Inlägg

Inlägg som mAngAn_ har skrivit i forumet
Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dejavo
Kan man inte ha både en GC och ett PS2 eller? Tycker att det är en utmärkt kombination.

Det är en klockren kombo, då får man ju allt det goda :). Lutar åt PS3 och Nintendos nästa om dom släpper ett nytt Zelda och Metroid.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ingulf
är ett led i questen till onyxa, går i stora drag ut på att en av kungens närmaste rådgivare är en av onyxias tjänare, och man skall avslöja henne och döda henne. du råkade väl tima det bra med att någon gjorde den questen

Hehe då var det någon som misslyckades fatalt :), dom där drakarna köttade runt i rummet som kungen är i :), vakterna fick väl död på en eller två.

Av mAngAn_

Hum stötte på en ny sak som jag inte sett förut i stormwind :), det var en 3-4 drakar inne hos kungen och dom var väldigt elaka.
http://web.telia.com/~u25012060/wow/WoWScrnShot_040405_210358...

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thecreep
Går de inte trycka i ett OCZ Powersteam 600w agg i din shuttle då?

Nä, Men kan man inte trycka i ett lite vassare iallafall?

Hehe, tveksamt, men den är inte köpt ännu, det blir på slutet på nästa månad, men jag tycker att det borde orka med, iom att den har en 350W nätdel istället för 240W på serien innan, och på den så går det att köra med ett 6800GT, dom där 100W:en extra borde ju göra någonting :). Men vi får väl se vad det blir för grafikkort.

Av mAngAn_

Nya shuttle sn25p borde väl klara ett x850xt eftersom dom lite äldre med 240W nätdel klarar 6800 gt, och nätdelen i sn25p är ju på 350W

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av borrre
den orkar 1600x1200 finfint, kanonbra kort enligt mig.. känns onödigt att satsa på SLI enligt mig, om ett år så e de förmodligen kass igen.. och då har man lagt ut en massa pengar..
Dessutom kostar ju ett x850xt kort mindre än pci-e versionen av GF6800GT

Låter bra det, är ju ute efter ett bra kort till ett shuttle system. och där finns det ju inte SLI och det är på tok för dyrt.

Av mAngAn_

Smyger in en liten fråga, orkar x850xt med att driva dom flesta spelen i 1600x1200? Eller kan det bli lite trögt i vissa spel?

Av mAngAn_

Ni får nöja er med att klicka på länken, orkar inte göra någon thumbnail på mitt skrivbord, och postar jag bilden här lär det bli lite mycket sidoskrollning, kör dubbla skärmar :).
http://web.telia.com/~u25012060/skrivb.jpg

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Demandred
Kan man gömma interfacet på något sätt? för att ta lite snygga screens eller filmer?

alt+z ska ta bort interface:t eller om det var ctrl+z något av dom är det i alla fall.
Men namnen på alla nissar som springer runt försvinner inte då.

Av mAngAn_

www.webhallen.se har diverse rgb kablar.

Av mAngAn_

Kommer bbb lansera 3 mbit upload så kommer det bli 20/3 inte 24/3 pga av någon begränsning eller vad det var. Och vad jag har hört så ligger det inte så långt fram i tiden.

Av mAngAn_
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TtompaA
Ctrl+Alt+Piltangent är det väl? Det har jag i allafall. Testa med det... Uppil är vanlig bild.

Det stämmer, det är bara jag som är lite övertrött och inte vet vilka knappar jag trycker på :), alt gr+ piltangent, menade jag ju.

Av mAngAn_

Du kan ju testa trycka alt+ piltangent åt något håll och se om det hjälper.
Så är det vid den datorn jag sitter vid nu med ett integrerat intel gfx, dock en compaq, men det kan ju vara värt att testa.

Av mAngAn_

Kan man välja högre upplösning när man tar bilderna, tyckte jag läste någonstans att man skulle kunna ta bilder i 1920x1200 eller något?

Av mAngAn_

http://web.telia.com/~u25012060/GT4/IMG0002.JPG
Mitt bidrag, riktigt klurigt att ta kort ju :).

Av mAngAn_

Addtronics 6896A-B
För mer info se länk i sign.

Av mAngAn_

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=114111&view=detailed

Mycket billigare än så där blir det väl inte om det är ett agp kort du är ute efter.

Av mAngAn_

Om priset hamnar på en rimlig nivå så kan det nog bara dags att byta ut den slitna Z600:an, om dom inte släpper någon annan tuff clamshell telefon snart.

Av mAngAn_

Jag hoppas i alla fall att du kommer lägga upp bilderna någonstans där man kan komma åt dom :). Fast vilka inställningar du ska använda har jag ingen aning om :).

Dom brukar väl köra uppvärmning i någon timme innan det hela börjar, du får väl bränna av ett gäng kort med olika inställningar och se om något bli bra och testa dig fram, om ingen kommer med några bra tips.

Av mAngAn_

Det är ju samma modell av samma storlek så det borde väl gå fint att raid:a ?