Inlägg

Inlägg som mAngAn_ har skrivit i forumet
Av mAngAn_

Någon som har någon bra build för MC?
Skulle varit fint med en Arcane build, tycker att ice buildarna verkar vara så tråkiga, vill helst inte tröttna på min goa mage när man har plöjt ner 18 dagars playtime på den.

Av mAngAn_

1600x1200@60hz på Viewsonic 201B
1280x1024@60hz på Sony SDM-S74/B

Fast nu är jag sugen på att byta ut sonyn mot en till Viewsonic :). men det blir alldeles för dyrt

Av mAngAn_

Du har inte råkat installera refreshforce och avinstallerat det utan att ha ställt tillbaka hz:en i programmet till standardläget?
Fick samma fel när jag hade gjort så.

Långsökt ja visst, men med ett ton tur så kanske det kan vara så :).

Av mAngAn_

165 poäng.
Fan va skönt nu kan jag sluta spela den tetris verisionen
Klådde han som låg etta på listan med hela 1 poäng :). Satan va fort det gick i slutet.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Burman
haha, tufft den builden skulle jag vilja testa...
har dock inte råd >.< 40 g för retrain, och kör mc build atm... ( frost / arcane )

btw, JAG är inte Burman, det är en polare till mig... orkar inte göra ett eget acc

Hehe jo det börjar bli dyrt att specca om nu, skulle gjort en arcane build för mc, men det kostar 25G att specca om för mig och som vanligt är jag aspank :p, först var det archmage bältes ingredienser som förstörde ekonomin och nu är det +22 int enchant ingredienser som härjar :/. Kommer aldrig få råd med en epic mount

Börjar få WoW abstinens nu inte spelat wow sen i måndags :).

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Burman
Priests är inte sjukt svåra med mage... inte om man har rätt build, dvs hög burst dmg och då skulle jag ta arcane power, pom och pyro...

Men det har inte så mycke med saken att göra

Jo, man kan säkert klara sig utmärkt HELT utan addons, men det hjälper och höjer prestandan imo... Det gör det ju också roligare att spela, för man klarar ju sig bättre...

Jag brukar ha sjukt svårt att PVP:a mot mages, men nu på sista tiden har prästerna fått lite däng. Builden jag kör med nu så är det ännu svårare att köra mot präster, men det är ju en kamikaze build för alterac valley :). Så ser den ut, och är man 5 mages och kör en critt garanterad Blast wave så dör det mesta som är i vägen :).
http://wow.allakhazam.com/profile.html?210759

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av get1234
så är det med trådlösa grejor... men pröva att byt batteriet

Det är nya batterier i t-bordet och musen är fulladdad. Måste vara något strul i BF2 tror jag, det är ju bara i det spelet det händer.

Av mAngAn_

140 poäng
Kom in på listan i alla fall

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NAD
Hur blir bilder om man skriver ut dom? Jag tänker väl mest skriva ut text, men nån karta eller så vill man säkert skriva ut.

Jag har en HP Laserjet 1012 och bilderna blir helt ok. Det syns vad det är i alla fall :).
Duger utmärkt till kartbilder skulle jag tro. Skillnaden mellan 1010 och 1012 är att 1012 har lite högre upplösning via Fastres eller vad dom kallar det. Sen kostade en toner runt 500 vilket är billigt och bra, verkar dock som 101x serien utgått.

Av mAngAn_

Är det bara jag som får mus/t-bords lagg i BF2? Kör med ett Logitech MX3100 paket med trådlösmus/t-bord. Får det med senaste drivrutinerna, har testat utan logitechs drivrutiner men jag får samma strul ändå. Kontrollerna låser sig, så helt plötsligt springer man rakt fram bara och efter en liten stund så gör gubben allt man gjorde medans "lagget" bråkade. Det är bara i BF2 som det händer, fungerar klockrent i alla andra spel jag testat :/. Blir aningen svårt och allmänt trist att spela då.

Någon som har något tips på en lösning?

Av mAngAn_

Om du har tillgång till kompressor och spraymunstycke, eller vad det nu heter så blir det klockrent om man blandar ut färgen med klarlack. För färgen är ju väldigt tjock. Så här blev det åt mig.
Jättegammal bild.
http://web.telia.com/~u25014489/lada/Gammal/1250-4.jpg

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Persa
Jag gick igenom tråden tidigare idag och fann en länk till en sida där man kan modda handsfreen. Nämnligen http://www.howardforums.com/showthread.php?t=644684&page=1&pp...

Jag tog fram min gamla Sony EX71SL och klippte av den. Sedan följde jag instruktionerna och inget fel uppstod. Den fungerar riktigt bra och låter mycket bättre än original lurarna.

Här är resultatet:
http://persa.free.fr/files/handsfree.JPG

Skulle tro att ljudet är minst lika bra som den här:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=se&lc=sv&ver=4000&temp...

Trevligt, nu blev man ju sugen på att fixa nya snäckor :). Var det lätt att få isär plastdelen, där man löder om kablarna? Med min tur så lär jag ju bryta sönder allt i 20 bitar :p. Får bli ett senare projekt. Måste ju hitta några goa snäckor.

Av mAngAn_

Dom är riktigt tysta på 5V. Jag kör 3 st 120mm och 1 st 92mm titan aluminium "fläktar" på 5V och startar man upp datorn utan allt skrot och bara har cpu fläkten och chassifläktarna igång så hör man knappt dom.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LsdBoy
Håller själv på att kolla på galant bord. Men hur menar du med benen? Tycker att T benen verkar snyggare, men dom kostar ju extra....

Jag har för mig att man fick lov att ha några balkar eller vad det var under bordet som var ivägen istället på T benen.

Av mAngAn_

Grandia serien är rätt skoj, fast inte lika bra som FF men hyffsat.

Av mAngAn_

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=308662&cks=PRL
Ett sådant kanske vore något, jag tycker det ser klockrent ut. Lär behövas lite modifiering, men det kan det väl vara värt. Annars finns det ju liknande chassin som är byggda för xbox, men sökte runt lite utan att hitta dom. Fast dom kanske är dyrare.

Av mAngAn_

Processor: AMD Athlon64 3200+ (venice) @ standard
Moderkort: Shuttle SN25P Nforce 4
Minne: 2*512MB
Grafikkort: Sapphire X850XT @ standard
Kylning: Standard
Övrigt: Kört en gång, helt anti optimerat.

Poäng: 5941p

Av mAngAn_

Borde väl vara i orginal dashboarden? Har för mig att jag sett något där. Fast jag kan ju iofs ha helt fel :P. Var längesen jag pillade med xbox. Borde finnas någon xbox ägare som har bättre minne än vad jag har :P.

Av mAngAn_

Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var med xbox, men man kan väl ställa in vilken signal man vill få ut, han kanske har ställt om till RBG signal, och då kan det väl bli svartvitt på äldre TV apparater?

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sprucetwig
Um, det är flera månader tills konsollen ens går i produktion. Dom har inte gjort klart det där än.

Gäller bara att hoppas då, antog att dom gjort klart det mesta i anslutningsväg, men tydligen inte då.