Permalänk
Medlem

(Razer Lycosa vs Mirror) Vs G110

Hej! hade tänkt köpa ett nytt tangentbord eftersom det jag har nu är ett gammalt skitbord från 90-talet.
Just nu väljer jag mellan Razer Lycosas Vanliga eller Mirror, samt Logitechs G110.
Vilka är fördelarna/nackdelarna på dessa tangentbord? Jag har hört att gummi lagret på Lycosa lätt slits bort när man har haft det ett tag, det var därför som jag tänkte välja Mirror edition men vet inte om det blir mkt repor på det?
Vilket tycker ni jag ska välja?

Permalänk
Medlem

Hallå,

Jag har en vanlig Razer Lycosa och kör en Razer Mamba genom USB-ingången på den. Kan ej notera slitage på tangenterna ännu, har haft den i tre månader och är nöjd. Kan nämnas att jag spillt kaffe över halva tangentbordet och att den fortfarande funkar.

Det enda jag inte är nöjd med är att jag haft problem med ljudutgångarna på tangentbordet -> datorn när jag använder hörlurar på kvällarna. Fick aldrig ordning på vad jag uppfattade som ett glapp i anslutningen på tangentbordet, flera andra användare på andra sidor har också kommenterat likande problem, resten fungerar finfint.

Övrigt:
Undvik mirror edition, det är tillräckligt med den glansiga ytan runtomkring, rena fingeravtrycksmagneten. Handlovsstödet går att skruva bort på 5 min om man vill ha separata stödkuddar istället.

Vad gäller Logitechs G110 kan jag inte säga någonting, aldrig rört den eller dykt ned i specs.