Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Artiklar

Artiklar skrivna av Tävling
72

Tävla och vinn gamingskärm från AOC

Nördig, nördigare eller nördigast? I en ny tävling med AOC är det upp till bevis för SweClockers mest hårdkokta medlemmar, med möjlighet att kamma hem en påkostad gamingskärm.

11

Två medlemmar vinner Phanteks Enthoo Evolv ATX Tempered Glass

Efter överläggning har Phanteks-tävlingen fått två uppgraderingssugna vinnare, som får varsitt Enthoo Evolv ATX Tempered Glass.

3

Medlemmar vinner nätaggregat och chassi från Silverstone

Två medlemmar vinner priser i Silverstones tävling, varav den ena söker mer spänning i vardagen och den andra hellre byter ut sitt chassi än ryggraden.

268

Sätt ihop datorpaket och vinn GTX 1050 Ti samt Z270-moderkort från MSI

Komponentmakaren MSI anordnar en ny tävling för SweClockers medlemmar, som ännu en gång får i uppdrag att sätta ihop datorpaket inom en utsatt budgetram.

13

Tre vinner varsitt Be Quiet Pure Base 600

Efter att ha sökt igenom bidragen har juryn utsett tre vinnare i Be Quiets tävling. En som är rädd för disken, en med ett bråkigt chassi och en hemlighetsfull vinner varsitt Pure Base 600.

12

Tävla och vinn ljudprodukter från Blue signerade Ninjas in Pyjamas

För den som inte nöjer sig med vanligt headset tävlar Blue ut två exklusiva paket huserande mikrofon och påkostade hörlurar, som dessutom signerats av Ninjas in Pyjamas.

10

Medlem vinner NAS-enhet från Qnap

Efter hård och lång gallring har juryn utsett en finurlig vinnare i Qnaps tävling, där en NAS-enhet värd knappt 4 000 kronor stod på spel.

20

Tävla och vinn Phanteks Enthoo Evolv ATX Tempered Glass

När Phanteks arrangerar tävling på SweClockers är det tjocka aluminiumpaneler, sidopanel helt i härdat glas och RGB-belysning som står på prispallen.

6

Tävla och vinn nätaggregat eller datorlåda från Silverstone

Som pionjär inom formfaktorn SFX bjuder Silverstone upp med en ny tävling, där läsarna får chansen att vinna ett kraftfullt SFX-L-nätaggregat på 800 W värt 2 500 kronor.

9

Tävla och vinn Be Quiet Pure Base 600

I samband med lanseringen av instegsmodellen Pure Base 600 arrangerar Be Quiet en tävling på SweClockers, där tre får chansen att vinna varsitt chassi.

29

Tre medlemmar vinner kaffe från Lindvalls

Lindvalls ringar in det nya året med att belöna tre medlemmar med varsin årsförbrukning kaffe, som de kan avnjuta för att uppnå sina perfekta kaffestunder.

11

Tävla och vinn NAS-enhet från Qnap

Vill du flytta ut hårddiskarna från datorburken? Nu arrangerar Qnap en tävling för SweClockers medlemmar, som får chansen att vinna NAS-enheten TS-251A-4G värd 4 000 kronor.

73

Tävla och vinn årsförbrukning bryggkaffe med Lindvalls Kaffe

Inför ett stundande år 2017 vill Lindvalls släcka kaffetörsten hos SweClockers medlemmar, som i en ny tävling får chansen att vinna en årsförbrukning kaffe.

31

SweClockers logotyp pyntad för jul!

Nio stilfulla jullogotyper gick till final och efter att medlemmarna fått säga sitt är det ett bidrag som med bred marginal kammat hem segern, och får sprida julstämning på SweClockers.

31

Vinnande datorpaket blir MSI Carbon PC hos återförsäljaren Webhallen

Hundratals bidrag och en omröstning senare. Nu har ett datorpaket utsetts till vinnande bidrag och kommer säljas hos Webhallen som "MSI Carbon PC 2016" genom hela december.

83

Rösta fram bästa MSI-orienterade bygget i Webhallens tävling

Efter hård gallring av hundratals bidrag har juryn kommit fram till tre finalbyggen. Nu är det upp till SweClockers medlemmar att avgöra vilket som ska byggas ihop och säljas av Webhallen!

96

Pynta SweClockers logotyp till jul

Det är inte värt att fira jul utan pyntad SweClockers-logotyp. För elfte året i rad får medlemmarna chansen att sätta sin prägel på sajten och sprida julstämning!

7

Tre medlemmar vinner VIP-biljetter från Roccat till Dreamhack Winter 2016

Det är snart dags för Dreamhack Winter 2016 och inför detta har juryn utsett tre vinnare, som tillsammans med varsin vän tar plats som VIP-gäster i Roccats monter.

629

Sätt ihop datorpaket på Webhallen och vinn MSI Geforce GTX 1060 Gaming X

Lagom till julhandeln arrangerar MSI i samarbete med Webhallen en tävling för SweClockers medlemmar, som får i uppgift att sätta ihop en dator som kommer säljas hos återförsäljaren.

4

Tävla och vinn två VIP-biljetter till Dreamhack Winter 2016 med Roccat

Vill du åka till Dreamhack Winter 2016 men orkar inte dra med ett eget datorsystem? Nu har du chansen att vinna VIP-biljetter till Roccats monter med allt du behöver!