Det blir många nyheter när SweClockers besöker MSI och tar en närmare titt på företagets senaste produkter. På tapeten står grafikkort med uppdaterade varianter av kylaren Twin Frozr, konceptet Transthermal med flyttbar fläkt samt entusiastmodellen Geforce GTX 680 Lightning.

MSI passar även på att visa upp ett gäng nya moderkort. Huvudnumret är nya överklockningsorienterade modeller vid namn MPower, baserade på styrkretsarna Intel Z77 och X79.

Nykomlingarna är lägre prissatta än flaggskeppen i serien Big Bang, med finesser som komponenter enligt konceptet Military Class III, mätpunkter för spänningar, trådlöst nätverk, Bluetooth samt möjligheten att kunna ändra inställningar med en surfplatta eller mobiltelefon.

Oväntat nog är MSI först med att kunna visa upp en tidig version av vad som än så länge kallas för 3DMark for Windows 8. Den kommande utgåvan av Futuremarks välkända testprogram fungerar dock även Vista och Windows 7.

Sist men inte minst får besökarna tillfälle att prova på hybriddatorn Slider S20 med Ivy Bridge och utfällbart tangentbord, samt den bärbara värstingdatorn MSI GT70 med Core i7 Extreme Edition (Ivy Bridge) och alldeles färska Geforce GTX 680M.