Inlägg

Inlägg som pACE har skrivit i forumet
Av pACE

Naturligtvis så hoppas jag också att jag har fel men det kan ju vara så att de R300 som är tillverkade senare har bättre kvalitet. Kvaliten blir ju oftast bara bättre och bättre ju senare i tillverkningsstadiet man ligger.
Den som lever får se.

EDIT: Du får ju inte glömma att de flesta som gjort modden har inte fått det att fungera. Även ett kort som modden var gjord med fungerade inte med Unwinders program heller. Om det var för att det redan var moddat eller inte kvarstår ju att se.

Av pACE

Det är ju inget defekt kort, det klassas ju bara som ett lägre kort d.v.s. 9500. Men visst, du kan väl kalla det ett defekt 9700 om du förstår hur jag menar.

Av pACE

Om ni läser hela tråden så står det att det kommer fungera till alla 9500 np 128Mb. Jag tror dock att det gäller samma som för cpu:er och klockning. Vissa går det med, andra inte. Tror inte ATI bara kastar bort de R300 som inte fungerar som 9700, utan använder dem som 9500 istället.
Antagligen så är det bästa att köpa ett 9500 Pro och nöja sig med det om man inte har råd med ett 9700 kort.

Av pACE

Funkar detta trick med ATIs egna 9500 128Mb kort? Överallt på forum läser man ju NON-Ati men de hade ju lyckats låsa upp även ett ATI kort med mjukvarutweaken. Någon som vet?

Av pACE

Jag en likadan cpu i min server med retail fläns och fläkt fast jag koppla bara inte in fläkten. Den blir inte speciellt varm och den har varit stabil i månader utan att dumpa. Men visst, känns det osäkert så tryck på en stor fläns, det löser garanterat alla problem.

Av pACE

ahansson: Kolla Inets hemsida för info om Samsungskärmarna. De har en massa olika modeller uppsatta i butiken så du kan kolla live på dem.