Permalänk
Keeper of the Bamse

Måste hålla med SwedBear här; fick min touch Diamond av firman i fredags eftersom min förra HTC P3300 blev stulen ur bilen.

Är totalt nöjd med den än så länge. HSDPA funkar klockrent (bor i stockholm ffs) och allt är bara snabbt! Folk som gnäller över att luren är slö måste ha dålig FPS på sina youtubefilmer för min telefon är då inte slö! Blev lovad ny telefon också (Använder HTCs grejer enbart att arbeta på) men nu tackar jag nog nej till det eftersom jag är helt kär i denna underbara lilla varelse!

Opera fungerar klockrent med inzoomning på kolumner, vädret ljuger lika mycket som SMHI med det är hög skrytfaktor!

Det enda jag stör mig på är att nu när jag inte orkat tanka mitt Comviq-kort och måste således smsa tjejen via jobbluren (denna HTC) är att ÅÄÖ inte finns snabbt tillgängliga på tangentbordet utan man måste trycka (ABC) och (HÖGER) ett par gånger innan man får fram våra svenska tecken. Nåväl det går fort ändå!

Toknöjd!

Betyg 9/10!

Visa signatur

i7 10770K, NH-D15. 16GB corsair. RTX 3080. 3TB nvme. Samsung G9. Fractal Torrent Compact. Corsair RM850.
Logitech G pro wireless mouse. Logitech TKL915 wireless. Logitech Pro X Wireless.
Macbook pro M1 (16GB, 512GB). HP Reverb G2.
www.bamseclockers.com

Permalänk
Medlem

Tjo!

Tack för lite feedback/info SwedBear. Jag tror jag kommer bli grymt nöjd med, egentligen älskade jag faktiskt min gamla Qtek 9100 (HTC Wizard) men nackdelarna var stora: tung, klumpig och käkade batteri. Men den har nu pajjat ordentligt så därför var det dags med uppgradering.

Jag har lite feedback själv, vad gäller tre och deras lagerhållning osv. Jag ringde givetvis flera gånger idag och tjatade på dem och fick veta att än var det inga problem med telefoner hos dem på lager (online butiken alltså) och de hade typ drygt 100 telefoner för omgående leverans.

Sedan upptäckte jag att jag hade gjort skapligt smarta val i abonnemanget i alla fall: 3Mobil Surf (384kb/s alltså) för 90:-/mån ger obegränsad surf via mobilen och funkar finfint att köra till datorn också genom att använda mobilen som modem. Min användning för denna telefon har därigenom minst fördubblats! Jag återkommer med detaljer om det verkligen funkar i verkligheten.

Dessutom innebär det att jag kan använda inbyggda Google Maps som navigator i telefonen, eftersom GM laddar kartbilder hela tiden online i realtid så behöver jag inte oroa mig för debitering av trafik för detta (så länge jag håller mig i Sverige alltså ). Det kanske inte kommer gå så fort men jag är övertygad om att jag får viss användning för det.

Jag valde som sagt också 3Epost för 19:-/mån. Vilket även det ger obegränsad eposthantering i mobilen, med push email om jag vill (tror jag fattade det så). Så jag kan ladda hem hela email med attachments utan debitering.

Det bästa med allt tycker jag, är att eftersom jag ringer så lite, så behäver jag inte så mkt taltid. Och tre gör tydligen så att dessa extratjänster (3Mobil Surf och 3Epost) dras av på månadskostnaden. Så jag har valt ett 3Bomben 199:-/mån, där 90+19 dras av, vilket ger mig 90:-/mån att ringa för. Vilket är nästan exakt så mycket som jag ringer för idag.

Med mobilens kostnad betalar jag i slutändan 258:-/mån i 24mån. Är inte det en rätt OK deal med tanke på fri surf med mobil OCH dator, GPS navigering och obegränsad eposthantering direkt i mobilen? Jag känner mig rätt så nöjd faktiskt!

