Thermalright är känt för att producera processorkylare i den högre klassen. Nu passar företaget på att visa upp årets sortiment som givetvis innehåller fler modeller, men även en nysatsning på datorlådor.

Box One kallas ett chassi som är helt anpassat för maximal kylförmåga (se bildspel). Modellen är tillverkad av aluminium och har en fläkttunnelliknande konstruktion där både fronten och baksidan är utrustad med tre 140 mm-fläktar vardera. Hårddiskburarna har flyttat ned till bottendelen av lådan och nätaggregatet monteras mot taket.

Mest iögonenfallande är dock Thermalright Sentinel. Den spikformade processorkylaren väger hela 1 200 gram och är designad med passiv kylning i åtanke, det vill säga möjligheten att köra processorn utan fläkt. Modellen passar till alla moderna plattformar, inklusive Intel LGA 1156, 1366 och AMD AM3.

Sentinel följs upp av processorkylaren Wheel. Precis som namnet antyder handlar det om en cylinderformad modell där fläkten är placerad i mitten. I övrigt märks sex stycken värmeledningsrör och en vikt på maffiga 1 150 gram.

Presentationen innehåller många fler modeller än så och allt finns med i bildspelet ovan. Thermalright har ännu inte avslöjat exakta lanseringsdatum och priser, men det handlar om produkter som dyker upp senare under året.