Galleriet är sprängfyllt med projekt av alla dess slag. För att ge alla duktiga hemmapulare en smula välförtjänt uppmärksamhet startar nu SweClockers i samarbete med komponentjätten Corsair månadens galleri, där de allra mest beundransvärda insatserna belönas med både priser och utmärkelser.

Galleriingress.jpg

– Vi på Corsair tycker det är grymt kul att se alla imponerande datorbyggen och även andra intressanta projekt i SweClockers galleri, från handbyggda tangentbord till hemmagjorda vattenblock. Därför vill vi passa på att ge någonting tillbaka till medlemmarna och förhoppningsvis uppmuntra fler till att prova på att bygga själva, säger Corsairs forumrepresentant och tillika moddaren Johan Nyman.

johan3.jpg

Upplägget är enkelt. Varannan månad kommer Johan "Corsair Johan" Nyman att nominera de mest intressanta gallerierna och starta en omröstning i forumet. Därefter är det upp till medlemmarna att utse vinnare, som inte bara plockar hem påkostade prispaket från Corsair utan även kan glänsa lite extra med den prestigefyllda utmärkelsen Månadens galleri.

Den första omgången inleds i februari och gäller alla gallerier som laddats upp sedan årsskiftet. I samband med detta framkommer även de exakta detaljerna om upplägget i röstningsprocessen och den efterföljande prisutdelningen.

Till SweClockers galleri