Visa signatur

Spel: Intel i5 9600K@4,8GHz | Hydro H100i Pro | 32GB Vengeance RGB Pro 3000MHz | Z390 Gaming X | HX750 | GTX1060 6GB | MSI Optix G273QF | Corsair Obsidian 500D RGB | EVO 970 Pro 500GB + EVO 980 1TB
Barnens: Intel i7 920 | 16GB Corsair | GA-X58A-UD7 | HX520 | GTX460 SLI | P182 | EVO 840 256GB

Permalänk
Medlem

I kväll kom jag tillbaks från nio dagar i Stockholms underbara skärgård med min Diamond som enda kontakt med omvärlden. Måste återigen säga att det är en grym telefon men den har sina brister. Det som gav mig störst problem var utan tvekan batteritiden. Att de har satt i ett batteri på bara 900mAh är fullständigt sanslöst korkat. Min telefon har inte överlevt en enda hel dag. Kommer definitivt att köpa batteriuppgraderingen. Det näst största problemet är tangentbordet. I början använde jag "QWERTY" men blev snabbt trött på att det saknar lättilgängliga ÅÄÖ. Min kollega tipsade mig om att byta till "Tangentbord" som ser ut ungefär som ett svenskt tangentbord men upptäckte ganska snabbt att de helt har glömt bort utropstecken och frågetecken! För att göra klart för folk att man frågar något eller hojtar måste man alltså byta till en annan knappsats och sedan byta tillbaks igen. Inte kul alls. Sedan är det lite barnsjukdomar som att den hänger sig ibland (speciellt när folk ringer medan man håller på med något i telefonen), men sådant får man ju räkna med när man köper en ny telefon. Något som däremot känns tråkigt är att i alla fall Tele2 ännu inte har fått in MMS-inställningar för telefonen. Hoppas att HTC skickar ut dessa snart!

Permalänk
Keeper of the Bamse
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MrPasty
I början använde jag "QWERTY" men blev snabbt trött på att det saknar lättilgängliga ÅÄÖ. Min kollega tipsade mig om att byta till "Tangentbord" som ser ut ungefär som ett svenskt tangentbord men upptäckte ganska snabbt att de helt har glömt bort utropstecken och frågetecken!

Min telefon glömmer den inställningen så fort jag tryckt på Ok, hur gör du för att ändra tangentbord?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av epatnor

Sedan upptäckte jag att jag hade gjort skapligt smarta val i abonnemanget i alla fall: 3Mobil Surf (384kb/s alltså) för 90:-/mån ger obegränsad surf via mobilen och funkar finfint att köra till datorn också genom att använda mobilen som modem. Min användning för denna telefon har därigenom minst fördubblats! Jag återkommer med detaljer om det verkligen funkar i verkligheten.

Jag kan återkomma till dig för användning av mobilen som modem då jag har någon slags telia Frisurf via min arbetsgivare. Kör HSDPA nästan jämt, hoppar ner på 3G ytters sällan

Wlan funkar ju bra men man märker ju att flaskhalsen i detta fallet är telefonen, man tjänar inte många sekunder när man laddar aftonbladet.se via Wlan jämfört med HSDPA.

Visa signatur

i7 10770K, NH-D15. 16GB corsair. RTX 3080. 3TB nvme. Samsung G9. Fractal Torrent Compact. Corsair RM850.
Logitech G pro wireless mouse. Logitech TKL915 wireless. Logitech Pro X Wireless.
Macbook pro M1 (16GB, 512GB). HP Reverb G2.
www.bamseclockers.com

Permalänk
Medlem

Jag tänkte på det här med gps, om man köper typ Tomtoms programvara alltså den med kartor och allt. Visst behöver inte luren skicka och ta imot data då? Gratis alltså bara man har ett laddat batteri?

Visa signatur

ASRock P67 Extreme 6 // Intel Core i7 2600K @4,4Ghz // 32GB DDR3 // ASUS GeForce GTX 1070 Dual 8GB

Permalänk
Hedersmedlem

Sundsten: Exakt. Det är bara med Google Maps som den hämtar kontinuerligt. Google Maps kan förresten använda mobilnätet eller GPS för positionering. Jag ska skaffa TomTom till min (något irriterad dock att Tomotom7 som kommer med Touch Cruise inte finns tillgänglig) men har använt Google maps lite under tiden och det har faktiskt funkat klockrent. Det är ju inte en fullfjädrad navigator men den skapade en snygg färdväg för mig när jag skulle till ett nytt ställe inne i stan dit jag inte hittade.

