#fulltower

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

67

NZXT Switch 810

I tuff konkurrens med värstingar som Corsair Obsidian 800D och Cooler Master HAF släpper NZXT en ny datorlåda för entusiaster. Chassifetischisten Jonas Thörnqvist kavlar upp ärmarna och ger en grundlig genomgång av Switch 810.

88

Cooler Master Cosmos II

För entusiaster med högpresterande komponenter duger inte vilken plåtlåda som helst. SweClockers tar en titt på en lämplig kandidat, nämligen Cooler Master Cosmos II – det största chassit som någonsin hittat till testlabbet.

108

Thermaltake Level 10 GT

Thermaltake och BMW Designworks tar ut svängarna med den säregna datorlådan Level 10 GT. I SweClockers testlabb synas nykomlingen i sömmarna.

199

Fractal Design Define XL

SweClockers lägger till ytterligare en datorlåda i testcentret, denna gång fulltowermodellen Define XL från svenska Fractal Design.

64

Video: Snabbtitt på Bitfenix Colossus

SweClockers undersöker nylanserade datorlådan Bitfenix Colossus och sätter fingrarna på både starka och svaga punkter.