I början av sin resa in på nätaggregatsmarknaden var det serierna HX och TX som stod som fundamentet i Corsairs sortiment. Dessa har under åren gått igenom ett antal iterationer för att slutligen utgå till fördel för andra serier. Till CES 2017 plockas serierna tillbaka i bruk med moderniserade plattformar från andra enheter i produktportföljen.

Först och främst handlar det om HX-serien, vilken kort och gott baseras på HXi-modellerna som lanserades 2014. Genom att plocka bort integrationen med mjukvarustyrningen Corsair Link lyckas företaget spara in ett par hundralappar per modell, vilket praktiken gör att de fyller igen hålet mellan RMx- och HXi-serierna. I övrigt handlar det dock om samma nätaggregat med 80 Plus Platinum-certifiering och helmodulärt utförande.

Vidare återlanseras TX-serien i form av TX-M – en uppsättning nätaggregat som ersätter den nuvarande CS-M-serien rakt av. De nya enheterna baseras på samma plattform som den sistnämnda serien men uppgraderas med 100 procent japanska kondensatorer, specificerad drift upp till 50 °C samt en vätskelagrad fläkt.

Övriga specifikationer är desamma, med exempelvis 80 Plus Gold-certifiering och halvmodulärt kabelutförande.

Sist men inte minst uppdaterar företaget sitt sortiment av individuellt sleevade kablar, där kabelstrumpan nu tillverkas av fallskärmslina istället för vinyl. Därtill har flera estetiska ändringar gjorts, däribland mindre användande av krympslang samt omplacering av de integrerade kondensatorerna till mitten av kabellängden.

Corsairs HX- och TX-M-serie samt de uppdaterade kabelpaketen väntas finnas tillgängliga i handeln under årets första månader.

► Läs alla artiklar från #ces-2017