Högersidan, forts.

Här använde jag exakt samma teknik som på andra sidan för att få den effekt jag ville ha. Jag började med att såga upp ett hål där ännu en RaptorX ska sitta för allmän beskådan. Eftersom dessa diskar har ett väldigt speciellt utseende, ville jag göra mitt yttersta för att de skulle synas så bra som möjligt. Här har jag börjat med layouten lite och även här hittar vi delar ifrån lastbilen och pansarvagnen samt en del av luftfiltret på en gammal tysk skyddsmask. Jag skar också till en bit plexiglas till fönstret

Här har jag lagt till ytterligare detaljer i form av lite slangkopplingar, lego och en kanot.

Här ser vi sidan spacklad och redo för nästa steg.

Även på denna sida krävdes det otaliga timmar med Dremeln för att få fram detaljerna. Denna teknik var helt ny för mig men gav ett väldigt bra resultat.

Blod, svett och slipdamm. Bokstavligt talat blod, faktiskt, eftersom jag lyckades köra fräsen i handen vid ett flertal tillfällen under byggets gång.

Efter ca 15 timmars intensivt fräsande var sidan till slut klar och fick sitt första lager med primer.

Slutligen var sidan klar efter ca sex timmars frenetiskt penslande. Jag använde två stycken små plexiglasstavar som går ut från skyddsmasksfiltret som en liten extra detalj. Nu var sidorna klara och det var dags att börja med byggets mest framträdande del.