Permalänk

Nytt ljudkort

Nu är det så att jag funderar på att köpa till ett ljudkort till min dator, och jag har 2 "kandidater" så min fråga blir vilket av dessa är bäst? tack på förhand! Värt att notera kan också vara att jag har w7 64 bit, har hört att det ska vara en del buggar med creatives ljudkort då.

http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=1088

http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=1839

Permalänk
Medlem

Varför just ett creative ?
Ett företag som mer än en gång försökt ta betalt för drivrutiner.
Du kanske har dina anledningar vad vet jag, men för mig (och många andra skulle jag tro) är creative svartlistat sedan länge

Permalänk

Finns det något asus kort eller liknande för ett vettigt pris som presterar lika bra?

Permalänk
Skrivet av lindblom95:

Finns det något asus kort eller liknande för ett vettigt pris som presterar lika bra?

Du får ett ESI julia eller maya för i princip samma pengar, och det är erkänt BRA kort, det är i princip steget under RME och LYNX. Dom gör inte surround eller EAX och sån skit, men du får bra solida drivers som är väl lämpade för realtidsjobb med låg latency, bra "kontrollpanel" och bra ljudkvalitet.

Med ett creative får du 3.5mm hörlursutgångar, det är nästan ett skämt i jämförelse, julai har bl a balaserat ut, midi och lite till. Det är kvalitet. 3.5mm är skit. Köp inget sånt kort.

Visa signatur

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Dem har köpt varsin studs matta. Dem köpte ochså en katt och döpte hon till maria. Katten tycker att det är kul och hoppa studs matta.