MrPasty: Hehe, det hade jag inte märkt. udda att de glömt utropstecknet i det enkla tangetbordet. En sak jag saknar ännu mer är faktiskt handskriftsigenkänning. Jag började älska den på min G900.

Fördelen med Windows Mobile är ju dock att det näsan alltid finns program som fixar det till telefonen. Jag har sett bättre tangentbord som funkade på Touch Cruise så de borde funka på denna.

Ang. batteritid i skärgården. Är inte problemet där att den är så långt ifrån basstationer att den sliter hårt med att hitta signal? Jag vet att min G900 åt batterier på Gotland i sommras och dessutom hade usel mottagning. Men jag håller med att de skulle lagt med ett större batteri.

Jag har faktiskt ännu inte haft problem med hängningar etc. (peppar peppar).

epatnor: Jag kör också med 3 som sagt och tror jag har liknande abb. som du (men fick mitt med min N95 8 GB). Den hittade 3's inställningar riktigt snabbt men jag har inte provat så mkt mer än att maila, sms'a och surfa. Funderar om jag ska ställa in 3's hemsida i webbläsaren så man kan komma åt deras material. Vilken URL är det som du har på din för 3's surfportal? Kom på att jag nog måste testa MMS snabbt eftersom jag vill använda telefonen att skicka ut kort på vår nyfödda son så fort han bestämmer sig att komma ut inom de närmaste veckorna :).

Jag har förresten beställt två st mini-uSB =>3.5" adaptrar. En från Jays och en HTC-variant. Ska hämta båda idag och kan återkomma med info vilken som är bra att ha. Lite synd att de inte kunde inkl. en sådan.

/B

Visa signatur

-----------------------------------------------------
Ägare/grundare: www.bjorn3d.com

Permalänk
Medlem

Ang, tre's MobilSurf. De är väll en limit på 1gb max där?
Då pratar jag om modellen för 99:- i mån (384kb/s).

Jag har hört att man inte kommer spec långt med de och ännu mindre om du ska använda de till datorn.

MVH kristoffer

Visa signatur

MVH

Permalänk
Medlem

Nu ska jag vara lite lat
Fick en sån här nu när jag förlängde mitt abonnemang hos 3
Men frågan är, går det att debranda eller låsa upp den på nåt sätt så den blir operatörsfri?

(Ber om ursäkt för att jag är såååå lat och inte orkar söka)

Visa signatur

Vem sa att man är bäst bara för att man kan allt??

Nokia N82

Permalänk

Mycket nöjd men.....

Hej
Har nu skaffat en Touch Diamond som ersättare till min N95.

Är helnöjd, helst med GPS´en som får fix kanonsnabbt!
Nu har jag dock lite problem som jag inte får rätt på.

Youtube browsingen funkar felfritt men när jag ska spela upp filmen så blir skärmen bara svart. Inget ljud och ingen bild.

När jag ska byta mellan de olika tangentborden händer inget.....
Jag väljer "Tangentbord" och trycker OK men har kvar Kompakt QWRTY.

När man kör med WiFi tycker jag gränsnittet slöar ner sig.

Om någon här vet något om deta vore jag tacksam.

/Magnus

Visa signatur

i7-7700K, 16GB
RTX3080 Aorus Master

Permalänk

Ni som nu har en Diamond , ska man köpa den eller ska man satsa på en annan telefon ?

Permalänk
Keeper of the Bamse

Re: Mycket nöjd men.....

Citat:

Ursprungligen inskrivet av LongKalsong

När jag ska byta mellan de olika tangentborden händer inget.....
Jag väljer "Tangentbord" och trycker OK men har kvar Kompakt QWRTY.
/Magnus

Jag vet inget men jag har samma problem, väldigt störande!

Visa signatur

i7 10770K, NH-D15. 16GB corsair. RTX 3080. 3TB nvme. Samsung G9. Fractal Torrent Compact. Corsair RM850.
Logitech G pro wireless mouse. Logitech TKL915 wireless. Logitech Pro X Wireless.
Macbook pro M1 (16GB, 512GB). HP Reverb G2.
www.bamseclockers.com

Permalänk
Medlem

Vilket program är bra att använda för att komprimera filmer till sin Diamond?

