Inlägg

Inlägg som Lilak har skrivit i forumet
Av Lilak

Gurk: Vet du vad det har för funktion? Förutom att helt slumpmässigt ge sig till känna då och då.

/Jonas

Av Lilak

Det här ljudet kommer ur högtalarna.

/Jonas

Av Lilak

På vilket sätt skulle det kunna hjälpa att köpa en ny Windows-licens?

Av Lilak

Har tyvärr ingen lösning på problemet. Ville bara säga att jag har precis samma problem som du. Har haft det under väldigt lång tid. Under denna tiden har jag installerat om windows vid ett par tillfällen, dock inte pga det ljudet, men det tar inte så lång tid så är det tillbaka. Vi får väl helt enkelt hoppas på en lösning.

/Jonas

Av Lilak

Det du ska köpa ska vara en router, se till att den INTE har inbyggt ADSL-modem, då kommer den fungera med dina anlutningar. D-Link DIR-100, fungerar för dig, hur den är funktionsmässigt har jag dessvärre ingen aning om.

MVH

Jonas

Av Lilak

Jag kör Digisip på en D-Link DVG-G1402S, en router med inbyggd ATA (telefonibox). Allt fungerar utmärkt förutom att jag inte lyckats få routern att släppa igenom "caller-ID" (nummerpresentation).

MVH

Jonas

Av Lilak

"Lägg till eller ta bort program"

Helt plötsligt har väldigt många av mina installerade program försvunnit från listan i "lägg till eller ta bort program". Finns det något sätt att återskapa den?

Tack på förhand!

MVH

Jonas

Av Lilak

FoxyTunes till FF. Den styr bl.a. Winamp.

/Jonas

Av Lilak

Kanske ett onödigt tips, men vem vet. Om du inte har gjort det redan, så prova med att starta om modemet när routern är inkopplad.

/Jonas

Av Lilak

D-Link DIR-100

Har någon där ute erfarenhet av denna router? Vad jag undrar är om den i likhet med många andra billiga routrar lägger av när den får för många anslutningar?

Tack på förhand!

/Jonas