Inlägg

Inlägg som dabo86 har skrivit i forumet
Av dabo86
Skrivet av Donnerstal:

929 - 120 = 809 kr

Självklart, är trög i skallen idag. Missade det där med rabatten.

Av dabo86
Skrivet av Daemon:

Nä det gäller fortfarande (fast priset är 809 :- nu).
"Prime Savings Save kr120 at checkout"

Undra hur ofta Amazon uppdaterar priserna egentligen, står 929kr för mig.

Av dabo86
Skrivet av AxxT:

Precis "hello@elgiganten.se"
Och enligt en annan användare här så det var inga problem med köpet eller att använda cashback på ASUS sida.

Har aldrig använt mig av prismatch, jag behöver alltså lägga ut 5 papp, skicka ett mail och hänvisa till Kjells erbjudande och sedan hoppas på det bästa att de godkänner det och jag får tillbaka mellanskillnaden?

Av dabo86

Ser trevligt ut. Har svårt att bestämmas mig för vilken färg som är snyggast.

Av dabo86

Det finns väl ett "simpelt" läge i Football Manager? Det gjorde det förut iaf. Annars kan jag rekommendera Eastside Hockey Manager det är lagom avancerat.

Av dabo86
Skrivet av DasIch:

AI;n. Vad hände där liksom? Körde de första turneringarna med AI;n på 30. Det blev snabbt för enkelt så till Clio Cup ställde jag upp den till 50. Nu är jag helt sist i kvalet och då kör AI;n på låga 52s - hur snabb är den då på högsta svårighetsgraden? - men samtidigt är den inte alls lika bra när det kommer till ett race. Känns lite som den bara går på räls och inte kan hantera något annat.

Har upplevt samma, hamnar långt ner i kvalet och sedan i racet går det mycket bättre men det kan vara svårt att ta sig upp till första plats med tanke på den dåliga startpositionen.

Har börjat fundera på ifall min bil är inställd för race under kvalet och att jag på grund av det inte kan krama ur max under ett varv. Men jag har så dålig koll på alla inställningar så jag vågar aldrig röra något.

Av dabo86
Skrivet av Burks:

Varför all denna belysning hela tiden på nästan alla nya dator delar, är värkligen konsumenterna så togiga efter rgb?

Inte tyckte jag att denna var någon särskilt fin skapelse heller.

Skickades från m.sweclockers.com

Vill helst inte ha något som lyser alls, möjligtvis LEDen som visar att datorn är igång men det hör jag ändå...

Av dabo86

Har stört mig på detta länge faktiskt utan att säga något till någon, för mig är det självklart att bre på den plana sidan.

Av dabo86

Den sista var den enda jag var helt säker på, det spelet la man många timmar på.

Av dabo86

Namnet Racing passar perfekt för mig, behöver en ny dator till racingriggen. Dock är jag ute efter mITX.

Av dabo86

@wingman92: Jag har också en sådan skärm bilden är dock mycket sämre än min Dell IPS skärm. Är ingen skärmexpert men jag antar att det är att förvänta sig med tanke på att AOCn är VA. Kan också vara att jag inte har lyckats ställa in den ordentligt. Har kört mest på racing-inställningen och det funkar helt ok när jag spelar. Ute i Windows ser det dock inget vidare ut tycker jag.

Riktigt nice rig för övrigt, synd bara om det blir chipsfläckar på den.

Av dabo86

Har samma problem, tycker det är värst när jag svänger vänster. Tänker inte speciellt mycket på det sedan jag började köra med headset. Kanske skulle testa med tipset ovan.

Av dabo86
Skrivet av galaXy:

Just det det glömde jag nämna.
En annan väldigt relevant inställning att justera är Seat Position. Upp, ner, fram, bak och tilt. Det måste man göra för varje bil också, jag har snabbknappar på ratten för att få till rätt sittställning.
Man måste vänja sig vid nya "rätta" foven, men det kommer i slutändan göra dig snabbare

Ja det kanske blir bättre när man vant sig men jag har svårt för att köra när jag inte ser något åt sidorna, ser varken andra bilar eller banan vid tvära kurvor. Ska testa att justera seat position.

Av dabo86

@galaXy: Testade med "Ultimate Custom FFB - Pure Feel" och "Jack Spade - stan mid comp" profilerna och min G29:a väsnas å det grövsta när jag åker över kurbs. Har du upplevt samma problem? Förslag på fix? Ska testa fler profiler kanske funkar bättre med andra.

Av dabo86

Tack för tipsen. Sitter också med en G29 ska testa Ultimate Custom FFB och de andra tipsen för ratten. Testade en sådan där FOV kalkylator förut men det kändes som jag hamnade med näsan mot framrutan och tunnelseende. Hade säkert funkat bättre om jag hade haft en ultrawide skärm.

Av dabo86

@Naki: Ok tack för infon. Hur vet man att det är legit på ebay då vet inte om det känns säkrare? Hittade nycklar för några pund känns ännu skummare. Men jag kanske är paranoid då jag blev lurad en gång när jag köpte Windows billigt.

Av dabo86
Skrivet av dole_95:

Misstänker att det var denna (Microsoft Windows 10 Pro OEM 32/64bit): https://programvara.se/product/microsoft-windows-10-pro-oem-3...

Kostar nu 456:-. Home finns på samma sida för några kronor billigare.

Någon här som handlat från den där butiken? Verkar så billigt jämfört med priserna på prisjakt att man blir misstänksam.

Av dabo86

Brukar spela Assetto Corsa, RaceRoom och Project Cars 2. Svårt att säga vilken som är min favorit gillar alla på sitt sätt. I RaceRoom kan man köra på svenska banor men det kanske finns som mod för AC också. Man får se till att köpa något av de större paketen med banor och bilar i RaceRoom annars blir det snabbt trist tycker jag.

Av dabo86
Skrivet av ZothOmmog:

Voi betyder på Finska antigen "Aj då" eller "Smör" så den här nyheten låter vrickad.

Det var väl Voi Voi Rocky i Jönssonligan yttrade vid iaf ett tillfälle.

Av dabo86
Skrivet av Mathiasaa:

Jag har redan beställt det och fick precis reda på att det nog kommer i veckan.

Hur mycket fick du punga ut utöver priset för själva chassit och frakten? Synd att det inte går att köpa från EU.