Det är bara en vecka kvar till AMD introducerar en ny generation grafikkort och inför detta skruvar bolaget upp förväntningarna genom att bitvis delge mer information till förväntansfulla entusiaster. Nu publiceras ännu en kort videosnutt, den här gången föreställande en kylanordning.

Mycket pekar mot att AMD:s yppersta flaggskepp får ett rejält avskalat kretskort i Mini ITX-storlek, där värmen transporteras och avleds via tillhörande vattenkylning. Det här antyds i videon av en fristående fläkt märkt, någonting som skulle kunna tolkas som att den sitter på en radiator.

Enligt SweClockers källor ska grafikprocessorn Fiji användas i minst två modeller, varav den ena är först ut med sluten vattenkylning. En avskalad variant där partner får fria händer att ta fram med egna kretskort och kyllösningar väntas också, dock vid ett senare tillfälle än den inledande introduktionen av Radeon 300-serien.

Nästa generation Radeon-grafikkort från AMD introduceras den 16 juni, i samband med evenemanget PC Gaming Show på spelmässan E3.