Hardware.info är en nederländsk kusin till SweClockers, en sajt fokuserad på datorhårdvara med många recensioner av grafikkort och andra komponenter. Den har funnits sedan 1999, men nu går den i graven.

På alla sidor på sajten visas nu ett meddelande om att uppdateringar har upphört och att sajten är arkiverad. Användarkonton kommer inom kort att anonymiseras. I ett längre meddelande skriver chefredaktören Frank Everaardt om beslutet, men går inte in på några närmare detaljer om vad som har föranlett det. Han nämner hur sajten 2016 köptes upp av företaget DPG Media som även äger Tweakers.net, men det går inte att avgöra huruvida det handlar om att företaget inte ser någon ekonomi i att driva båda sajterna längre eller något annat. Frank Everaardt fokuserar istället på att tacka alla läsare genom åren och önska god fortsättning.

Hardware.info fokuserade mest på recensioner och publicerade över 260 stycken under 2023, men har under åren då och då även varit först att rapportera om olika nyheter inom datorhårdvara. Sajtens testare upptäckte till exempel att HP i mitten av 2010-talet sålde bärbara datorer som enligt marknadsföringen var bestyckade med fyrkärniga processorer, men i själva verket bara hade två kärnor.

Rättelse: Artikeln påstod tidigare att ingen förvarning gavs, men DPG Media meddelade att Hardware.info skulle stänga i slutet av november. Vi beklagar felet.