Insidan

vsidaopen.jpg

Vad gäller insidan på chassit är den stora skillnaden givetvis de nya hårddiskburarna. Den övre buren har plats för fyra hårddiskar medan den nedre buren har plats för två. Det är också möjligt att montera 2,5-tumsenheter på samtliga platser.

bakfan.jpg

Den bakre delen på chassit skiljer sig inte från föregångaren. Observera att distanser för ATX-moderkort är monterade vid leverans. På bild ser vi också den bakre 140-millimetersfläkten.

525.jpg

Fläkten som tidigare var placerad på sidan av hotswap-buren i 800D sitter nu monterad mellan den övre och undre hårddiskburen. Direkt till vänster om fläkten, på utsidan av buren ser vi en ensam tumskruv som används för att lossa fläkten och dess ram.

fanram.jpg

När tumskruven är avlägsnad är det bara att dra ut ram med fläkt. Även denna fläkt har måtten 140 gånger 140 millimeter och ansluts precis som övriga fläktar med trepinskontakt.

psuhem.jpg

Den sista fläkten hittar vi i den nedre sektionen av chassit som huserar nätaggregat och den nedersta hårddiskburen. Luft tas från öppningen i golvpartiet och förs vidare upp i den övre sektionen med moderkort och övrig hårdvara. Det är möjligt att montera en 120-millimetersfläkt på sidan av hårddiskburen.

525lock.jpg

Snabbfästen i plast används för att fästa 5,25-tumsenheter.