Visa signatur

Ultras möllan

Permalänk
Medlem

Problemet med att byta knappsats som många beskriver har jag aldrig upplevt. Trycker på pilen till höger om det lilla tangentbordet nere i mitten på skärmen, trycker på det jag vill ha och vips!

Paugen: M3 är bra. Du behöver göra en profil själv till Diamond men det går ganska lätt.

Permalänk

Ska man satsa på en htc touch pro eller diamond ?

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MrPasty
Problemet med att byta knappsats som många beskriver har jag aldrig upplevt. Trycker på pilen till höger om det lilla tangentbordet nere i mitten på skärmen, trycker på det jag vill ha och vips!

Paugen: M3 är bra. Du behöver göra en profil själv till Diamond men det går ganska lätt.

Damn vad enkelt!
Det funkar ju där. Jag har provat under inställningar och inmatningsmetod och där funkar det inte.

Helt plötsligt funkar mitt youtube oxå nu. Fick göra en omstart då när jag skulle spela musik tjötade om att musikspelaren måste stängas för att youtube klienten skulle funger bäst. Och jag hade inte ens youtube igång.....

Visa signatur

i7-7700K, 16GB
RTX3080 Aorus Master

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kozmoz
Ang, tre's MobilSurf. De är väll en limit på 1gb max där?
Då pratar jag om modellen för 99:- i mån (384kb/s).

Jag har hört att man inte kommer spec långt med de och ännu mindre om du ska använda de till datorn.

MVH kristoffer

Idag ringde jag till 3 för att få just den frågan besvarad, och de bekräftade för tredje gången att det inte finns någon begränsning! Jag pratar då om tillvalet "3Mobil Surf" i mitt abonnemang. Säljaren jag pratade med berättade att han själv kör så med sin dator, kopplade till mobilen som modem. Enkelt och hastigheten är helt OK för allmän surfning! Ikväll ska jag testa att lira lite wow :). Jag måste givetvis också testa BF2 men där förväntar jag mig för mycket lagg/hög ping.

Förresten, jag har fått min Diamond! Damn vad de var snabba, beställde måndags kväll vid 10.30, hämtade telefonen på mitt utlämningsställe kl 10.00 på onsdagen! Nästan vassare än Komplett och DB och dom :). Men det kanske var för att de skickade den som rek. brev.

Alltså.

1. Ja den är slö ibland men det händer förstås mest när man har många apps igång samtidigt. Det finns nu en snabbgenväg längst upp till höger på hemskärmen där man kan stänga av de program som körs, alla på en gång om man vill. Där ligger nog mycket av problemet med slö mobil/dålig batteritid.

2. Men vilken kvalitetskänsla! Skönt tung för att var relativt liten, en riktig juvel! Snygg också, men diskret, folk får titta en extra gång för att se vad det är för mobil man har. Däremot är den en riktig kladdmagnet - fingeravtryck överallt är bara förnamnet, min ser redan helt nersmetad ut!

Jättenöjd så här längt, men till alla som klagar på dåligt batteri osv., jag kan säga att jag ser detta mer som en mycket liten UMPC än som en telefon, det är ju en hel dator! Och med den underbara VGA skärmen... Skärmen var nästan det största argumentet till mitt köp faktiskt.

Nu ska jag surfa/pilla/mecka vidare! Tjo!

EDIT: Med 3Mobil Surf menar jag 384Kb/s varianten, ej 3Mobilt Bredband (3Bredband?) som använder Turbo3G 7.2Mb/s.

Visa signatur

Spel: Intel i5 9600K@4,8GHz | Hydro H100i Pro | 32GB Vengeance RGB Pro 3000MHz | Z390 Gaming X | HX750 | GTX1060 6GB | MSI Optix G273QF | Corsair Obsidian 500D RGB | EVO 970 Pro 500GB + EVO 980 1TB
Barnens: Intel i7 920 | 16GB Corsair | GA-X58A-UD7 | HX520 | GTX460 SLI | P182 | EVO 840 256GB

Permalänk
Medlem

epatnor:

Jag har även 3Mobil Surf(Fixade tjänsten idag), där de menar på att man endast kan komma upp till 384 Kbit/s, men truth be told så jag sitter just nu med min laptop, med min Nokia N95 inkopplad och har hastighet på 460 Kbit/s...:)

Innan jag skaffade tjänsten ville jag då undra om man kunde komma upp i högre hastigheter än 384Kbit/s om man hade HSDPA-lur inkopplad till datorn och detta svarade han tveklöst ja på...han sa t.o.m att "Med 3Mobil Surf, om du kopplar din N95:a till laptopen kommer du inte upp i 3,6Mbit, men ibland kan du vara nära hälften så mkt" Så great news!

