#e3-2015

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

172

AMD Radeon "Fiji" positioneras mot Geforce GTX 980 Ti

Flaggskeppet i nästa generation Radeon blir ingen utmanare till Nvidias monstermodell Titan X utan ompositioneras som ett alternativ till nylanserade Geforce GTX 980 Ti.

97

Asus listar Radeon 300-serien på forum

Radeon 300-serien närmar sig med stormsteg. Nu listar Asus fem modeller på bolagets officiella forum och det råder inte längre många tvivel om att det handlar om omdöpta grafikkort.

38

Powercolor lockar med "världens mest avancerade grafikkort"

Världens mest avancerade grafikkort. Så beskriver Powercolor vad som av allt att döma är AMD:s kommande vattenkylda flaggskepp särskilt avsett skyhöga upplösningar.

46

Tom Clancy's The Division försenas – igen

Det blir inget Tom Clancy's The Division under 2015. I ett blogginlägg aviserar utvecklarna att spelet skjuts fram ännu en gång och att de nu siktar på nästa år.

43

AMD Radeon "Fiji" presenteras på E3

Det är inte långt kvar till AMD:s lansering av Radeon 300-serien och grafikprocessorn Fiji, som enligt nya uppgifter sägs äntra scenen i samband med Computex Taipei och spelmässan E3.