Övriga utgivare

Company of Heroes 2

Lanseringen av Company of Heroes 2 ligger runt hörnet, men det stoppar inte utvecklarna att visa en ny trailer för allmänheten. Det öppna beta-testet är i full gång och videon visar ett smakprov på flerspelarläget.

Thief

Mästertjuven Garret berättar om varför han är den bäste och att ingenting kan stå mellan honom och hans byte. Titeln kommer ut någon gång under 2014 och utvecklas av Eidos Montreal.

Dark

Vampyrsimulatorn Dark fanns tillgänglig på E3 för besökare att testa. Videon visar olika förmågor och hur de kan vara till nytta för spelaren i olika situationer. Spelet kommer att finnas i handeln i slutet av månaden för PC och för konsoler i början av juli.

Dark Souls 2

För den som inte fick nog av rollspelsliret Dark Souls kommer nu en uppföljare, med samma recept som gjorde originalet populärt. Videon visar sekvenser som kan förväntas av en Dark Souls-titel, med episka fiender som förtjänar att dräpas.

The Witcher 3

Videon för The Witcher 3: Wild Hunt visar fantastiska miljöer ackompanjerat av episk musik. En berättarröst förklarar kort handlingen om hur en person blev en levande legend och att historien fortsätter med det kommande spelet.

The Walking Dead: 400 days

För att väntan på nästa säsong av Telltales The Walking Dead inte ska bli olidlig avslöjade företaget en nedladdningsbar kampanj, som utspelar sig mellan säsong ett och två. Titeln följer flera karaktärer och det ryktas även om att minst en person från originalet kommer tillbaka.

Octodad: Dadliest Catch

Octodad är en titel där spelaren tar kontroll över en bläckfisk som försöker anpassa sig till att vara en människa. Det är svårare än det ser ut att kontrollera karaktären utan att avslöja för andra att allting inte står riktigt rätt till. Originalet är gratis att ladda ner via den officiella webbsidan och uppföljaren lanseras för PC till operativsystemen Windows och Linux, samt för spelkonsolen Playstation 4.

Moebius

Moebius är ett spel som står ut från mängden med att i första rummet fokusera på handlingen. Titeln beskrivs som en metafysisk thriller och går ut på att utreda ett mord, som senare ser ut att vara del i en större komplott.

Project Spark

Microsoft tar sig an att skapa ett spel där bara fantasin sätter gränserna. Projekt Spark liknar till stor del Little Big Planet där spelare själv kan skapa sina egna kreationer och dela med sig av dessa till andra. Även om fokus ligger på Xbox One kommer titeln även att lanseras för Windows 8.