Inlägg

Inlägg som mAngAn_ har skrivit i forumet
Av mAngAn_

Roade mig lite idag med att lägga in gubben på Allakhazam :). Så nu kan ni få beskåda min elaka undead mage :p. Dock skulle det inte skadat med lite nya saker på gubben. Klaga inte på min Talent specc det är en kamikaze specc just nu för PVP.
http://wow.allakhazam.com/profile.html?210759

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Klingon
Finns det Galant-bord där benen inte "sticker ut" från bordsytan? Jag skulle behöva ett nytt bord och det är såg bra ut, förutom benen då. Jag känner på mig att de kommer vara i vägen.

Det finns T ben också, men jag tyckte dom verkade vara drygare än dom benen som är snea. Rekommenderar också galant bordet, fast gärna med en extra skiva så man får lite mer yta :).
Sen hade ikea en trevlig stol också, dock hittar jag den inte nu, men köp ingen stol från jysk, bara skrot som går sönder efter ett tag.

Av mAngAn_

Nu har jag skummat igenom tråden lite men inte hittat något om av multi out har stöd för komponent kablar. Någon som vet om PS3 har stöd för komponent utgång via AV multi out t.ex? Mr. Google ger bara en massa flummiga svar :p. Vore ju drygt att behöva köpa en ny projektor, när man var lite dumsnål och köpte en utan hdmi ingång :).

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jimmy_28
3195-3195-3195-3195

Är ni inte riktiga i bollen gott folk? Tre kommentarer har fällts nu angående pris när en användare precis har givit informatiom om att man kan förboka basenheten på spelbutiken.se för 3.195:-, uppfattat?

3195-3195-3195-3195

Observera "Priset och datum är endast preliminärt, om priset ändras före release, kontaktar vi dig för att bekräfta din order"

Dock trevligt om nextgen konsollerna blir billiga :). Då slipper man vänta så länge på konsollen ska sjunka i pris för att man ska få spela spelen som gör konsollen köpvärd.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kazen
Sköna vapen i BWL iaf, http://www.whataboutpp.com/bwla/index.php

Är det bara jag som tycker det är lite final fantasy stuk på svärden tufft.

Av mAngAn_

Om du har bråttom att få adsl ta inte BBB, har snart väntat i 3 månader på att dom ska koppla in mitt, och i slutet på juli sa dom att jag skulle få det sist jag ringde dom, beställde 2:a maj.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Golem
Det är US patchen, inte EU.

Hehe illa att jag inte märkte det innan jag köade upp mig :p. Jaja får väl vänta på att blizzards downloader går igång.

Av mAngAn_

hela 1.6 patchen finns på fileplanet om ni vill stå i kö där i stället för att vänta tills blizzards downloader går igång.

Av mAngAn_

Jag skulle ha satsat på s939 istället för s754. Då har du lite mer förutsättningar för att kunna uppgradera datorn senare utan att behöva byta ut så mycket. För s754 är väl på väg att fasas ut?

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GurkGager
Vilken är härligaste bilen att köra nu då? och då menar jag inte vilken som går snabbast utan vilken bil som ni gärna kör. Min måste nog vara Nissan Fairlady Z. Härligt drag i och underbarat väggrepp.

Kör en Mitsubishi Evo 3 eller om det var en 4:a. Första bilen jag köpte :P. Har inte kört så mycket, men det är 450 hk i den nu. Blir nog att köra lite mer nu när jag har köpt en komponent kabel till ps2:an så jag kan köra gt4:a i 1080i på projektorn. Testade lite snabbt igår men jag såg ingen större skillnad, dock så var det ett bra tag sen jag körde det, men det borde bli snyggare tycker jag :).

Av mAngAn_

Finns ju så många godbitar till dom systemen men Final Fantasy 3/6 till snes är ju en riktig höjdare. Och jag höll ju på att glömma Street fighter 2 :). Sen Mega Man spelen :). Mega man 1 var mitt första NES spel och då hade jag inte ens NES utan åkte till min moster för att spela det :).

Av mAngAn_

2370MB Gmail

Av mAngAn_

Det går väldigt segt att föra över via usb kabeln man får med, men snabbare än med blåtand i alla fall. Tog en kvart att föra över 3 album via usb kabeln, sen när jag förde över 3 album via en usb kortläsare tog det under 1 min :P. Så om ni har en kortläsare som tar MS kort använd den istället :).

Av mAngAn_

Sitter på ett liknande system med samma chassi, fast att det inte ska gå något vidare att klocka med det moderkortet är väl att ta i, i första bioset var det en bugg så man inte kunde komma över 250 mzh FSB eller hur det var, men jag har sett en del resultat på 2.7 ghz med 3000+ venice prollar med det moderkortet.
Lite bilder på mitt system :).
http://web.telia.com/~u25014489/shuttle/

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonasL
Fick min ixus 40 i förrgår och jag är helnöjd! Liten och nätt, tar väldigt bra bilder och så kan man lägga in egna bilder och ljud i den

Har du testat skakat på den när du har framme "påskägget"?

Jupp sen när man roterar kameran också :). Stenhårt.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Friamannen
mAngAn_ är inte mer komplicerat än man gör det. Det enda nya tillskottet som påverkar klockning i viss mån är HTT-bussen. HTT/FSB * LTD/HT Frequency = HTT-bussen. En vanlig tumregel är att man ska ligga någonstans mellan 1200 och 1800 för denna. Instabilitet kan resultera om du ligger över eller under. Det finns folk som ligger på 2200 stabilt men man vinner ingen prestanda på det.

Exempel
300HTT: 300*2 (DDR) = 600 * LTD = HTT-buss. En bra multipel blir i detta fall 2.5.
=> 600*2.5 = 1500HTT.

Prestandan påverkas överlag inte alls om du ligger under default-hastigheten.
HTT-bussen och CPU-frekvensen är två helt skiljda saker men de beror båda på samma faktor. Dvs din HTT-frekvens.

Haha, kan inte påstå att jag blev allt för mycket klokare, får nog läsa på lite :P. Ska bli intressant att se hur mycket kylningen i Shuttle SN25P orkar med. Ligger runt 30-40 grader på cpu:n oklockat.

Av mAngAn_

Usch va sugen man blir att försöka klocka venice proppen, men det är nog bäst att vänta lite tills man får lite hjälp den senaste processorn jag klockade var en p3 800 :P. Finns ju så mycket nya skumma sakerna i bioset t.ex 16 pil ner 16 pil up :P.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xobos
Katten höll på och ta micen? Ser ju bra ut 640x480 är max upplösning va? Har du inte någon bild på ett landskap eller något? Tack btw

Kommer inte ihåg upplösningen det är flickvännen som har kameran, kan se om jag hittar var hon har laggt kameran lite senare idag och filma lite från balkongen. Och det är en wlan antenn katten stjäl, nu mer lite kortare efter katten tuggat lite :p.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Janols
Jag hade faktiskt också för mig att det bara har släppts ett Killzone, till PS2.
Har dom redan hunnit släppa en 2'a ?, jag har inte testat spelen men jag prenumererar ju på SuperPlay så lite koll tycker jag att jag borde ha :\ ...

Dom håller väl på med en uppföljare till PS2, fast efter lite googling verkar det inte säkert till vilken konsoll det kommer till PS2/PS3/PSP.

Av mAngAn_

http://web.telia.com/~u25012060/stina.WMV
Här är ett klipp som är taget med ixus 40, fast det är söndrekomprimerat i moviemaker eller vad programmet som följer med xp heter :).