt på Proshop, både med och utan "ti". 🙂

Av juggaz

Produkt: Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Windforce OC 2xHDMI 2xDP 8GB
Länk: https://www.proshop.se/Grafikkort/GIGABYTE-GeForce-RTX-3060-T...
Kategori: Grafikkort
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7145758
Pris: 5199kr

Av juggaz
Skrivet av gnejs21:

Vad tror vi om 4060 ti? Kan det göra som sin föregångare och släppas några månader tidigare än 4060?

Hade hoppats uppgradera nu i höst men med ny generation precis runt hörnet känns det tråkigt att behöva betala msrp för 2 år gammla kort.

Ingen vet hur långt över MSRP de nya korten kommer hamna dock. Vad går 4080 för, 16000 kr?

Av juggaz

Undrar hur mycket man egentligen tjänar på att ingen har råd att köpa grafikkort nu för tiden... 🤷

Av juggaz
Skrivet av Mortac:

Nu är det ju inte alla som spelar i 1080p. Rätt vanligt med 1440p eller högre. Ultrawideskärmar har ju ännu fler pixlar dessutom, om än inte riktigt lika många som 4k-skärmar.

Själv har jag en ultrawide med 3440x1440 och ett GTX 1070. Jag kan fortfarande spela alla spel, även om jag får dra ner lite på inställningarna då och då. Jag har velat uppgradera sedan 30xx-serien släpptes, men jag tokvägrar dessa priser.

Kommer eventuellt uppgradera när 40xx-serien kommer, men det kan likväl bli ett Radeon-kort istället. Är dock oerhört tveksam till att betala 8000 kr eller så för ett kort i mellansegmentet. Det är rent ut sagt löjligt egentligen. Men sen behöver man ju inte spela de allra mest krävande spelen heller, så jag skulle kunna klara mig i flera år till på mitt 1070 och helt enkelt bara spela sånt som inte kräver det allra senaste. Dock bedrövligt att vi har nått den här punkten.

Sitter på ett 2060 och hade egentligen inte tänkt uppgradera, men införskaffade en 2K skärm med 144hz för något år sedan. Som det ser ut nu får jag välja mellan 1080p i 144fps eller 2K i 70-80fps i de flesta nya spelen och har precis som du tokvägrat köp med dessa ockerpriser.

Hoppas att 4000-serien faktiskt släpps med humana priser så man kan börja lira på riktigt i 2K.

Av juggaz

Sitter på en 850w psu, så är väl där jag drar gränsen. 😅

Av juggaz

Om det ändå gick att få tag i en 3060ti för 3000-4000kr. 😅

Man kan ju hoppas att priserna pressas tillbaka till normala nivåer, men med allt annat som kraftigt ökar i pris just nu känns det långt borta.

Av juggaz

Hur fan kan man ta betalt för adaptern efter att ha sålt ett inkompatibelt nätagg i samma "bundle"? 🤦

Av juggaz
Skrivet av evosu:

Det verkar ju som om tillgången denna gången kommer vara god

För den har vi inte hört förut... Men hoppas går ju

Av juggaz

Fast alltså, är inte detta MSRP för 2020?
Kanske inte för ti-modellerna, men för övriga?