Men jag vill gärna be dig om en tjänst...om du ringer teknisk support på Tre och frågar samma sak fast med din Diamond...om de svarar samma eller ej? Skulle du eller någon annan kunna göra det?

Edit: Trött som f*n, hittade ett par stavel, så klaga inte om det finns fler

Permalänk
Medlem

MrPasty : Har sökt efter programet M3 du rekomenderade men har inte hittat det. Har du möjligen någon direkt-länk till det??

Visa signatur

Ultras möllan

Permalänk
Medlem

NZA: Det där med högre hastigheter har jag inte hört något om men jag tycker att vissa webbsidor och liknande laddar väldigt snabbt ;). Jag har också lagt märke till att telefonen växlar mellan 3G symbolen och HSPDA symbolen ofta. Hör jag något mer så skriver jag om det här.

Däremot anser jag det vara helt bekräftat nu att det är HELT FRI surfning som gäller, ingen 1GB restriktion här inte. Killen på 3 jag pratade med sist tyckte till och med det var onödigt att jag valde till epost paketet för 19:- (med fri eposthantering som sagt) eftersom den fria surfningen gör att jag kan hämta och skicka så många email med attachments jag vill ;).

Men hörni! Nu tusan får vi ta tag i det här med videouppspelning på Diamond:en!

Alltså nu har jag installerat DivX Player Mobile för Windows Mobile 6, TCPMP och CorePlayer (den gamla) och DivX klarar bara DivX filer (surprise! ) och de andra två är så gamla att de bara krashar, de är visserligen skrivna för Arm/XScale processorer så det är väl därför, eller kompabilitetsproblem med Windows Mobile 6.1 Pro.

Jag tänkte, finns det inte codec packs för Mobile, som det gör för vanliga desktopen? Så att man fortfarande kan köra Windows Media Player (mobile) men att den då klarar xvid osv osv.?

Annars har jag bara sett CorePlayer (nya) vilken kostar pengar, och BetaPlayer som inte finns någon hemsida till ens.

Hur ska vi spela upp video?! Och hela kvällen har jag suttit och försökt konvertera min video i olika format för att se om den kunde spela upp något av dem men det blev inget bra.

Visa signatur

Spel: Intel i5 9600K@4,8GHz | Hydro H100i Pro | 32GB Vengeance RGB Pro 3000MHz | Z390 Gaming X | HX750 | GTX1060 6GB | MSI Optix G273QF | Corsair Obsidian 500D RGB | EVO 970 Pro 500GB + EVO 980 1TB
Barnens: Intel i7 920 | 16GB Corsair | GA-X58A-UD7 | HX520 | GTX460 SLI | P182 | EVO 840 256GB

Permalänk
Medlem

Telefonen sväljer i standardutförandet bara Mp4. Hosta upp kapitalet för Coreplayer, grymt smidigt och användbart program. Stöd för undertexter och det är klockrent.

Visa signatur

<cidec> anybody here that can translate a swedish sentence for me pls ?
<Zaq> shot
<cidec> må din pung bli överkörd av femhundra siamesiska elefantbögar samtidigt som du får en ananas uppkörd långt upp i rektum

Permalänk
Medlem

För speedtest kan ni gå till http://www.dslreports.com/mspeed , dock fungerar den bara i IE inte Opera.

Med 3 och 90kr/mån surfen får jag 257kbit/s i hastighet.

Annars är jag supernöjd, den var lite seg och batteriet dåligt i början.
Men när man låtit batteriet jobba lite och bytt till Custom rom är den snabb som tusan och hade halva batteriet kvar efter en dag med GPS till och från jobbet (bara för att, jag hittar utan GPS ), ca 10min samtal och typ 5 sms samt lite vanligt pillande.

Permalänk
Medlem

420Kbit/s får jag..Sweet

Permalänk
Medlem

vilken är bästa custom romen? lika bra att köra in direkt när man inte hunnit lägga in så mycket

Visa signatur

Har en matta som musen bara sviiiiscchar runt på...en svart....som svänger lite i underkant......// MER CO-OP ÅT FOLKET!

Permalänk
Medlem

Nu när jag vart mindre lat och sökt lite så ställer jag frågan här igen eftersom jag inte hittat nåt svar på det.

Jag har köpt denna av 3 då jag förlängde mitt abonnemang.
Den lär väl vara operatörslåst och brandad på nåt sätt med deras egna menyer.
Hur gör man så den blir operatörsfri samt obrandad?
Har läst lite om "roms" som ja inte hajjar ett skit om och jag hittar ingen sida som kan förklara lite mer ingående hur man gör detta.

Hjälp mottages hjärtligt

Visa signatur

Vem sa att man är bäst bara för att man kan allt??

Nokia N82

Permalänk
Medlem

min polare hade för ett tag sedan en qtek s100 där det gick att komma åt internet från datorn genom usb.
är detta är möjligt med HTC diamon också?

Visa signatur

*Intel C2D E8400 @ 3Ghz* *Orginalkylning* *Gigabyte GA-EP35-DS4* *corsair xms2 2x2gb PC2-6400 800MHz 5-5-5-18* *Gigabyte Radeon HD4850* *seagate Barracuda 7200.10 400gb* *Antec Sonata+ 550*

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Skarlath
min polare hade för ett tag sedan en qtek s100 där det gick att komma åt internet från datorn genom usb.
är detta är möjligt med HTC diamon också?

Du har Wlan på skiten varför ska du då ha en jäkla kabel för att surfa?

Visa signatur

Vem sa att man är bäst bara för att man kan allt??

Nokia N82

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aeqvist
vilken är bästa custom romen? lika bra att köra in direkt när man inte hunnit lägga in så mycket

Jag kör med http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408109 , samt installera Svensk T9. Funkar relativt fint, menyerna är rätt mycket kvickare nu samt inga goa minnesläckor. Kan även vara bra att tanka hem radiorommen 05, jävla skillnad i mottagning och batteritid.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kaderud
Nu när jag vart mindre lat och sökt lite så ställer jag frågan här igen eftersom jag inte hittat nåt svar på det.

Jag har köpt denna av 3 då jag förlängde mitt abonnemang.
Den lär väl vara operatörslåst och brandad på nåt sätt med deras egna menyer.
Hur gör man så den blir operatörsfri samt obrandad?
Har läst lite om "roms" som ja inte hajjar ett skit om och jag hittar ingen sida som kan förklara lite mer ingående hur man gör detta.

Hjälp mottages hjärtligt

När du byter ROM försvinner nästintill allt på apparaten, så all branding kommer att försvinna snabbt. Operatörslåset däremot finnes kvar och fixas enklast genom att kontakta en viss hemsida, vifta med ditt VISA kort och så får du en Unlock Code. Kommer inte ihåg adressen för tillfället dock.

Proceduren är inte alls svår. Först tankar du ner en Hard SPL, trycker på en EXE fil, väntar några minuter, tankar ner den rommen du vill flasha, öppnar den EXE filen, väntar i 15 min och så är det klart.

Visa signatur

<cidec> anybody here that can translate a swedish sentence for me pls ?
<Zaq> shot
<cidec> må din pung bli överkörd av femhundra siamesiska elefantbögar samtidigt som du får en ananas uppkörd långt upp i rektum

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kaderud
Du har Wlan på skiten varför ska du då ha en jäkla kabel för att surfa?

av enkla anledningen att jag inte har wi-fi uppkompling hemma för tillfället, elelr om man känner för det hos polare som inte har

Visa signatur

*Intel C2D E8400 @ 3Ghz* *Orginalkylning* *Gigabyte GA-EP35-DS4* *corsair xms2 2x2gb PC2-6400 800MHz 5-5-5-18* *Gigabyte Radeon HD4850* *seagate Barracuda 7200.10 400gb* *Antec Sonata+ 550*

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Skarlath
av enkla anledningen att jag inte har wi-fi uppkompling hemma för tillfället, elelr om man känner för det hos polare som inte har

Det är inga problem att surfa med usb kabeln.

Permalänk
Medlem

Nån som vet ett enkelt sätt att överföra kontakter från en SE M600i?